Ejendomsadministrator - foreninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Ejendomsadministrator - foreninger


Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

” Vores medarbejdere fortæller os, at de værdsætter de fantastiske relationer de har til hinanden og det gode arbejdsmiljø. Hos Cobblestone er der en høj grad af tillid og støtte blandt kollegaer, og det giver et helt unikt sammenhold.” udtaler Direktør Patrick Kuklinski

Vær en del af vores succes

Som vores nye Property Manager bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi oplever fortsat stor kundetilgang, og søger derfor endnu en erfaren Property Manager /ejendomsadministrator med speciale i administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Du vil fx skulle bruge din tid på at:

  • Koordinere og levere kundeoplevelsen til din egen portefølje af foreninger
  • Være i personlig kontakt med bestyrelser, beboere, advokater, kreditforeninger etc.
  • Deltage i bestyrelsesmøder med kunderne
  • Rådgive omkring juridisk spørgsmål i den daglige drift
  • Indkalde til og deltage i generalforsamlinger som dirigent og referent
  • Løse diverse ad hoc opgaver for kunderne

Den daglige bogføring og afstemning håndteres i vores regnskabsgruppe. Overdragelse af andele håndteres af vores handelsteam, og vores rådgivningsteam assisterer med byggesagsadministration og finansiel rådgivning.

Vi gør tingene anderledes

Du får plads i vores lækre kontorfaciliteter, nemt tilgængeligt i Valby. Her hylder vi frihed under ansvar, og vores arbejdsform giver en stor grad af fleksibilitet for både kunder og medarbejdere. Vi ønsker medarbejdere, der ligeledes sætter pris på fleksibilitet, arbejder selvstændigt og som gerne vil gøre tingene på en ny måde.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden både fagligt og personligt.

Herudover får du stor indflydelse på, hvordan vi kan arbejde smartere og løse komplekse problemstillinger. Vi hører derfor meget gerne dine gode idéer og faglige input.

Mere end bare en arbejdsplads

Cobblestone er en meget social arbejdsplads. Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer til ejendomsbranchen. Vi afholder fx to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere.

Vi har mange medarbejderarrangementer i løbet af året, og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt med os. Vi står aldrig stille og vi prioriterer, at du er klædt godt på, så du kan rådgive dine kunder og kollegaer bedst muligt og så vi sammen kan flytte grænserne for hvad god ejendomsforvaltning og medarbejder pleje er.

Cobblestone A/S er en ung og familievenlig virksomhed med en humoristisk og engageret omgangsform. Vi lægger stor vægt på god stemning og ’can-do’ attitude på arbejdspladsen.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

Vi forventer, at du:

  • har nogle års erfaring fra en lignende stilling i branchen, hvor du har været ansvarlig for håndtering af din egen portefølje af foreninger.
  • leverer et kvalitetssikret og korrekt stykke arbejde til tiden – hver gang
  • er selvkørende og trives i en rolle, hvor du har ansvar for dine egne opgaver, samtidig med at du gerne hjælper til og sparrer med dine kolleger
  • kan lide at bruge digitale løsninger
  • har kendskab til UnikBolig4 – ellers lærer vi dig det
  • formår at tale med mennesker på alle niveauer

Vi kan tilpasse din portefølje efter ønsker og faglige styrker, så søg gerne uanset om du blot har erfaring med ejerforeninger eller andelsboligforeninger.

Klar til et arbejde, du kan være stolt af?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen. Porteføljestørrelsen hos os er på mellem 15 og 20 foreninger, alt efter størrelse og type, samt faglig erfaring.

Har du spørgsmål til jobbet eller virksomheden, er du velkommen til at sende en e-mail til Patrick Kuklinski på [email protected]. Vi ønsker jobbet besat i den nærmeste fremtid.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 20.000 enheder. Læs mere om os her.

Ansøgningsfrist: 30. november 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsadministrator", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsadministrator
  • Valby

Lignende jobs

  • Ejendomsadministrator i København S

    [xxxxx], anerkendt som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®, søger en passioneret Ejendomsadministrator med erfaring inden for Foreningsadministration.Vær med i et team, hvor per..
    • Ejendomsadministrator
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsadministrator i København S

    Har du erfaring med administration af investeringsejendomme?Brænder du for at sikre den gode kundeoplevelse samtidig med at deadlines overholdes? Og har du lyst til at arbejde sammen med nogle af..
    • Ejendomsadministrator
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsadministrator i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsadministrator i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsadministrator.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsadministrator i Valby over tid

Dato Alle jobs som ejendomsadministrator
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0