Teknisk Teamleder til brandtesthal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Kan du sikre kvaliteten i opbygningen af testmiljøer?

Vi søger en engageret fuldtidsmedarbejder til planlægning, konstruktion og kontrol af testmiljøer i forbindelse med brandtests.

DFL Danish Fire Laboratories ApS i Svendborg er et selvstændigt, akkrediteret brandlaboratorium, der udfører fuldskala brandtests af blandt andet vandtåge- og sprinklersystemer for både danske og udenlandske firmaer.

Vores forventninger til dig
Du har en håndværksmæssig baggrund indenfor metal, træ eller lignende og gerne erfaring med renovering af huse.
Du går naturligt foran og koordinerer arbejdet for de øvrige brandtekniske medarbejdere og sætter din og teamets sikkerhed først og sikrer fremdriften i et projekt.

Som person er du kvalitets- og ansvarsbevidst ud over det sædvanlige og møder naturligvis altid til tiden og forstår vigtigheden i at overholde deadlines.

Det er vigtigt, at du trives med at arbejde med ild, røg og vand - for vi afholder ca. 250 brande om året, og du kommer til at være med til dem alle.
Det er ligeledes vigtigt, at du trives med at arbejde i højder.

Vi lærer dig naturligvis både det teoretiske og det praktiske omkring røgdykning, brandslukning og miljø, så du er godt rustet til at løse opgaverne. Har du allerede brandkursus er det selvfølgelig en fordel.

Du har:

  • Kørekort til bil.
  • Truckcertifikat.
  • §17/§26-bevis - eller indstillet på at tage det.

Derudover:

  • Er du rutineret bruger af IT.
  • Behersker du dansk og engelsk på brugerniveau.

Som person er du omgængelig og humørfyldt og du har en kreativ og løsningsorienteret tankegang og en god tegningsforståelse.

Hvad kan du forvente af os?
Du vil indgå i et lille team af dedikerede medarbejdere, hvor vi er afhængige af hinandens daglige indsats.
Der er kort vej fra tanke til handling og der vil blive lyttet til dine inputs fra første dag.

Du kan forvente en arbejdsplads, hvor vi har det rigtig godt sammen både fagligt og socialt og vi gør alt hvad vi kan for, at vi trives i arbejdet.

Vi har Sundhedsordning sammen med vores pensionsordning, feriefritimer og prioriterer arrangementer, der bakker op om at skabe en god arbejdsplads.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00 – 15.30 og fredag kl. 7.00 – 12.00. Der er sjældent behov for overarbejde, men vi forventer, at du er fleksibel i spidsbelastningsperioderne.

Noget for dig?

Synes du at DFL og stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv på e-mail til HR Assistent Jannie H. Rygaard på [email protected] har du spørgsmål vedrørende rekrutteringsprocessen er du velkommen til at ringe på +45 2875 0064.
Hvis du ønsker mere information om stillingen kan du kontakte Testleder Martin Fredslund på +45 2811 8363 eller du kan læse mere om os på www.dafila.com

Vi opfordrer alle uanset alder, køn og etnicitet til at søge stillingen. Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne stillingen hurtigst muligt og senest d.24. september 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!

DFL Danish Fire Laboratories ApS er den del af den privatejede koncern CPH2002. CPH2002 består af 5 selskaber hvor driftsselskaberne DFL Danish Fire Laboratories ApS, VID Fire-Kill ApS og VID ApS står for størstedelen af koncernaktiviteterne.
Alle selskaber beskæftiger sig med brandbekæmpelse og er globale spillere på deres markeder.
DFL Danish Fire Laboratories ApS udfører fuldskala brandtests og komponenttests, VID ApS tilbyder konsulentydelser og VID Fire-Kill ApS beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af fast installerede systemer til brandbekæmpelse.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Svendborg
  • Fredag den 24. september 2021

Lignende jobs

  • Driftsleder i Broby

    Ved Allested-Vejle på Fyn under postnummer 5672 Broby ligger ”Pilegård” Her er tale om en moderne landbrugsvirksomhed, med fokus på griseproduktion og planteavl. Der er gennem årene blevet foret..
    • Driftsleder
    • Broby
    Få mere info
  • Driftsleder i Odense C

    - Rustfri stålindustri med fokus på bæredygtighed og pharmaEr du en erfaren teknisk chef med solid teknisk baggrund, og evt. med kendskab til greentech/pharma? Motiveres du af at arbejde i .
    • Driftsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Driftsleder på Fyn

    Har du ambitioner om at blive en del af et hurtigt generationsskifte?Vores kunde, LJ Maskinteknik A/S i Egtved, søger en dygtig og ambitiøs teknisk chef med en stærk faglig baggrund som industrit..
    • Driftsleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Driftsleder i Odense

    Fri kontakt
    Driftschef som brænder for ledelse, motivation og udvikling til ny restaurant i Odense. Du skal referere til kædens CEO og indgå i et team sammen med ledelsen fra hhv. Aarhus og København, som har ansvaret for at udvikle og drive tilsvarende restauranter. Her vil du få grundig oplæring i alle processer.
    • Driftsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1