Teknisk Site Manager / Driftsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til et afvekslende og selvstændigt job, og være en del af en spændende udvikling i Carlsberg Byen?
Så søger DeZignated ApS for Ejendomsvirke A/S en Site Manager med ansvar for ejendomsdrift og brugerhenvendelser til en større ejerforening i Carlsberg Byen. Bygningerne dækker både uddannelsesinstitution, erhverv og beboelse.

Om Ejendomsvirke A/S - Professionel ejendomsservice og ejendomsdrift siden 1981.
Ejendomsvirke er en succesfuld virksomhed, som gennem mange år har varetaget drift og service på en lang række forskellige ejendomme; både erhverv og bolig. Virksomheden har over 80 ansatte – hvoraf en stor del befinder sig i marken – med at servicere kunderne. Vi arbejder i en flad struktur, hvor alle bliver involveret mest muligt og med stor åbenhed. Vi lægger vægt på, at alle kender virksomhedens målsætning, og ved hvordan vi leverer den bedste service til vores kunder. Vores medarbejdere har en stor grad af frihed, et højt engagement og en endnu større ansvarsfølelse. Ejendomsvirke blev etableret i 1981, som et datterselskab i Rasmussen & Schiøtz A/S (i dag NCC). I dag ejes virksomheden 100% af Ambo Holding. Vores hovedkontor er beliggende i Farum.
Om rollen
Vi søger en proaktiv driftsansvarlig med en håndværksmæssig baggrund, til at varetage jobbet som Site Manager med ansvar for ejendomsdrift og brugerhenvendelser til nogle af de mange spændende nye kvadratmeter som er blomstret op i Carlsberg Byen. Du vil tæt samarbejde med din nærmeste kollega (forvalter) få det fulde ansvar for at bygningernes funktion og fremtræden stemmer overens med lejernes og brugernes forventninger. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, og proaktivt, og tager initiativ til løsning og håndteringen af drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Vi forventer, at du faciliterer og eksekverer dine opgaver med kvalitet og punktlighed.

Opgaver og ansvar
Du vil få en inspirerende og travl hverdag med bred kontaktflade til beboere, erhvervslejere og leverandører. Du har mulighed for faglig sparring hos faste tilknyttede tekniske specialister. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge ekskl. frokost, men kan i perioder variere, al afhængig af opgavemængden. Der er stor fleksibilitet i rollen, du må dog påregne at du kan blive tilkaldt uden for normal arbejdstid.
  • Kendskab til BMS/CTS, samt FM systemer og MS office pakken
  • Praktiske opgaver, herunder almindelig drift og vedligehold af bygningerne
  • Serviceopgaver i relation til kontraktforpligtigelser for erhvervslejere og beboere m.fl.
  • Drift og vedligeholdelse/afprøvning af tekniske anlæg og installationer, herunder brandanlæg
  • Administrative opgaver, oprettelser og håndtering af servicekontrakter, fakturaer og planlægning af vedligeholdelsesopgaver. Vi forventer at arbejdsopgaverne fordeler sig med 60% administrative opgaver og 40% tekniske opgaver. Det er vigtigt, at du selv kan være udførende i et vist omgang når vi taler tekniske opgaver.


Dine faglige og personlige kompetencer
Som person er du udadvendt og vellidt. Du tager ejerskab for din bygning, dine lejer og beboere, og parat til at yde 1. klasses service og i tråd med Ejendomsvirke A/S´s værdier og målsætning. Vi forventer at du selvstændigt kan tage initiativ og er ansvarsbevidst. Du sætter en ære i at skabe de bedste rammer for brugerne af ejendommen.
Du har en stor teknisk faglig indsigt og viden, og deler gerne ud af den.
  • Mindst 5 års erfaring med VVS og/eller ventilation.
  • Erfaring med BMS/CTS og FM systemer, som f.eks. Dalux og MS office pakken.
  • Du er uddannet inden for VVS, El eller som Maskinmester, og har måske suppleret med HVAC efteruddannelse.
  • Du er flere års erfaring med drift og vedligeholdelse af varme- og ventilationsanslæg samt brandsikringsanlæg.
  • Du har ledelsesmæssig erfaring, men er teamplayer og en people manager
  • Du tager i høj grad ejerskab over dine opgaver og ”dine” bygninger og giver
  • interessenterne en god kundeoplevelse.
  • Du har kørekort og egen bil

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med
Ejendomsvirke A/S. Vi ser frem til at høre fra dig.
Du kan læse mere om Ejendomsvirke A/S på https://ejendomsvirke.dk/
Læs mere om Carlsberg Byen https://www.carlsbergbyen.dk/byliv/kultur

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • København S
  • Mandag den 21. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i København S over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1