Ejendomsservicetekniker til Boligkontoret Århus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Boligkontoret Århus søger ejendomsservicetekniker til 6 afdelinger i Aarhus N., hvor du bliver kollega med varmemesteren, hvor I har den daglige drift af afdeling 2-6-10-20-56-65.

Kommunikation, dialog og sparring med beboere og kollegaer er en vigtig del af hverdagen. Du kan læse mere om de aktuelle afdelinger på www.bk-aarhus.dk

De primære opgaver er:
  • Afdelingens beboere er dine primære kunder, og som en butler skal du have lyst og overskud til at betjene dem med stor imødekommenhed og fleksibilitet.
  • Ren- og vedligeholdelse af ejendommenes ind- og udvendige arealer inkl. de grønne.
  • Diverse småreparationer på egen hånd.
  • Udførelse af elektronisk ind- og fraflytningssyn i samarbejde med varmemesteren og opfølgning af disse.
  • Rekvirering og kontrol/tilsyn af håndværkere og andre leverandører, herunder kontrollere kvaliteten af udført arbejde.
  • Medvirke til glatførebekæmpelse – gerne udenfor normal arbejdstid.
  • Kontorhold og IT opgaver, såsom elektronisk rekvisition og godkendelse af faktura.

Vi forestiller os en kollega med følgende kvalifikationer:
  • Uddannede ejendomsserviceteknikere foretrækkes og gerne med en håndværksmæssig baggrund, og du er servicemined og hjælpsom.
  • Du udviser indlevelse, ejerskab og ansvarsfølelse, har gode samarbejdsevner, byder ind i forhold til sparring, struktureret, ordensmenneske, godt humør, og så trives du i et dynamisk miljø med kontakt til mange forskellige kunder.
  • Du kan planlægge og prioritere egne arbejdsopgaver samt udføre dem målbevidst. Afdelingernes størrelser gør, at du selv skal løse mindre håndværksopgaver, og skal derfor have teknisk snilde samt lysten til at håndtere dem.
  • Du har flair og er fortrolig med IT på brugerniveau, og anvender ubesværet og smartphones som arbejdsredskab, har kendskab til elektronisk styrede anlæg, generelle bygningsmæssige vedligeholdelsesopgaver, og har let ved at lære nye tiltag.
  • Endelig har du god ordenssans, og du kan formulere dig godt mundtligt og skriftligt på dansk, og kan begå dig på engelsk.

Vi tilbyder dig: Boligkontoret Århus der er en af Danmarks bedste arbejdspladser tilbyder et spændende alsidigt og udfordrende job på 37 timer i en organisation med høje ambitioner om at yde byens bedste service. Vi har en uhøjtidelig omgangstone med plads til forskellige meninger. Samtidig er der rum til nytænkning og gode muligheder for personlig indflydelse og udvikling i stillingen.

Du bliver omfattet af gældende overenskomst på området og det er en betingelse, at du har kørekort og bil, hvor du afregnes efter statens takster.

Ansøgning:

Vi vil gerne have, at du starter den 1. april 2020, så send os din ansøgning og CV senest den 9. februar 2020 via Boligkontoret Århus`s hjemmeside www.bk-aarhus.dk.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte inspektør Jonas L. Kølbæk på mail [email protected] eller på telefon 8739 3950.

Vi holder ansættelsessamtale den 12., 13. eller 14. februar 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Århus N
  • Søndag den 09. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Århus N over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1