I jobbet som ejendomsadministrator/Property Manager i [xxxxx] er du med til at skabe din egen vej

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

I jobbet som ejendomsadministrator/Property Manager i DEAS er du med til at skabe din egen vej


Vi er altid interesserede i at møde erfarne talenter inden for branchen, og vi søger nye kræfter landsdækkende, både til vores kontorer på Frederiksberg, i Aarhus og i Aalborg.

Få ansvar for din egen portefølje

I DEAS bliver du del af et fast team af administratorer, der hjælper hinanden i dagligdagen. Vi er i gang med at justere vores måde at arbejde på, så vi styrker arbejdsglæden og den faglige stolthed endnu mere. Derfor får du som administrator i DEAS fremover det overordnede ansvar for din egen portefølje af ejendomme og kunder.

Sammen står vi stærkere

Som medarbejder i DEAS bliver du del af et stort hus med masser af andre dygtige fagfolk, som du arbejder tæt sammen med. Vi har alle profiler internt, hvad enten du skal bruge en energiekspert, driftsmedarbejder, arkitekt eller talknuser.

En fleksibel arbejdsplads

Tilfredse medarbejdere er grundlaget for at kunne skabe værdi for vores kunder og have glade lejere. Og mange af vores medarbejdere ser en stor værdi i at kunne arbejde hjemmefra i løbet af arbejdsugen. Derfor tilbyder vi alle vores medarbejdere denne mulighed og stiller de digitale løsninger til rådighed for en god arbejdsdag på hjemmekontoret.

Hvilken type er du til?

DEAS administrerer i dag en bred portefølje på over 2.000 ejendomme. Det betyder, at du kan have indflydelse på hvilken type af ejendomme og kunder, du allerhelst vil arbejde med. Det kan være f.eks. butikscentre, kontorejendomme, boliger eller ejer- og andelsboligforeninger? Vi har fornøjelsen af at forvalte hele paletten.

Hvilken vej vil du?

Din faglige udvikling er i centrum i DEAS, og sammen finder vi den rette vej videre for dig – både gennem sparring samt kurser og uddannelse. Det gør vi bl.a. via vores eget DEAS Akademi, hvor vi uddanner vores medarbejdere inden for specialiserede, faglige discipliner.
Vi er et stort hus, så mulighederne er mange, og flere af vores medarbejdere vælger at bevæge sig over i nye områder eller jobtitler.

En typisk arbejdsdag, der aldrig bliver rutine

Som administrator har du det daglige ansvar for at sikre trygge rammer for dine lejere og kunder – fra institutionelle og private ejendomsinvestorer til foreninger i alle størrelser. Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • udarbejdelse af varme- og driftsregnskaber
  • behandling af fakturaer
  • varsling af skatter og afgifter
  • opkrævning af leje og stå for lejereguleringer
  • ekspedering af opsigelser og registrering af erhvervslejekontrakter
  • besvar mails og telefonopkald fra samarbejdspartnere, driftsledere, varmemestre m.fl.

  • desuden eventuelt styring af møder og generalforsamlinger, hvis du bliver en del af arbejdet med ejer og andelsforeninger.

Som person trives du med en varieret hverdag med mange forskellige opgaver – også dem, der pludselig opstår, hvis telefonen ringer, og fx en driftsleder har brug for hjælp til en regning. Samtidig er du god til at samarbejde, og du har et stort servicegen.

For at få succes i stillingen er det et krav:

  • erfaring fra en stilling som ejendomsadministrator
  • erfaring med Excel og udarbejdelse af regnskaber
  • et flydende dansk i skrift og tale
  • en stor fordel med kendskab til UNIK Bolig 4

En arbejdsplads med visioner

Sidst men ikke mindst bliver du i DEAS del af en arbejdsplads med store visioner og ambitioner inden for bl.a. digitalisering og bæredygtighed. Vi har i år lanceret nye strategier på begge områder, som påvirker vores arbejdsdag på mange gode måder .

Mød nogle af vores medarbejdere

Klik og mød nogle af vores medarbejdere, og hør dem fortælle om deres job

Er du vores nye kollega? Så send os en ansøgning

Tøv ikke med at sende os en ansøgning eller kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om DEAS som arbejdsplads.
Du kan sende din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Pia Juul Kampf på [email protected]. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg allerede i dag. Ansættelse er hurtigst muligt, vi venter naturligvis gerne på den rette medarbejder. Vi ser frem til at høre fra dig!

En succesfuld virksomhed i kraftig vækst

DEAS er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber, der administrerer bolig- og erhvervsejendomme samt butikscentre. Vi administrerer 2.200 ejendomme med over 70.000 lejemål i Danmark. Vi er de største på markedet og ofte de første med nye tiltag – og det forpligter.

Klik og se nogle af de resultater, vi har skabt for vores kunder

Eller klik og se vores profilfilm, der kort beskriver, hvem vi er


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsadministrator", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsadministrator
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsadministrator i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsadministrator i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsadministrator i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsadministrator i København over tid

Dato Alle jobs som ejendomsadministrator
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5

Værd at vide når du søger job som ejendomsadministrator i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer