Natur og Miljø søger en projektansat affaldsmedarbejder til Affaldsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Natur og Miljø i Allerød Kommune søger en projektansat medarbejder til Affaldsteamet for en etårig periode med tiltrædelse 1. februar 2022.

Om os
Du vil blive en del af Affaldsteamet, som ud over dig, består af fire medarbejdere. Affaldsteamet er en del af Natur- og Miljø, hvor vi er i alt 23 kollegaer, der arbejder med virksomheder, landbrug, spildevand, vandforsyning, grundvandsbeskyttelse, jordforurening, natur, vandløb, klima, bæredygtighed og affald.

Om stillingen
Vi har brug for en engageret, struktureret og serviceminded kollega, der kan hjælpe med driften af nye affaldsordninger for mere genanvendelse.

I 2022 skal Allerød Kommune implementere nye ordninger for sortering af madaffald og mad- og drikkekartoner hos alle borgere og de kommunale institutioner. I de kommende år skal kommunen desuden planlægge og implementere indsamlingsordninger for farligt affald og tekstiler for borgere og institutioner.

Planlægning, implementering og udrulning sker i tæt samarbejde med de to nabokommuner Hørsholm og Rudersdal. Udrulningen af de nye ordninger skal desuden udføres i tæt samarbejde med vognmanden.

Du vil primært komme til at arbejde med:
  • drift og borgerbetjening af affaldsordninger, blandt andet ved at besvare borgerhenvendelser via selvbetjeningsløsninger, mails, RenoWeb og telefon sammen med de øvrige kollegaer i Affaldsteamet
  • vurdering og afgørelse i forhold til adgangsforhold (AT forhold) i tæt dialog med borgere og vognmand ved især en-familieboliger
  • udrulning af de nye affaldsordninger for madaffald og mad- og drikkekartoner til en-familieboliger, etageboliger og institutioner
  • vejledning af boligselskaber, grundejerforeninger og viceværter om de nye affaldsordninger i etage- og rækkehusbebyggelser og i kommunens institutioner.


Om dig
Vi søger en kollega med følgende primære kvalifikationer:
  • Sætter en ære i at følge op på aftalte deadlines og har samtidig forståelse for at være en del af et tværkommunalt samarbejde.
  • Er løsningsorienteret, struktureret og systematisk, har et godt overblik og bevarer roen i pressede situationer.
  • Kan prioritere og skabe balance mellem kvalitet og tempo.
  • Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.
  • Kan lide at tale i telefon og vejlede borgere og viceværter med flere på en imødekommende måde – også hvis folk er utilfredse.
  • Er god til at etablere relationer, at samarbejde, håndtere pres og løse konflikter.
  • Har erfaring fra lignende opgaver og gerne inden for affaldsområdet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til driftssystemet RenoWeb, kendskab til affaldsregler og regler for adgangsveje, som er grundlaget for løsningerne.
  • Har humoristisk sans.
  • Gerne har relevant mellemlang eller videregående uddannelse.
  • Har gyldigt kørekort til bil.
  • Evner at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst, men også trives med at være en del af et team, hvor arbejdsopgaverne bliver planlagt og løst i fællesskab.


Derfor skal du vælge os
Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave – at skabe værdi for borgerne.

Natur og Miljø har et godt arbejdsmiljø med en munter og uformel omgangstone. Vi har et godt kollegaskab, hvor vi gerne hjælper hinanden med sparring og vidensdeling. Både miljølovgivningen, det sociale fællesskab, arbejdsmiljø og personlige relationer bliver prioriteret højt.

Natur og Miljø er en del af Forvaltningen og holder til på rådhuset, der er kendetegnet ved store lyse rum, et åbent miljø med storrumskontorer, kunst og en medarbejderrost kantine.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med mulighed for flextid. Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter kvalifikationer og gældende overenskomst for forhandlingsberettiget organisation.

Du er velkommen til at kontakte affaldssagsbehandler Berit Hansen på 48 100 145 eller Bettina Ladegaard på 48 100 146 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 5. december 2021. Vi gennemgår ansøgningerne 7. december 2021 og forventer at holde ansættelsessamtaler 10. december 2021. Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a6b3a8fc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Allerød
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Lynge

    Who we areAt WS Audiology, we provide innovative hearing aids and hearing health services.Together with our 12,000 colleagues in 130 countries, we invite you to help unlock human potential by bring..
    • Ejendomsfunktionær
    • Lynge
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Slangerup

    Da vores kunde YES-EU er i vækst, er vi på udkig efter en teknisk kyndig person til udekørende opgaver i Midt- og Sønderjylland. Er du klar til at blive en del af en travl og dynamisk virksomhe..
    • Ejendomsfunktionær
    • Slangerup
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Gentofte

    Har du lyst til et alsidigt job med mange servicefunktioner? Så er det dig, vi søger til Gentofte Ejendomme Privat.Hvad bliver du en del af?Gentofte Ejendomme privat har en række arbejdsområd..
    • Ejendomsfunktionær
    • Gentofte
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Kongens Lyngby

    Ejendomsfunktionær søges til organisation/virksomhed i 2800 Kongens Lyngby
    • Ejendomsfunktionær
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Allerød over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1