Rekrutteringsfirma

DRIFTSCHEF

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

- med reference til Direktøren

VIRKSOMHEDEN

Virksomheden er en førende dansk producent af træemballage. Sortimentet består blandt andet af anvendte træprodukter som reproduceres.

Virksomheden har et stort fokus på miljøet og vil sikre en optimal udnyttelse af ressourcerne for dermed at belaste miljøet mindst muligt, hvorfor reparation og genbrug af træ en af virksomhedens kerneydelser.

Virksomheden er på forkant med de voksende krav til bæredygtig produktion og social ansvarlighed. Sammen med en meget effektiv produktion har det resulteret i, at en lang række af Danmarks førende virksomheder, heriblandt inden for industrien for forskning og udvikling, fremstilling af lægemidler og farmaceutiske produkter, fremstilling af kemiske produkter, detailhandelskæde og fremstilling af medicinsk og kirurgisk/ortopædisk udstyr, er kunder hos virksomheden.

Virksomhedens største marked er Danmark, men virksomheden har også salg til Tyskland og ser også muligheder i andre lande.

Koncernen er i en god udvikling – målene er sat og nu ledes der efter en dygtig Driftschef til afdelingen på Sjælland, der skal være med til at sikre den forsatte vækst med den rigtige kvalitet.

Virksomheden har også som mål at ansætte personer med særlige udfordringer – og tilbyder gode opkvalificeringsmuligheder og arbejdsforhold, hvilket har sikret virksomheden dygtige og loyale medarbejdere.

STILLINGEN

Stillingen indgår i ledergruppen og vil referere til Direktøren. Stillingen vil være placeret lige syd for København.

OPGAVEN

Driftschefen skal have et indgående kendskab til teknik og mekanik, men vigtigst af alt være god og have lyst til at få medarbejderne med sig.

Driftschefen skal være købmand i ordets bedste forstand, nysgerrig på omkostninger og have generelt økonomisk forståelse. Driftschefen vil blive ansvarlig for overblikket af de igangværende opgaver og være med til at sikre driften, samt optimering af produktionsprocesserne.

Hovedopgaverne vil desuden være:

  • Deltagelse i ledergruppen
  • Ledelse, motivation og udvikling af medarbejdere
  • Synlig i produktionen
  • Overblik over og forståelse for processerne
  • Økonomisk forståelse, nysgerrig på omkostninger og optimering af disse
  • Planlægge produktionen, herunder indkøb af råvarer
  • Lave/gennemgå/optimere processer
  • Understøtte driften ved at lede og fordele opgaverne
  • Understøtte driften ved at service det tekniske og mekaniske (uden at indgå i produktionen)
  • Udarbejdelse af - og opfølgning på vedligeholdelsesplaner
  • Et forgangsbillede - også når der er ekstra pres på
  • Relations opbyggende til medarbejdere, kunder og partnere
  • Kompetent sparring med direktøren

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat ønsker at være en del af et team der i det daglige sætter mennesker først. Den ideelle kandidat ønsker at arbejde i en organisation, der træffer beslutninger ud fra et strategisk grundlag, hvor regnearket ikke altid kommer i første række. Kandidaten kan sidde eller har måske siddet i en tilsvarende stilling som Værkfører eller Driftschef.

Det er absolut en fordel med erfaring fra en tilsvarende stilling som Lagerchef, Værkstedschef eller lignende. Det er et krav, at du er teknisk og mekanisk dygtig og du har været beskæftiget i produktionsvirksomheder.

Der vil overordnet blive lagt vægt på, at man går lyttende og ydmygt til opgaven, men samtidigt evner at være leder. Du skal være initiativrig god til at skabe relationer og et godt arbejdsmiljø.

Der vil overordnet også blive lagt vægt på, at man evner og har lyst til at arbejde både med ”hands-on” – dvs. kunne eksekvere selv.

  • Erfaring/baggrund med teknik og mekanik
  • Eventuelt tidligere selvstændig/ vant til at have mange kasketter på
  • Kendskab til drift optimering
  • Synlig ledelse
  • Erfaring med produktionsvirksomheder
  • Udadvendt og klar kommunikativ
  • Omgængelig, serviceminded og imødekommende

IT

Bruger på MS Pakken.

UDDANNELSE

En teknisk uddannelse vil absolut være en fordel.

SPROG

Dansk og gerne engelsk

DU TILBYDES

Du tilbydes en spændende position i en dynamisk virksomhed med succes.

GAGEPAKKE

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og modsvarer de stillede krav til kvalifikationer, kompetence og erfaring.

OMRÅDE

Midt-/Sydsjælland


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i København over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
20. september 2024 16
19. september 2024 18
18. september 2024 18
17. september 2024 18
16. september 2024 22
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 22
12. september 2024 20
11. september 2024 20
10. september 2024 21
9. september 2024 21
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 21
4. september 2024 21
3. september 2024 20
2. september 2024 18
1. september 2024 15
31. august 2024 16
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 15
27. august 2024 12
26. august 2024 12
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 9
21. august 2024 9

Værd at vide når du søger job som driftsleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer