Erfaren og samarbejdsorienteret driftschef til Boligforeningen 3B

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du stærke sociale kompetencer og brænder for at sikre et højt serviceniveau til vores beboere samt kvalitet i drift og vedligehold af bygninger og arealer? Så er du den driftschef Boligforeningen 3B søger til driftsområdet i Urbanplanen/Amager.

Vi søger en stabil, robust og struktureret driftschef, der forstår at være ankerperson i samarbejdet med afdelingsbestyrelser, beboere og medarbejdere og som samtidig vil være med til at støtte op om 3B’s organisatoriske mål.

Boligforeningen 3B er en af Danmarks største boligorganisationer med mere end 12.000 boliger i hovedstadsområdet. Vi har tradition for at tage et stort socialt ansvar, gå nye veje og udvikle nye løsninger inden for den almene sektor. Vi har en ambition om at være professionelle og løse vores opgaver på et højt niveau. Det gælder både i betjeningen af vores beboerdemokrati og internt i organisationen.

Ansvar og opgaver
Vi ser gerne, at du har været leder gennem en årrække, og at det falder det dig naturligt at lede og sætte retning med klare mål og rammer for samarbejdet på tværs af hele driftsområdet. Samtidig skal du være inkluderende og motiverende over for dine medarbejdere og sørge for at sætte det rigtige hold, hvor medarbejdernes kompetencer udnyttes bedst muligt i serviceringen af beboerne. Det er derudover vigtigt, at du vægter det gode arbejdsmiljø højt og forstår værdien af at være en synlig leder, der lytter til dine medarbejderes ønsker og behov.

Din veludviklede administrative forståelse gør, at du er god til at løfte opgaver som driftsbudgetter, vedligeholdelsesplaner, økonomi og ressourceplanlægning med fokus på omkostninger. Din kompetente og strukturerede tilgang er garant for, at niveauet i din opgaveløsning imødekommer 3B’s høje standard. Erfaring med bygningsdrift og den almene sektor vil være en klar fordel.

Med dit kendsKAB til demokratiske processer, navigerer du ubesværet i en politisk ledet organisation og løser og følger op på dine opgaver i løbende dialog med afdelingsbestyrelser, beboere og medarbejdere. Du kan være i dialog og håndtere beboere med forskellig baggrund og behov. Du forstår vigtigheden af et godt og imødekommende samarbejde med afdelingsbestyrelserne og kan skelne mellem politik og drift.

Når du skal planlægge projekter, bruger du dit skarpe øje for prioritering til at afgøre, hvilke projekter der skal iværksættes, og hvornår de mest hensigtsmæssigt sættes i gang. Dine stærke kommunikationsevner kommer dig til gode, når du skal formidle dine budsKABer, og det falder dig naturligt at sKABe og vedligeholde gode relationer med afdelingsbestyrelser såvel som medarbejdere og samarbejdspartnere.

Dit driftsområde
Du vil få ansvaret for 2670 lejemål fordelt på 9 afdelinger med familieboliger, ungdomsboliger og plejeboliger, samt nogle erhvervslejemål og et par institutionslejemål beliggende på Amager – overvejende i Urbanplanen. Urbanplanen er et spændende område med mange typer projekter, du vil skulle samarbejde med. Der er forskellige renoveringsprojekter i gang og et tæt samarbejde med den boligsociale indsats. Du vil få ledelsesansvar for 38 medarbejdere fordelt på serviceledere, driftslederassistenter, ejendomsassistenter og driftssekretærer. Vi tilpasser løbende opgaveporteføljen til dine kompetencer, udviklingsønsker samt organisationen.

Boligforeningen 3B er en del af KAB-fællessKABet, og du vil referere til kundechefen i kundecenter 3B, der er forankret i KAB. I det daglige vil du have mulighed for at sparre med dine driftschef-kollegaer i 3B ligesom dygtige kolleger i KAB er klar til at supportere dig med mange specialiserede kompetencer.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, og tilbyder samtidig spændende og afvekslende udfordringer i en organisation i udvikling og vækst. Du får gode muligheder for efteruddannelse. Du skal være villig til at deltage i aftenmøder, da det er dér, vores frivillige beboerdemokrater i afdelingsbestyrelserne har fri.

Vil du vide mere om stillingen?
Så er du velkommen til at kontakte kundechef Jonas M. Cohen på 3363 1099 / [email protected].

Du skal søge stillingen via nedenstående link. Ansøgningsfristen er onsdag den 9. marts 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11-12. Vi anvender adfærdsprofil i forbindelse med rekrutteringen.

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i København S over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1