Ambitiøs og resultatorienteret filialdirektør søges til Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

I forbindelse med at vores nuværende filialdirektør går på efterløn, søger vi en driftig og initiativrig filialdirektør, der kan fortsætte de gode takter som filialen er inde i og ikke mindst supplere med et fornyet fokus på erhverv i et spændende og attraktivt markedsområde.

Vi søger en ambitiøs, lokalkendt og erfaren filialdirektør til et job, hvor mulighederne for udvikling er store. Filialen er veldrevet, har gode resultater, og er præget af godt humør og en positiv indstilling.

Jobbet:
For at få succes i jobbet som filialdirektør i Vestjysk Banks filial i Vejle skal fokus rettes mod bankens 4 grundsøjler; kunder, medarbejdere, lokalsamfund og aktionærer. Hver søjle har en afgørende betydning for filialens udvikling, og som filialdirektør skal du have lysten og evnerne til at balancere dem alle.

Jobbet vil bestå af ledelse af og sparring med filialens fagligt kompetente medarbejdere, både hvad angår kreditgivning, salgsoptimering og kunderådgivning. Du får ansvaret for relationsskabende aktiviteter både internt og eksternt i filialens markedsområde.

Med ønsket og krav om et fornyet og stærkere fokus på erhverv i Vejle og opland vil behovet for et stærkt kendskab til erhvervslivet i området samt høj faglighed være afgørende for succes i jobbet.

Som filialdirektør vil du få ansvaret for efterlevelsen og videreudviklingen af strategien; herunder budgetlægning og sparring omkring filialens resultater.

Du vil referere til en af bankens tre regionsdirektører, mens det daglige ansvar for ledelse af filialen i Vejle og sparring med bankens øvrige fagområder og hovedkontor vil være dit.

Vi forventer:

  • At du er fagligt kompetent indenfor både privat og erhverv
  • At du er forretningsorienteret, udadvendt og evner at skaber nye kontakter
  • At du har et stort lokalt netværk og lysten til kontinuerligt at udvikle det netværk
  • At du sætter pris på seriøs rådgivning og lokal beslutningskompetence
  • At du har erfaring med ledelse og coaching af medarbejdere

  • At du har lyst til en alsidig hverdag og kan lide at blive udfordret
  • At du er med til at videreføre den positive udvikling, som afdelingen er inde i
  • At du stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser – og at du altid går efter den bedste løsning for både kunden og banken

Vi tilbyder:
En spændende stilling i et dynamisk miljø, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde og kommer til en afdeling, hvor fagligheden er høj og indflydelsen på eget job er stor. Den lokale beslutningskompetence giver dig en høj grad af medbestemmelse – både for dig som leder og for dine medarbejdere. Kulturen er derfor præget af engagement og en høj grad af ansvarlighed blandt filialens medarbejdere.

I Vestjysk Bank sætter vi pris på nærvær, enkelhed og handling. Vi tilbyder en arbejdsplads, der har optimale rammer for trivsel og udvikling, og som altid tager udgangspunkt i den enkelte. Fokus på bankens 4 grundsøjler skinner igennem enhver handling i banken, og ønsket om altid at udvikle os i forhold til både kunder, medarbejdere, lokalsamfund og aktionærer er konstant.

Så har du, hvad der skal til for at skabe grobund for yderligere udvikling i Vejle og omegn, så er Vestjysk Bank i Vejle et godt arbejdssted for dig.

Har du spørgsmål?
Så kontakt regionsdirektør Claus Lauenborg 20 18 53 73 eller [email protected].

Er du frisk på udfordringen?
Så lad os høre fra dig. Vi holder samtaler løbende så send en ansøgning hurtigst muligt. Brug Knappen "Søg jobbet" herunder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Vejle

Lignende jobs

  • Afdelingsdirektør IT Leverancer

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • CEO

    Du kender den sikkert fra ”Løvens hule” MuteBox’en med det flotte design, der tapper direkte ind i fremtidens fleksible og bæredygtige kontormiljøer. Kan du tage en entreprenant og vellykket virks..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Direktør for Social og Sundhed

    Direktør der kan få udvikling og drift til at gå hånd i håndDer er mange spændende projekter i gang på dit nye direktørområde for at sikre, at fremtidens udfordringer kan mødes ved fordøren. Der .
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsdirektør til Private Banking Syd

    Job ID: 26105 Er du klar til at tage styringen i en rolle, hvor din passion for kunder og lederskab bliver nøglen til succes? Vi søger en dynamisk og engageret Afdelingsdirektør til Private B..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Vejle over tid

Dato Alle jobs som direktør
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1