Tilsynsførende med blik for det gode arbejdsmiljø og stærke dialogkompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Har du lyst til at arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø på arbejdspladser i Midt- og Nordjylland? Har du et skarpt blik, en solid faglig baggrund og gode dialogkompetencer? Så er du måske en af vores nye kollegaer i Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord.

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Vær med til at flytte arbejdsmiljø og motivere virksomhederne I Arbejdstilsynet er hverdagen præget af stærk faglighed, stort engagement og invitation til samarbejde om de gode løsninger. Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på private og offentlige arbejdspladser. Du udfylder professionelt myndighedsrollen og bruger samtidig dialog og vejledning til at motivere virksomhederne til at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Hverdagen er samtidig præget af en stor alsidighed i opgaverne, der bl.a. også byder på skrivning af afgørelser, dobbeltbesøg med kollegaer og undersøgelser af akutulykker. Du får mulighed for at arbejde med højt prioriterede arbejdsmiljøområder, og du får bred viden og indsigt i arbejdsmiljøet i mange forskellige typer virksomheder.

I Tilsynscenter Nord er vi ca. 150 medarbejdere, hvoraf ca. 100 er tilsynsførende. Du kommer til at indgå i en af vores fire tilsynsgrupper, og samtidig bliver du en del af et stort og fagligt stærkt hold bestående af tilsynsførende, jurister og administrative supportere, som alle brænder for det gode arbejdsmiljø, og som du kan videndele og sparre med i det daglige.

Vi søger tilsynsførende til følgende grupper:

  • tilsynsgruppe 2, hvor vi bl.a. fører tilsyn på industriens område, i landbruget, på hoteller, restauranter og i rengøringsbranchen.
  • tilsynsgruppe 3, hvor vi bl.a. fører tilsyn på hospitaler, i døgn- og hjemmeplejen og i butikker.
  • tilsynsgruppe 4, hvor vi bl.a. fører tilsyn på skoler og i daginsitututioner, på transportområdet samt ved politet og i kriminalforsorgen.

Kan du se dig selv bringe dine kompetencer i spil i en eller flere af disse grupper, så ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning. Skriv gerne, hvis der er en af tilsynsgrupperne, du umiddelbart vil byde ind på.

Du kommer til at føre tilsyn indenfor en række brancher, og efter grundig oplæring forventer vi, at du med en dialogbaseret tilgang kan føre tilsyn og på egen hånd reagere overfor de væsentligste arbejdsmiljøproblemer.

Tilsynscenter Nord er beliggende i Hadsten, og vi har et lokalkontor i Nørresundby samt et supplerende udkørselssted i Karup. Geografisk dækker vi virksomheder i både Vest-, Midt-, Øst- og Nordjylland, og vi søger derfor tilsynsførende fra hele området.

Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

  • har en stærk faglig baggrund, der fx bygger på en uddannelse som maskinmester, ingeniør, terapeut, psykolog eller biolog
  • har relevant erhvervserfaring
  • kan identificere, analysere og risikovurdere arbejdsprocesser og -redskaber
  • er interesseret i tværfaglige arbejdsmiljøproblemstillinger, fx ulykkesforebyggelse, maskinteknik, kemisk arbejdsmiljø, psykisk arbejdsmiljø og ergonomi
  • har stærke dialogkompetencer
  • er god til både mundtlig og skriftlig fremstilling og sætter en ære i, at dine skriftlige produkter har en høj kvalitet
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret samtidig med, at du inviterer til samarbejde og aktivt opsøger viden i systemer og hos kollegaer
  • er vant til at navigere sikkert i forskellige it-systemer


Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingerne er alle faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter den 1. august 2022.

Du bliver ansat som tilsynsførende efter gældende overenskomst.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte tilsynschef Ida Krarup på tlf.nr. 72209944 (tilsynsgruppe 2), tilsynschef Lars Toft Pedersen på tlf.nr. 72209756 (tilsynsgruppe 3) eller tilsynschef Michael Dam på tlf.nr. 72209889 (tilsynsgruppe 4).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest onsdag den 1. juni 2022.

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 9. juni 2022 og mandag den 13. juni 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Hadsten
  • Onsdag den 01. juni 2022

Lignende jobs

  • Driftsleder i Samsø

    Driftsleder søges til organisation/virksomhed i 8305 Samsø
    • Driftsleder
    • Samsø
    Få mere info
  • Driftsleder i Østjylland

    Business Unit Manager – Northern Europe & UKØnsker du at stå i spidsen for virksomhedens vigtigste eksportmarkeder?Med dette job har Danpo valgt at sætte yderligere fart på eksportudviklingen..
    • Driftsleder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Driftsleder i Østbirk

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • Driftsleder
    • Østbirk
    Få mere info
  • Driftsleder i Auning

    Markbruget på 600 ha drives konventionelt med diverse kornsorter og raps. Du vil som driftsleder få ansvaret for alt vedr. planteavlsbedriften. Incl. mark- og gødningsplan i samarbejde med..
    • Driftsleder
    • Auning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Hadsten over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0