Centerdirektør til Center Viborg - Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Og har du mod på at sætte retning, fortsætte udbygningen af Nykredits stærke position i området samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere?

Vores nuværende centerdirektør har søgt nye udfordringer udenfor Nykredit og vi søger derfor hans afløser. Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Men vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, som vi bringer i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Nykredits position i Viborg
Vi søger en centerdirektør til Viborg, som skal fortsætte med at drive en særdeles stærk position i området. En position som du i egenskab af din rolle som centerdirektør skal være med til at accelerere sammen med centrets 12 medarbejdere og privatkundechefen. I praksis får du ansvar for at:

  • håndtere den daglige drift og ledelse af centret
  • tiltrække og fastholde privat- og erhvervskunder gennem et stærkt kundefokus
  • være Nykredits ansigt udadtil i markedsområde Viborg
  • håndtere centrets samlede rentabilitet og bundlinje
  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement
  • sætte handling bag strategien
  • øge kendskabet til Nykredit – en stærk foreningsejet finansiel virksomhed
  • fastholde og udbygge et professionelt netværk omkring centret
  • samarbejde med regionens øvrige centre og specialistenheder.

Din erfaring skaber succes
Du har gjort dig din erfaring som leder i et tidligere job og nu gerne vil til et nyt spændende markedsområde. Uanset din historik brænder du for at gøre en forskel sammen med andre. Vi forventer, at du er bankuddannet, har stærke kreditkompetencer indenfor erhverv og løbende suppleret din faglighed med relevant uddannelse.

Du inspirerer, engagerer og udvikler
I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er en stærk kommunikator, som går forrest og sikrer en succesfuld implementering af Nykredits strategi, nye standarder og betjeningskoncepter.

Med din oprigtige nysgerrighed er du i stand til at identificere dine medarbejderes styrker. Samtidig formår du med din gennemslagskraft, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater. Du bliver en del af regionens ledelsesteam, hvor involvering og sparring prioriteres højt.

Din nye arbejdsplads
Som centerdirektør bliver du en del af en stærk ledergruppe i Region Nord- og Midtjylland, hvor vi dyrker vores forskelligheder til gavn for hele lederteamet. I Viborg bliver du en del af et team på 12 medarbejdere, hvor stemningen er i top og resultaterne det samme.

Udover dine kommende privat- og erhvervsrådgivere i Center Viborg er Center Viborg også udgangspunkt for Landbrug Midt- og Vestjylland samt flere specialister indenfor formue, Private Banking, Leasing m.m.. Samlet set er der tale om et særdeles stærkt fagligt miljø, hvor vi samarbejder på tværs af segmenter og ansvarsområder - altid med kundens bedste for øje.

I Nykredit har vi et samfundsansvar, som vi gerne vil tage til næste niveau. Vi ønsker derfor at bidrage til en grøn finansiel omstilling, hvorfor du som leder skal evne at se det grønne potentiale i det enkelte kundeforhold, men samtidig også sætte det grønne perspektiv ind i en større sammenhæng over for medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte viceregionsdirektør Christian Borregaard Vejling på tlf. 24909533 eller seniorrekrutteringpartner Rasmus Bothmann på tlf. 44551869.

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Viborg
  • Fredag den 12. november 2021

Lignende jobs

  • Direktør i Midtjylland

    Are you capable of taking a well-established industrial company with 24/7 production to the next level of excellence, in close collaboration with ownership, board, sister companies, and the rest of..
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Herning

    - i en solid vækstvirksomhed BICA Solutions er i rivende udvikling – både i ind- og udland. Vi oplever stor efterspørgsel fra den offentlige og private sektor på funktionelle og stilrene affald..
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info
  • Direktør i Midtjylland

    Et helt særligt toplederjob, hvor du stadig er helt tæt på der, hvor det gør en forskel. I en velfungerende, levende og udviklingsorienteret kommune, hvor nærhed og fællesskab er styrende værdier, .
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Herning

    Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Har du interesse i at sætte retning, fortsætte udbygningen af [xxxxx]
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Viborg over tid

Dato Alle jobs som direktør
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0