Servicekoordinator til Green Instruments A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Green Instruments A/S i Brønderslev har forrygende travlt i deres serviceafdeling og søger nu en selvstændig og dygtig servicekoordinator, der vil være med til at udvikle og styrke serviceområdet. Deres teknikere servicerer kunder worldwide, og som servicekoordinator vil du få en central rolle i koordineringen af opgaverne.

Green Instruments har specialiseret sig i måle- og analyseteknologier til både marine og landbaserede industrier. De udvikler og producerer på egen fabrik i Brønderslev og er med deres viden blandt de førende i branchen.

Der søges en medarbejder med overblik og stærke administrative evner, som kan bidrage til, at servicemontører og support leverer til tiden og med kvalitet på højt niveau.

Jobbet


Du bliver del af en virksomhed med cirka 75 medarbejdere, hvor ansvar og samarbejde er i højsæde. Du får mange spændende opgaver, og du er selv med til at tilrettelægge dine arbejdsdage. Du bliver del af en dynamisk serviceafdeling, der består af montører og servicesupporterer, og de arbejder tæt sammen med salgsafdelingen og resten af organisationen. I det daglige vil du overordnet koordinere alle serviceopgaver samt stå for forberedelse og afslutning af den administrative del af opgaverne.

Dine arbejdsopgaver er:

  • Koordinere serviceopgaver i samarbejde med servicemontører og afdelingslederen for serviceafdelingen
  • Udarbejdelse af tilbud og ordrer baseret på forespørgsler af serviceopgaver
  • Planlægning af servicebesøg til kunder både i ind- og udland
  • Koordinering af servicepersonale og forsendelse af reservedele i samarbejde med andre afdelinger
  • Sikre at dokumentation bliver lavet ved påbegyndelse og afslutning af serviceopgaver

Din baggrund


Du er en stærk koordinator og god til at bevare overblikket i en til tider travl afdeling. Du har erfaring med styring af servicemontører/serviceopgaver og formår at overholde deadlines.

Herudover:

  • Erfaring med Office-pakken
  • Erfaring med NAV Dynamics vil være en fordel, men ikke et krav
  • God til dansk og engelsk i skrift og tale

Personprofil


Du arbejder selvstændigt, er vant til at styre din arbejdsdag og sætter pris på handlefriheden. Du kan se dig selv i en mellemstor virksomhed, hvor samarbejde, ordholdenhed og ansvarlighed er nøgleord i målsætningen om at give kunderne den bedst mulige service. Du er en proaktiv medspiller, som tager aktion på opgaverne og får tingene til at ske.

Du tilbydes


Ansættelse i en virksomhed i vækst og med store ambitioner for fremtiden. En nyoprettet stilling, hvor der er mulighed for at være med til at forme din arbejdsdag og have medindflydelse. Et stærkt og anerkendt produktprogram, som efterspørges på markedet og god sparring med dygtige kollegaer. Lønpakke efter kvalifikationer.

Vi afholder løbende samtaler, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Møller fra MatchMind på 30 21 45 15. Opstart er efter aftale.

Green Instruments er et globalt firma, der specialiserer sig i måle- og analyseteknologier til både marine og landbaserede industrier.

De udvikler og producerer overvågnings- og måleudstyr til emissionskontrol, vand- og gasanalyse.

Green Instruments har hovedkontor og produktionsfaciliteter i Brønderslev samt et regionalt salgs- og servicekontor i Fort Lauderdale, USA og Singapore.

Læs mere om virksomheden på www.greeninstruments.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Aalborg SV
  • Fredag den 08. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1