Teamleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SØ

Vivabolig søger en ny Teamleder til vores team af dygtige Ejendomsfunktionærer, der varetager den daglige drift i vores afdelinger i Aalborg SØ.

Som Teamleder er du ansvarlig for, at de arbejdsopgaver, der vedrører den daglige drift og vedligeholdelse i afdelingerne, bliver udført.

Du vil blive teamleder for et velfungerende team, der består af en ledende ejendomsfunktionær, fire ejendomsfunktionærer og en lærling.

Hvem er vi

Vivabolig er en almen boligorganisation der opfører, udlejer, administrerer, vedligeholder og moderniserer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Med over 4.000 almene boliger fordelt på 23 afdelinger er vi en af de største boligorganisationer i Nordjylland. I Vivabolig er vores afdelinger fordelt ud på seks teams, der består af en Teamleder, Ejendomsfunktionærer og Lærlinge. Hvert team står for den daglige drift i afdelingerne og servicering af beboerne.

Dit arbejdssted

Ejendomskontoret på Peter Freuchens Vej, hvor vi i øjeblikket har tilknyttet 447 boliger, fordelt på flere lokationer i Aalborg SØ.

Dine opgaver som Teamleder

Ejendomsfunktionærerne:

  • Planlægge den daglige drift og vedligeholdelse i samarbejde med teamets Ejendomsfunktionærer.
  • Tilrettelægge ejendomsfunktionærernes arbejdstid i teamet, afløsning under ferie og sygdom m.v.
  • Føre tilsyn med ejendomsfunktionærernes arbejde.
  • Forestå ansættelser og afskedigelser i samarbejde med Driftschefen.
  • Have ansvar for afholdelse af MUS-samtaler.
  • Aftale uddannelsesplaner med Ejendomsfunktionærerne.


Drift og vedligeholdelse:

  • Føre tilsyn med bygningernes og anlæggenes drifts- og vedligeholdelsestilstand.
  • Udfærdige oplæg til vedligeholdelsesplaner og årlige tilstandsrapporter på baggrund af markvandringer i afdelingerne med afdelingsbestyrelserne.
  • Indhente tilbud og udarbejde aftalegrundlag og accept i samarbejde med Driftschefen.
  • Foretage kontrol af EMO-ordninger og udføre ugentlige driftsjournaler.
  • Anmelde forsikringssager.
  • Føre tilsyn med afdelingernes drifts- og vedligeholdelsesbudget, herunder godkendelse af fakturaer.
  • Deltage i og tage ansvar for mindre renoveringsarbejder i afdelingerne.
  • Deltage i byggeplanlægningen for at sikre organisationens målsætning om gode boliger og udearealer, særligt i forhold til den fremtidige daglige drift, samt sikre kommunikationen til det team, der skal drifte byggeriet.


Kontakt til afdelinger:

  • Deltage i afdelingsmøder, budgetmøder, regnskabsmøder og afdelingsbestyrelsesmøder i nødvendigt omfang. Disse møder er ofte aftenmøder.
  • Fremlægge afdelingsregnskab, -budget og aktivitet på afdelingsmøder.
  • Medvirke i planlægning og gennemførelse af bygge- og anlægsarbejder.
  • Afholde den årlige markvandring.


Kontakt til lejerne:

  • Ansvar for gennemførelse af ind- og fraflytningssyn.
  • Besvare spørgsmål og behandle driftsmæssige klager m.v.
  • Yde personlig og telefonisk kundeekspedition.


Kontakt med myndigheder

  • Varetage kontakt til bygningsmyndighederne, teknisk forvaltning - herunder f.eks. Beredskabscenter (brand) og Renovation m.v.


Kontakt med forsyningsselskaber

  • Varetage kontakten til forsyningsselskaber, f.eks. fjernvarme, naturgas, elektricitet, vand, antenne o. lign.


Endvidere skal du som Teamleder rapportere til bestyrelsen om afdelingernes drift, renoveringsprojekter og medarbejdere via direktionsrapporten samt i organisationens beboerblad Kontakten.

Vores forventninger til dig

Det er vigtigt, at du først og fremmest er inspirerende, udadvendt og handlekraftig. Derudover forestiller vi os, at vores nye kollega kan opfylde følgende:

Ledelse - Som teamleder skal du kunne balancere mellem Vivaboligs mål og vision og hensynet til medarbejderne, herunder trivsel og engagement i hverdagen.

Du er den der går forrest og viser vejen for dine medarbejdere, og få dem til at følge dig. Du skal motivere dit team og guide dem til at yde den bedste indsats. Du skal kunne behandle den enkelte medarbejder ud fra deres niveau og personlighed og bruge dem til det, de er bedst til. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og god til at lytte.

Fagligt - Du skal have en stor byggeteknisk viden på både et praktisk og teoretisk plan. Du skal have en overordnet forståelse for økonomi, hvor du har overblik over sammenhængen i et afdelingsregnskab og en vedligeholdelsesplan.

Personligt - Du har en god situationsfornemmelse og kan spotte, hvem du taler med og agere efter det. Du skal være villig til at udvikle dig selv og teamet samt tage del i udviklingen af organisationen. Du skal være empatisk og bruge det i din ledelse af medarbejderne samt i kommunikation til kollegaer, samarbejdspartnere og ikke mindst til beboerne.

Socialt - Du skal kunne samarbejde i de sammenhænge, det er nødvendigt for jobbet i Vivabolig - bl.a. med de øvrige teamledere, administrationen, afdelingsbestyrelserne, medarbejderne og beboerne. Det bedste er at bruge smil og humor som en relationsskabende faktor. Det er en styrke at kunne skabe interne og eksterne netværk, som kan bruges til at udvikle dig selv og Vivabolig.

Performance - Du skal besidde godt købmandsskab, herunder vurdere fordele og ulemper samt turde træffe både spændende og mindre spændende beslutninger. Som Teamleder skal du have fokus på effektivisering - både løbende og på lang sigt. Du skal kunne samarbejde med rådgivere, afdelingsbestyrelser og håndværkere om renoveringsopgaver, så resultatet bliver bedst muligt. Service skal være en af dine grundtanker i dit arbejde, og at vi altid kan blive bedre.

Lønpakken følger overenskomst mellem Faglig Puls og Boligselskabernes Landsforbund.

Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Aalborg SØ
  • Onsdag den 16. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Aalborg SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Aalborg SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Aalborg SØ over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1