Rekrutteringsfirma

IT-driftsleder til Dansk Skoleforening for Sydslesvig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

IT-driftsleder, der har styr på drift og projektledelse


Motiveres du af at udvikle rammer og service på IT-området, der skaber de bedst mulige betingelser for medarbejdere og elever? Brænder du for drift og udvikling af IT-infrastruktur? Kan du tage ejerskab og sikre et højt IT-serviceniveau i mødet med brugere og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye IT-driftsleder.


Den Danske Skoleforening for Sydslesvig søger lige nu en IT-driftsleder, der kan sikre, at foreningens systemer understøtter de forskellige tekniske indsatser på både det pædagogiske og det administrative område. Som faglig leder for teamet, vil du få en spændende hverdag med mange forskelligartede IT- og udviklingsprojekter på vores kontor i Flensborg, hvor skoleforeningens drift er samlet.

IT-projektleder med stærke ressourcestyringskompetencer
Som IT-driftsleder agerer du overordnet projektleder, der styrer projekterne sikkert i mål. Du får ansvar for systemadministration, kvalitetssikring og service. Du har derfor forståelse for den overordnede arkitektur, så du sammen med dine IT-kolleger kan sikre de bedste løsninger. Drift og vedligehold I det daglige sikrer du gennem en tæt dialog med medarbejderne, så du løbende sikrer, at driften er stabil. Med dit indgående kendskab til det samlede IT-landskab, er du i stand til hurtigt at fejlfinde og løse eventuelle problemer i tæt samarbejde med dit team, så servicen altid er helt i top. For at opsummere, er nogle af dine primære ansvarsområder, at:

  • Have det overordnede ansvar for IT-driften og driften af systemerne
  • Sikre at projekter afleveres i overensstemmelse med tid og specifikationer
  • Styre vores IT-roadmap med løbende rapporteringer til IT-chefen og samarbejdspartnere
  • Sikre at alle opgaver prioriteres i overensstemmelsen med IT-roadmap
  • Agere ansvarlig IT-projektleder af diverse projekter samt sikre nye leverancer
  • Sikre den faglige ledelse af driftsteamet


Faglig stærk IT-profil med lederevner
Du er struktureret og kan oversætte IT-fagsprog til andre faggrupper for at skabe fælles mening og forståelse. Måske du kommer fra en virksomhed, der har egen driftsafdeling med eget dataansvar, men du kan også komme andre steder fra - det er vi åbne overfor. Det vigtigste er, at du har erfaring med drift, ledelse, IT-projektledelse og ressourcestyring. Du har en IT-baggrund som fx netværksspecialist, systemadministrator eller noget helt tredje. Du er en dygtig leder, der sammen med IT-chefen formår at samle teamet på 23, så I alle arbejder for at opnå fælles mål, der understøtter organisationen.

Vil du styre vores IT-drift til succes?
Konsulenthuset ballisager hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen, og du er derfor velkommen til at kontakte chefkonsulent Britt Rønberg på 30635818, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Stillingen skal besættes snarest muligt. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os dit motiverede CV. Vi har valgt ikke at bruge ansøgninger i vores processer, men vil selvfølgelig gerne vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Skriv derfor din motivation for stillingen direkte ind i dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Udlandet

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1