Rekrutteringsfirma

teknisk chef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Brænder du for at arbejde med ledelse, spændende maskiner og tekniske løsninger? Motiveres du af at have en stor berøringsflade i en ’flad’ organisation, hvor sparring og koordinering af tekniske udfordringer er nøglen til succes? Så er her en god mulighed for at blive en del af en engageret og innovativ virksomhed.


På vegne af vores kunde, Scandinavian Tobacco Group i Assens, søger vi en teknisk chef, som er drevet af god kommunikation og tekniske processer.

om rollen


Du kommer i stillingen som teknisk chef til at få en nøglerolle hos en passioneret virksomhed i udvikling. Du får en selvstændig rolle i en travl hverdag, og du får ansvar for at lede en teknisk afdeling og sikre, at maskinparken er velsmurt, så produktionen kan opretholdes. Nøglen til succes i rollen er den kontinuerlige vedligeholdelse af driften samt det daglige samarbejde og kommunikationen med dine kollegaer.

Din dag vil typisk starte med at gå en tur rundt i virksomheden, sige godmorgen til dine kolleger og danne dig et overblik over dagens gøremål. På denne måde forstærker du relationerne mellem dig og de andre ansatte, og du får både et overblik over og et godt indblik i dagens produktion og tekniske processer. Scandinavian Tobacco Group værner om en kultur, hvor man er i dialog med hinanden, viser interesse for processen hele vejen rundt og behandler hinanden med respekt. Folk har det godt internt og arbejder effektivt – alt imens den gode duft af firmaets premium produkter fornemmes gennem produktionen.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:
• Være koordinator for større reparationer og forebyggende vedligehold
• Sørge for, at udstyret bliver vedligeholdt i samarbejde med afdelingen
• Samle interesser og løsningsforslag omkring projektarbejde og sikre fremskridt med den bedste løsning
• Være teknisk kontaktperson for alle henvendelser omkring teknik og udvikling på maskiner/udstyr
• Koordinere diverse tekniske indsatser med maskinleverandører omkring service og problemløsning
• Indgå i planlægning af opgaver, herunder sikre at maskiner og ressourcer er tilgængelige, når opgaver skal løses

Du referer til fabrikschef Troels Johansen i rollen.

din profil


Som person er du typen, der trives med at arbejde blandt mange mennesker, og du er god til at kommunikere. Det er i rollen vigtigt, at du motiveres af tæt samarbejde, både med de andre ledere og med øvrige ansatte i afdelingen. Du arbejder struktureret og systematisk, og du giver ikke op, før opgaven er afsluttet tilfredsstillende. Du er god til at tackle tekniske udfordringer, som de opstår, og du evner at holde et godt overblik over flere forskellige aktiviteter.
Fagligt kommer du sandsynligvis med en teknisk/mekanisk baggrund og er uddannet som f.eks. maskinmester, maskiningeniør, automatiktekniker eller lignende. Derudover kommer du med flere års erfaring inden for ledelse.

derfor skal du vælge scandinavian tobacco group assens a/s


Hos Scandinavian Tobacco Group bliver du en vigtig del af en god og velfungerende arbejdsplads i udvikling. Der er ca. 100 medarbejdere i virksomheden, hvoraf ca. 60 er beskæftiget i produktionen.
Her arbejder folk passioneret, nysgerrigt og innovativt med at producere et højkvalitetsprodukt. Virksomheden har et rigtig godt arbejdsmiljø, en uformel tone og en kultur, hvor man har stor respekt for hinanden. Du får muligheden for at gøre en forskel i en dynamisk rolle hos en moderne og global virksomhed, der arbejder med spændende maskiner og ambitiøse tekniske processer.

ansøg



om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale.
Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Assens

Lignende jobs

  • Driftsleder i Ejby

    På I/S Vesterballegård og VBØ I/S, med base ved 5592 Ejby, søger vi en ny kollega, som brænder for ledelse og full-line griseproduktion. Som driftsleder bliver du en del af et team på 10 medarbej..
    • Driftsleder
    • Ejby
    Få mere info
  • Driftsleder i Broby

    Ved Allested-Vejle på Fyn under postnummer 5672 Broby ligger ”Pilegård” Her er tale om en moderne landbrugsvirksomhed, med fokus på griseproduktion og planteavl. Der er gennem årene blevet foret..
    • Driftsleder
    • Broby
    Få mere info
  • Driftsleder på Fyn

    Har du ambitioner om at blive en del af et hurtigt generationsskifte?Vores kunde, LJ Maskinteknik A/S i Egtved, søger en dygtig og ambitiøs teknisk chef med en stærk faglig baggrund som industrit..
    • Driftsleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Driftsleder i Odense

    Fri kontakt
    Driftschef som brænder for ledelse, motivation og udvikling til ny restaurant i Odense. Du skal referere til kædens CEO og indgå i et team sammen med ledelsen fra hhv. Aarhus og København, som har ansvaret for at udvikle og drive tilsvarende restauranter. Her vil du få grundig oplæring i alle processer.
    • Driftsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Assens over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0