Udviklingsorienteret Serviceleder med ledelses- eller projektledelseserfaring søges til Odense Havn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Munkebo

Vil du være med til at udvikle og lede Scanel International A/S nye afdeling på Odense Havn?

Scanel International A/S er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til marine, industri, vind og offshore marked. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, hurtig respons, pålidelige løsninger og kompetente medarbejdere.

Vi arbejder globalt og med opgaver i et stort internationalt netværk. Vores kunder kender os for at levere hurtige og kompetente løsninger inden for vores kompetenceområde, og vi bestræber os på altid at være tæt på kunderne. Det er helt naturligt for dig at gå forrest, hvor du i samarbejde med dit team har lysten og en stolthed i at være med til at opbygge vores nyetablerede afdeling i Odense. Derfor mangler vi lige nu dig, der med en teknisk baggrund og kommerciel forståelse kan være med til at skabe fremdrift i afdelingen og samtidig give kunderne en god oplevelse.

Med reference til vores organisation i Frederikshavn, søger vi en erfaren og kompetent serviceleder til vores nyetablerede afdeling på Odense havn. Afdelingen skal varetage service og projekter inden for industri- og marine området, og da der er tale om en ny afdeling i Scanel-regi får du rig mulighed for at være med til, at sætte præg på opbygning af afdelingen og selve opstartsprocessen.

Arbejds- og ansvarsområde

  • Daglig ledelse af afdelingen
  • Udarbejdelse af tilbud i samarbejde med vores kalkulations afdeling
  • Opfølgning på projekter, såvel teknisk som økonomisk og både internt og eksternt
  • Udarbejdelse af bemandingsplaner
  • Kontakt med kunder og leverandører
  • Ved behov inspektion i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og opstart af projekt.

Du vil få base på vores kontor på Odense havn.

Din baggrund

Vi forventer, at du har en uddannelse som maskinmester, el-installatør, VVS-installatør eller måske er du i stedet smed eller elektriker. Det er vigtigt, at du har minimum 3-5 års ledelseserfaring fra den tekniske branche - så vi trygt kan lægge ansvaret for maskineriet og afdelingen i dine hænder.

Som person er du robust, selvkørende og formår at fastholde overblikket i pressede situationer. Samtidig er du åben, serviceminded og bidrager med gåpåmod og godt humør. Med din opsøgende personlighed har du en naturlig tilgang til at skabe stærke netværksrelationer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende, varieret og udfordrende job i et velrenommeret firma med mere end 30 års erfaring. Vi har en uformel omgangstone, og du vil møde engagerede og fagligt kompetente kolleger i alle afdelinger. Herudover vil der være gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Interesseret?

Så skynd dig af sende din ansøgning og CV til [email protected]. – mrk.: serviceleder Odense Havn i emnefeltet i mailen.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Jakob Grønkjær på tlf.: +45 2222 5330

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Scanel International A/S på www.scanel.dk

Scanel International A/S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til marine, industri, vind og olie/gas-industrien. Kernekompetencerne inkluderer design & engineering; projektledelse; elinstallation; elektromekanisk service; kontrolsystemer; navigation & kommunikation; specialist-personale; og ad-hoc bemanding.

Scanel er grundlagt i 1991 og er i konstant vækst. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere.

Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Munkebo.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Munkebo
  • Fredag den 01. juli 2022

Lignende jobs

  • Driftsleder i Broby

    Ved Allested-Vejle på Fyn under postnummer 5672 Broby ligger ”Pilegård” Her er tale om en moderne landbrugsvirksomhed, med fokus på griseproduktion og planteavl. Der er gennem årene blevet foret..
    • Driftsleder
    • Broby
    Få mere info
  • Driftsleder i Odense C

    - Rustfri stålindustri med fokus på bæredygtighed og pharmaEr du en erfaren teknisk chef med solid teknisk baggrund, og evt. med kendskab til greentech/pharma? Motiveres du af at arbejde i .
    • Driftsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Driftsleder på Fyn

    Har du ambitioner om at blive en del af et hurtigt generationsskifte?Vores kunde, LJ Maskinteknik A/S i Egtved, søger en dygtig og ambitiøs teknisk chef med en stærk faglig baggrund som industrit..
    • Driftsleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Driftsleder i Odense

    Fri kontakt
    Driftschef som brænder for ledelse, motivation og udvikling til ny restaurant i Odense. Du skal referere til kædens CEO og indgå i et team sammen med ledelsen fra hhv. Aarhus og København, som har ansvaret for at udvikle og drive tilsvarende restauranter. Her vil du få grundig oplæring i alle processer.
    • Driftsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Munkebo

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Munkebo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Munkebo over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0