Rekrutteringsfirma

IT-driftschef til AURA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

For vores kunde, AURA søger vi en ambitiøs IT-driftschef til perspektivrige opgaver, der vil få en stor rolle i opbygningen af AURAs kommende nye driftsplatform.

AURA er midt i en transition og står foran et spændende transitionsprojekt, hvor flere af de forretningskritiske systemer skal erstattes af nye løsninger i et fremtidigt best-of-breed applikationsmiljø.

Er du passioneret og brænder for god ledelse? Har du stor teknisk indsigt? Kan du sætte den rigtige retning for at sikre en god oplevelse for AURAs mange brugere og kunder?

Måske er det dig der skal være med til at sikre succes for AURA i deres IT-drift og den kommende drifts omstilling? Vil du samtidig arbejde i en organisation, der har som mål at påvirke den grønne omstilling og bæredygtige initiativer?

Med reference til AURAs Direktør for IT og Digitalisering, vil du få dit arbejdsmæssige udgangspunkt på Auras kontor i Odder, hvor øvrig koncern IT også er samlet.

Du vil blive en del af ledelsen i koncern IT, som består af hhv. IT-drift, IT-sikkerhed samt IT-udvikling, der sammen servicerer alle AURAs forretningsområder og stabsfunktioner.

I tæt samarbejde med den øvrige IT-ledelse skal du sikre helhedsorienterede løsninger til AURAs mange medarbejdere og kunder. Du skal skabe en stærk forankring af strategi, sikre nødvendig struktur og governance, have en tæt dialog med forretningen, samt sikre overholdelse af budget og meget mere.

Du vil få ansvaret for et velfungerende team på 7 medarbejdere bestående af dygtige IT-specialister, projektledere og supportere.

Ansvaret for AURAs drift, infrastruktur og support lægges i dine hænder. Herunder ansvaret for løbende optimering og forbedring med henblik på at skabe den optimale balance mellem værdi og omkostninger.

Hvad de forventer af dig:

  • Du tager naturligt ansvar og får ting til at ske
  • Det er essentielt, at du drives af at skabe optimale løsninger, der giver værdi for forretningen
  • Du er en dygtig leder og du er i stand til at skabe et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø Du arbejder sikkert med at inddrage og skabe ejerskab hos dine ansatte
  • Du er i stand til skabe krystalklar forventningsafstemning mellem alle stakeholders
  • Du prioriterer trivsel og faglighed, såvel som personlig udvikling i teamet meget højt
  • Du trives med en omskiftelig og udfordrende hverdag, hvor du holder humøret højt og bevarer optimismen
  • Du er åben og tillidsvækkende i din kommunikation og tilgang til mennesker – du formår at skabe stærke relationer
  • Du har en god forretningsforståelse og kan begå dig på alle organisatoriske niveauer. Her vil du få en vigtig rolle i adoptionen og forankringen af de nye muligheder i organisationen

Din baggrund

  • Du har sikker arbejdet med implementering og drift af komplekse IT-løsninger i minimum 5 år og gerne i større organisationer
  • Du har skabt gode resultater i dine tidligere jobs og du har sikkert 2 års ledererfaring fra en lignende stilling
  • Du har en stærk faglig baggrund og du har måske en IT-faglig uddannelse som Ingeniør, Datalog eller lignende
  • Du har en stor og bred teknisk viden om drift, vedligehold og support af Microsoft platformen. Du ved, hvad der fungerer og holder dig løbende opdateret med teknologi, nye muligheder og best practices.
  • Du går forrest, viser vejen og er ikke bange for at give en hånd med, når teamet har brug for det
  • Du skal gerne have stået i spidsen for større transformationer på infrastruktur og platforme.
  • Det er en absolut fordel hvis du har erfaringer med migrering fra on-premise til cloud, hvor du bl.a. er i stand til at identificere risici og faldgruber forbundet med transitionen

AURA tilbyder

… Et socialt og nærværende arbejdsmiljø, med en god humoristisk tone, hvor alle inddrages og bliver hørt. De har fokus på en god balance imellem fritid og arbejde.

Du får en god pensionsordning, og du vil blive omfattet af sundhedssikring. De har frokostordning, og en velfungerende personaleforening.

___________________________________________________________________________________________________

Om AURA

"I AURA koncernen tror vi på den positive energi som drivkraft i enhver opgave. Vi er et konkurrencedygtigt energiselskab med 320 medarbejdere og en omsætning på ca. 700 mio. kr.

Vi beskæftiger os med vedvarende energi, installation, energirådgivning, fiber, el-handel, vedligeholdelse og udbygning af elnettet. Medarbejdernes trivsel og udvikling er afgørende for at vi lykkedes. Det handler langt hen ad vejen om kommunikation, forventningsafstemning og eksekvering."


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Odder

Lignende jobs

  • Recruitment & Retainment Manager

    Ildsjæl med lederkvaliteter og en passion for samarbejde og menneskerStillingen som Donor Recruitment & Retainment Manager er en nyoprettetjobfunktion, som udgør det seneste led i [xxxxx]
    • Driftsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Rope Access Technician

    About Us: Davai Bridge and Tunnel A/S is a leading bridge division company dedicated to delivering high-quality services to our clients. We specialize in bridge renovation and maintenance, prov..
    • Driftsleder
    • Grenaa
    Få mere info
  • Driftsleder til planteavl Samsø

    Driftsleder søges til en virksomhed, som fortsat er i udvikling. Vi søger dig som brænder for kartoffel-planteavl, og som har inovative superkræfter. Om jobbet: Rollen som driftsleder har .
    • Driftsleder
    • Samsø
    Få mere info
  • Driftslederstilling til Klimastalde

    På vor ejendom med klimastalde, beliggende ved 8740 Brædstrup, søger vi efter en kompetent, produktionsorienteret driftsleder til klimagrise, der er fordelt på 3 ejendomme, i alt ca 250.000 smågris..
    • Driftsleder
    • Brædstrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Odder over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0