Technical Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

Technical Manager


Ledelse og international teknisk supportkoncept udvikling

Stillingen:
I denne nyoprettede stilling indgår du i Hans Følsgaards Greentech Team i RY, med et selvstændigt budget- og ledelsesansvar for Technical Support funktionen med pt. 3 erfarne og fagligt kompetente teknikere. Technical Support understøtter salgsfunktionens tilbudsgivning og den deraf ofte følgende produkttilpasning/udvikling, samt kundernes behov for produktteknisk support. Oftest i tæt samarbejde med de internationale leverandørers teknikere.

Ønsket med stillingen er bl.a. at få et øget fokus på det operationelle flow og dermed sikre en bedre udnyttelse af de stærke tekniske ressourcer, der er direkte tilknyttet funktionsområdet. Det ønskes desuden, i langt højere grad, at sikre, at de mange nye forretningsmæssige muligheder udnyttes gennem et styrket samarbejde mellem Hans Følsgaards mange kompetenceområder. Kompetenceområder der både er i Greentech teamet i form af salg, indkøbs- og salgssupport, men også i de øvrige forretningsområder hos Hans Følsgaard.

Den ledelsesmæssige opgave skal sikre at Technical Support gruppen til stadighed udvikler og styrker kapaciteten og at Technical Support til enhver tid har de rette kompetencer.

Ud over den daglige ledelse, hvor det forventes, at du er tæt på den praktiske planlægning, er det din opgave at optimere arbejdsprocesser, koncepter og KPI’er, ligesom det er dit ansvar af sikre koordinering og optimering af den samlede supportindsats. Herunder også samarbejdet med salgsressourcerne og udviklingsafdelingerne in-/eksternt. Du har derfor også den løbende tekniske dialog og kontakt med de udenlandske leverandører og salgsenheder.

En anden væsentlig del af ansvarsområdet er din rolle i forhold til at udvikle det fremtidige supportkoncept. Herunder etablering af den bedst mulige standard indenfor området. Eksempler kan være PPAP (Production Part Approval Process), kvalitetssikringsnormer, audits m.v.

Du skal med andre ord sikre en supportfunktion, der er i stand til at gennemføre udvikling af større kundespecifikke tekniske projekter, holde tæt kontakt med de relevante interessenter, sikre den tekniske integration og validering og ikke mindst gennemføre support opgaver i hele verden.

Du må derfor beherske engelsk og forvente nogen rejseaktivitet i og uden for Danmarks grænser.

Din baggrund:
Du har en veldokumenteret, teknisk faglig og teoretisk baggrund og nogle års erfaring med personaleledelse. Du er vant til at have den tekniske dialog med kunder, leverandører og kolleger.

Du kommer forventeligt fra en tilsvarende stilling i branchen, eller fra relaterede brancher med salg af tekniske løsninger og services. Det vil være en yderligere fordel, hvis du har international erfaring og kan begå dig på tværs af landegrænser og kulturer, såvel internt som i relation til kunderne.

Du er en motiverende og handlekraftig leder med en solid teknisk baggrund.

Har du selv prøvet at arbejde som tekniker med el-teknisk/industrielt udstyr vil det kun være en yderligere fordel. Du har således allerede prøvet at stå i situationen og har vist, at du kan skabe de rette rammer og motivere dine medarbejdere til at levere top professionel support/service gennem en uddelegerende, motiverende og inspirerende ledelsesstil.

Du har konstant fokus på god kundeservice og trives med en stilling der både indeholder daglig ledelse og drift, samt løbende udvikling af support/servicekoncepter. Alt sammen i en international ramme med en stor intern og ekstern berøringsflade. Kommer din erfaring fra vindmølleindustrien, og/eller den bæredygtige energisektor generelt, er det en yderligere fordel.

Du er en ambitiøs, drivende og tillidsvækkende leder med gode kommunikations- og samarbejdsevner der behersker engelsk.

Du får:
En nyoprettet stilling med særdeles gode udviklingsmuligheder og et stort selvstændigt ansvarsområde. Du bliver en del af en særdeles veletableret og solid internationalt arbejdende virksomhed med korte beslutningsveje og en indarbejdet filosofi om at det skal være sjovt at gå på arbejde også selv om der er travlt og der stilles høje krav.

Et centralt job i Greentech divisionen og virksomheden, hvor du skal være med til at præge udviklingen i en spændende, nytænkende og internationalt orienteret vækstvirksomhed.

Dertil kommer naturligvis en lønpakke, der afspejler stillingens indhold.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kim Overgaard Schlichting, KAR+CO, tlf. +45 4043 3090.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Ry

Lignende jobs

  • Recruitment & Retainment Manager

    Ildsjæl med lederkvaliteter og en passion for samarbejde og menneskerStillingen som Donor Recruitment & Retainment Manager er en nyoprettetjobfunktion, som udgør det seneste led i [xxxxx]
    • Driftsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Rope Access Technician

    About Us: Davai Bridge and Tunnel A/S is a leading bridge division company dedicated to delivering high-quality services to our clients. We specialize in bridge renovation and maintenance, prov..
    • Driftsleder
    • Grenaa
    Få mere info
  • Driftsleder til planteavl Samsø

    Driftsleder søges til en virksomhed, som fortsat er i udvikling. Vi søger dig som brænder for kartoffel-planteavl, og som har inovative superkræfter. Om jobbet: Rollen som driftsleder har .
    • Driftsleder
    • Samsø
    Få mere info
  • Driftslederstilling til Klimastalde

    På vor ejendom med klimastalde, beliggende ved 8740 Brædstrup, søger vi efter en kompetent, produktionsorienteret driftsleder til klimagrise, der er fordelt på 3 ejendomme, i alt ca 250.000 smågris..
    • Driftsleder
    • Brædstrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Ry over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0