Rekrutteringsfirma

teknisk chef til udviklings- og byggeprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

På vegne af 1927 Estate søger Randstad en teknisk chef. Som teknisk chef får du ansvaret for styringen af spændende, innovative og bæredygtige udviklings- og byggeprojekter, og du kommer til at præge og gennemføre fremtidens projekter i 1927 Estate.

Du vil få rollen som den overordnet ansvarlige for gennemførelse af byggeprocesser i overensstemmelse med 1927 Estates krav og forventninger. Du har en altafgørende rolle i leveringen af de ønskede resultater ift. kundetilfredshed, arbejdsmiljø, kvalitet, tidsfrister og økonomi. Det bliver således dit ansvar, at de enkelte projekters ressourcer sammensættes korrekt, så 1927 Estate kan levere på det enkelte projekt. Som teknisk chef er du en del af ledergruppen og vil referere direkte til den administrerende direktør.

Om virksomheden


Som areal- og ejendomsudvikler er 1927 Estate med til at skabe rammerne for fremtidens byområder og samfund. 1927 Estate har fokus på mennesker og lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, bæredygtigt og med stor fokus på beboeroplevelsen. Det er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er respekt, integritet og mod. 1927 Estates styrke ligger hos deres kompetente medarbejdere og i strukturerede og veldokumenterede arbejdsprocesser. De har stor fokus på, at medarbejdere og 1927 Estate kan udvikle sig sammen i en dagligdag fyldt med spændende opgaver. Opgaverne løses på baggrund af en positiv indgangsvinkel i tæt samarbejde med dygtige kollegaer. Hos 1927 Estate tror de på at have et sjovt arbejdsliv, alt imens de giver den gas.

1927 Estate håndterer typisk areal- og udviklingsprojekter fra 5000 m2 og op til 75.000 m2. 1927 Estate ønsker at udvise mod og udfordre eksisterende brancheprocesser og -standarder med fokus på at implementere nye værdiskabende teknologier, herunder at være på forkant med miljø-, klima- og bæredygtighedstiltag.

Om jobbet


Dit ansvar vil være overordnet systematisk og struktureret ledelse af alle projekter i porteføljen. Du vil komme til at udvikle afdelingen til at kunne håndtere alle relevante opgaveområder inden for udførelsen af byggeriet, herunder bæredygtighed og tilsyn. Bæredygtighed i alle former gennemsyrer 1927 Estates byggerier, og derfor skal du have erfaring med relevante bygnings- og materialecertificeringer såsom DGNB, LEED mv. og have en naturlig nysgerrighed på nye tendenser.

Som teknisk chef skal du være synlig og tilgængelig med et stort og bredt ansvar. Du skal som leder kunne drive alt fra byggemodning til endelig opførsel, inkl. tilsyn med K&S samt efterfølgende håndtering og ledelse af drift & vedligehold.

Din viden om byggesystemer og -processer samt drift og vedligehold skal i sparing med ejendomsudviklerne inkorporeres i bygbare boliger, der giver beboerne optimale brugeroplevelser.

Det forventes, at afdelingen udover håndtering af eksterne totalentreprenørerbyggeprocesser minimum årligt kan levere 150 tæt/lav boliger via fagentreprise med intern styring og byggeledelse.

Eksempler på ansvarsområder:
• Overordnede ansvar for gennemførelse af byggeprocessen, så det rigtige produkt bliver leveret til slutbrugeren
• Du er en succes, når projektet scorer højt på kundetilfredshed, økonomi, kvalitet og tid
• Sikre, at de rette kompetencer er til stede i de enkelte projekter, herunder facilitere gode byggepladser, inkl. professionel problemløsning i samarbejde med de involverede
• Udvikle byggeriafdelingen til at kunne håndtere alle relevante opgaveområder inden for byggeri, herunder bæredygtighed og tilsyn
• Sikre, at kvalitetssikringssystemet er optimeret, så det bliver udnyttet fuldt ud
• Sikre, at dokumentationspunkter er overholdt, så eksempelvis DGNB-certificering opnås
• Udvikling af drifts- og vedligeholdelsesplaner samt ledelse heraf, så ejendommene forbliver vedligeholdt, herunder alle garantier på at projektet bliver opretholdt
• Deltagelse i tilbudsprocesserne

Den rette kandidat


Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller lignende. Du har ledelseserfaring samt en solid teknisk baggrund. Vi forestiller os, at du har siddet i en lignende rolle som teknisk chef eller projektchef fra udviklings- og byggebranchen med ansvar for projekter i størrelsen +50 mio.

Da du vil indgå i ledelsesgruppen, ved du, hvordan man optræder som leder og rollemodel. Du udviser synlig ledelse og har en åben og imødekommende tilgang.

1927 Estate ønsker en teknisk chef, der kan være nytænkende og klar til en branche, som er i udvikling. For at lykkes i rollen skal du være en udpræget people manager, som formår at få folk omkring dig med.
Herudover ser vi gerne, at den rette kandidat besidder følgende:

• En tillidsfuld og ærlig stil som en leder, der opnår respekt via sin faglighed og samtidig bidrager til det sociale sammenhold
• Direkte og med gennemslagskraft til at skabe forandring gennem sin ledelse og sit vindende væsen
• Er en proaktiv og systematisk/praktisk problemløser, der baserer sine valg på fakta
• Er god til at spotte forbedringsområder og til at implementere forbedringer
• Tager ansvar for egen ledelsesudvikling i samarbejde med sin leder

Næste skridt



Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Århus C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1