Teamleder til Staben i Sundhed og Myndighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Vi søger en ny teamleder til Staben i Sundhed og Myndighed

Kalundborg Kommune søger ny teamleder til Staben i Sundhed- og Myndighed. Kalundborg Kommune er en kommune, der dyrker det fælles, og afsættet herfor hedder ”Fælles retning”.

Du vil som ny teamleder blive leder for cirka 15 medarbejdere, der beskæftiger sig med generelle udviklingsopgaver på sundheds- og ældreområdet, sundhedsfremme- og forebyggelsesområdet samt økonomi og administration. Teamet er nyoprettet i forbindelse med en sammenlægning af områderne sundhed, visitation og hjælpemidler i et nyt center den 1. maj 2019.

Sammen skal I udvikle et nyt fagligt miljø i teamet og være med til at øge sammenhængskraften i kommunen bl.a. gennem nye koblinger internt i teamet, det nye center og på tværs af hele ældre- og sundhedsområdet. I Staben samarbejder I med kommunale, regionale og nationale samarbejdspartnere og inddrager ofte civilsamfundet i indsatserne.

Staben beskæftiger sig med følgende opgaver:

  • Udviklingsindsatser indenfor ældre, sundheds- og forebyggelsesområderne, herunder evaluering og kvalitetssikring
  • Udvikling og implementering af sundhedsaftalen
  • Udvikling af centrale sundhedsfremmende initiativer til forbedring af kommunens sundhedsprofil
  • Støtte til frivilligområdet
  • Sekretariatsopgaver
  • Uddannelsesopgaver for SOSU’er og sygeplejersker
  • IT-fagsystemer på ældre- og sundhedsområdet
  • Udvikling af ledelsesinformation
  • Økonomistyring herunder aktivitetsbestemt medfinansiering

Kalundborg Kommune har igangsat arbejdet med implementering af de af Kommunalbestyrelsen godkendte strategier for "Det nære Sundhedsvæsen" samt for "Det gode og værdige Ældreliv" Kerneopgaven for det kommunale ældre- og sundhedsområde er, at vi arbejder ligeværdigt og aktivt sammen med den enkelte borger om at understøtte størst mulig glæde og selvstændighed i livet.

I de kommende 1,5 år skal du som led i ”Fælles retning” til understøttelse af kommunens vision deltage i en uddannelse med de øvrige ledere i kommunen. Uddannelsen skal styrke kendskabet til hinanden, til et øget samarbejde og forbedrede resultater til gavn for borgerne. Afsættet for uddannelsen er ”Ny Syntese”.

Centeret Sundhed og Myndighed er en af de faglige enheder i Kalundborg Kommune. Enheden består af tre teams: Visitationsteamet, Hjælpemiddelteamet og Staben. Ud over opgaverne i Staben varetager vi myndighedsopgaver i forhold til dele af Service- og Sundhedslovens bestemmelser som f.eks. visitation af hjemmehjælp, sygepleje, træning og hjælpemidler.

Din profil
Den nye teamleder skal kunne understøtte den faglige udvikling af området gennem en innovativ tilgang med fokus på helhedsorienterede arbejdsgange, tværgående samarbejde og digitalisering. Den nye teamleder vil i høj grad skulle samarbejde med andre enheder i og udenfor kommunen.

Vi forventer, at den nye teamleder:

  • har viden om og interesse for det samlede arbejdsområde
  • kan sætte opgaven i centrum og skabe resultater på grundlag af viden
  • har en helhedsorienteret tilgang og kan se en sag fra flere sider
  • kan skabe fælles fremdrift i en kultur med stærke fagligheder
  • har nemt ved at skabe kontakter og indgå i samarbejder på tværs i en flad og ubureaukratisk organisation
  • går foran i forhold til at sikre fortsat god trivsel i teamet samt hele enheden
  • har ledelseserfaring og/eller har lyst til at prøve kræfter med ledelsesopgaven
  • kender til offentlig økonomi og driftsstyring
  • har stærke formidlingsevner, både mundtligt og skriftligt
  • har en mellemlang/lang videregående uddannelse, gerne inden for det sundhedsfaglige område


Derfor skal du vælge os
Der er mulighed for at opnå et selvstændigt og alsidigt arbejde i en kommune, hvor du får mulighed for indflydelse og fleksibilitet. Der er desuden gode muligheder for at udvikle dig som leder med afholdelse af bl.a. MUS, ansættelsessamtaler, fraværssamtaler etc. samt den daglige ledelse af selvstændige, kompetente medarbejdere.

I staben er der ansat medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde som f.eks. sygeplejerske, hk’er og AC’er. De tilknyttede medarbejdere har lang anciennitet i jobbet, men de fleste også som ansat i Kalundborg Kommune.

Vi har travlt, og hverdagen kan være hektisk. Det er imidlertid vigtigt for os, at der er plads til vidensdeling samt faglig og personlig udvikling. Det er også vigtigt for os at være i godt humør, og at omgangsformen på arbejdspladsen er uformel, glad og positiv.

Har du lyst til, sammen med os, at gøre Kalundborg Kommune til et endnu mere attraktivt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst.

Arbejdsstedet vil være på Kalundborg Kommunes rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg.

Hvis du vil vide mere
Du kan læse om kommunen på www.kalundborg.dk, og vil du vide mere, kan du kontakte chef for Sundhed- og Myndighed, Ann-Charlotte Nør-Pedersen på telefon 21 13 37 42.

Ansøgning
Ansøgningen skal uploades via Kalundborg Kommunes hjemmeside via link senest den 8. august 2019.

Vi afholder 1. samtale den 14. august og 2. samtale den 28. august. Imellem de to samtaler er der indlagt et testforløb bestående af en elektronisk test med en opfølgningssamtale.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Kalundborg
  • Torsdag den 08. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2