Facility Supporter til Facility Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed, der producerer bæredygtige løsninger inden for metalemballage af høj kvalitet til hele verden? Er du praktiker og fagligt dygtig, så er du lige præcis den Facility supporter, vi leder efter.

Om stillingen Til vores fabrik i centrum af Odense har vi brug for en Facility Supporter. Efter insourcing af Facility området sidste år, er afdelingen nu i rivende udvikling, og vi har brug for en kollega, der skal indgå i et team af fagligt dygtige, engagerede og kompetente kolleger fra vores Facility-afdeling.

I stillingen som Facility Supporter bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • Drift og vedligehold af 100.000 m2 bygninger og tilhørende udenomsarealer
  • Drift og energioptimering af Facility og produktions installationer
  • Projektledelse
  • Implementere dataopsamling- og vedligeholdelsessystem (SAP PM) i Facility
  • Administrator af VVS og El-autorisation
  • Ad hoc opgaver

Som medarbejder hos os tilbyder vi dig mulighed for at udvikle dine faglige og teoretiske kompetencer inden for projektledelse, energioptimering og vedligehold i en avanceret produktion. Du får muligheden for at få al din tekniske viden og kompetencer i spil på vores mange forskellige bygninger og installationer.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, mulighed for kantineordning, Falck Healthcare, motionscenter på lokationen, og hvis du ønsker det, har du også mulighed for at indgå i en attraktiv sundhedsforsikring.

Dit arbejdssted bliver vores lokation centralt i Odense, men du må påregne, at der kan forekomme møder og lignende på vores øvrige fabrikker i Danmark.

Hvem er du? Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse, suppleret med en videregående teknisk uddannelse. Du er pragmatiker af natur, og elsker at "rode" med teknik i alle afskygninger.

Du vil få en meget central rolle, hvor du skal arbejde sammen med kolleger på tværs af faggrupper og ansvarsområder, så vi forventer, at du er en udpræget holdspiller, der samtidig har modet, lysten og evnen til at arbejde selvstændigt. Du er fleksibel og omstillingsparat. Du er ansvarsfuld og sætter en ære i at levere god service og høj kvalitet i alle dine arbejdsopgaver, så vi sikrer en løbende udvikling og optimering af vores faciliteter.

Det er vigtigt for os, at du også i pressede situationer formår at bevare glimtet i øjet og dit gode humør. Som person er du praktiker, vedholdende og motiveres af at kunne gøre en forskel.

Du behersker engelsk og tysk på teknisk niveau i skrift og tale, og det vil være en fordel, hvis du også har VVS og EL-autorisation.

Er du interesseret i stillingen? Da vi ønsker at besætte den ledige stilling hurtigst muligt, læser vi de indkomne ansøgninger løbende. Vi glæder os til snarest at modtage din skriftlige ansøgning og cv. Grundet sommerferie påtænker vi først at opstarte udvælgelse i starten af august måned.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Facility & Maintenance Manager Henrik W. Knudsen på tlf. +452787 5412.

Du søger stillingen som ’Facility Supporter’ ved at klikke på "Send ansøgning".

Vi har oplevet, at mails fra os kan havne i dit spam-filter. Vær opmærksom på det, når du søger hos os.

Kort om virksomheden

Envases er en stolt dansk produktionsvirksomhed med en spændende vækststrategi. Vi blev grundlagt i 1879, og siden 2011 har vi været en del af den globale, mexicanske koncern Envases Group.

I Danmark er vi ca. 900 medarbejdere fordelt på 5 fabrikker og eget trykkeri, og på europæisk plan tæller vi ca. 2000 medarbejdere. Vi har derudover fabrikker i Sverige, Holland, USA, Tyskland, Østrig, Schweiz, Ungarn og England.

Vi producerer metalemballager af høj kvalitet, der er fuldt genanvendelige, og vi sikrer dermed, at de værdifulde metaller bevares i kredsløbet. Vores kunder er hovedsageligt fødevare-, drikkevare- og medieindustrien.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=446cfa23)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Odense C
  • Onsdag den 21. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1