Pedel/servicetekniker søges til drift og vedligeholdelse af nyopstartet Habitus Hus – socialpædagogiske botilbud på L...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horbelev

Sætter du en ære i det praktiske arbejde? Formår du at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver? Trives du med varierende opgaver og mange bolde i luften? Er du rummelig og respektfuld i din tilgang til andre mennesker? Så er du måske vores nye kollega.

I Habitus åbner vi nu socialpædagogiske botilbud på Lolland - under navnet HabitusHuset Toreby. Vi forventer at åbne i efteråret 2024 og er derfor i opstartsfasen nu, hvor vi søger en pedel, der vil få ansvaret for vedligeholdelse af udenomsarealer og alle boliger.

Om HabitusHuset Toreby

HabitusHuset Toreby er en del af den landsdækkende organisation Habitus, der driver og tilbyder både dag- og botilbud for borgere med psykiske eller sociale udfordringer.

Botilbuddet er placeret på Gl. Landevej i Toreby, hvor tilbuddet rummer 9 lejligheder, samt 5 solistpladser. De 5 solistpladser kommer til at ligge til huse på en tidligere skole, mens de resterende 9 pladser vil være placeret i en bygning ved siden af skolen.

Med skolens mange kvadratmeter, vil der være rig mulighed for diverse aktiviteter for de kommende borgere. Vi er placeret i skønne, naturrige omgivelser på Lolland og er indrettet med fokus på hyggelige og hjemlige omgivelser for borgere og personale. Vi forventer, at den første borger vil flytte ind i løbet af efteråret.

Udover Toreby åbner vi yderligere 4 solisttilbud, der vil være placeret på hhv. Pederstrupvej i Horslunde, Toftegårdsvej i Nakskov, Valtersvej i Nysted og på Runestensvej i Rødby - hver med plads til én borger. De kommende borgere indskrives via SEL §§107/108.

Vi har brug for dig!

Vi søger en dygtig pedel/servicetekniker til at varetage den daglige drift af vores botilbud på Lolland. Du vil have ansvaret for drift og vedligeholdelse af bygningerne.

Da din arbejdsdag foregår på vores pædagogiske tilbud, forventes det, at du har en positiv og åben tilgang til andre mennesker.

Vi arbejder med sårbare borgere, som har svært ved forandringer og som har udfordringer med at forstå deres omverden. De har hver især 1-2 pædagogiske medarbejdere tilknyttet i det daglige, som kan hjælpe dig med at omgås borgeren bedst, og du vil oftest skulle have en meget struktureret tilgang til tid og aftaler.

Vores kvalitetskrav er, at vores botilbud og udenomsarealer altid fremstår repræsentative for borgere, pårørende og samarbejdspartnere. Du får primær base i Toreby men tilrettelægger selv din arbejdsuge jf. opgaverne. Det vil sige, at du også planlægger dage i vores solisthuse.

Om os

Vi er en landsdækkende organisation, der leverer højtspecialiseret pædagogisk omsorg til mennesker med udviklingsforstyrrelser, som er for krævende til at fungere i det etablerede specialmiljø. Vi har bo- og dagtilbud i hele landet, og målet med vores arbejde er altid at minimere frustrationsniveauet og øge livskvaliteten hos den enkelte borger.

Vi arbejder målrettet på at tilpasse indretningen til vores borgeres behov. Det vil sige, at hver lejlighed og alle fællesarealer indrettes med udgangspunkt i hver enkelt borgers behov. Dette arbejde vil du blive en stor del af.

Vi tilbyder:

  • Et job med selvstændige ansvarsområder og stor medbestemmelse.
  • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på, hvor vi samarbejder på tværs af faggrænser.
  • En arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på at lære og udvikle os selv løbende.
  • En organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
  • Sparring med vores ejendomsansvarlige i forbindelse med komplicerede opgaver.
  • Løn efter gældende overenskomst.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Med fordel har en ejendomsfunktionæruddannelse eller en håndværkeruddannelse.
  • Har erfaring med en bred vifte af håndværksmæssige opgaver.
  • Har en selvstændig tilgang til løsning af opgaver– og løser dem med en høj standard.
  • Du er stærk både i de tekniske og praktiske opgaver.
  • Er god til samarbejde og kan rumme en hverdag, der er foranderlig.
  • Er serviceminded og har stor lyst til at hjælpe ledelse, medarbejdere og borgere.
  • Har kørekort B.

Du vil arbejde tæt sammen med botilbudslederen, og i opstartsfasen vil I skulle træffe mange beslutninger i fællesskab, både små og store. I skal f.eks. finde det rette inventar og udsmykning til tilbuddet, hvor både tålmodighed og omhyggelighed kan vise sig at være en fordel.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og grønne arealer samt snerydning.
  • Småtilpasning af inventar i lejligheder.
  • Tilsyn af ventilation-, vand- og varmeinstallationer.
  • Bortskaffelse af storskrald.
  • Kontrol og service af døre og elektroniske låse.
  • Oprydning inde- og udendørs, samt bortskaffelse på genbrugsstationer.
  • ABA-anlæg.
  • Øvrige forefaldende opgaver.
  • Ansvaret for værksted, styring af brand, ventilation, el, vand og varme, affaldssortering (almindeligt affald og risikoaffald), varebestilling og almindeligt opsyn med boliger.
  • I forbindelse med borger fraflytning er det pedellens opgave at foretage syn af det fraflyttede og udfærdige synsrapport, aflæse el, vand og varme og have styr på aflevering/udlevering af nøgler.
  • Desuden indhenter pedellen prisoverslag fra diverse håndværkere ved istandsættelse og fører kontrol med arbejdets udførsel.

Skal du være med?

Vi håber på at høre fra dig, der er en dygtig og engageret pedel, som har lyst til at tage ansvar og sætte sit personlige præg på vores nye tilbud. Du er struktureret, fleksibel og kreativ i din tilgang til problemstillinger. Hos os får du:

  • En spændende og udfordrende stilling, hvor du får mulighed for at være med fra starten og bane vejen for tilbuddet.
  • Et tæt samarbejde med engagerede kolleger og en støttende ledelse.
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
  • En innovativ organisation, som også byder på uddannelse, møder og sparring med organisationsperspektiv uden for egen matrikel.

Information og ansøgning

Stillingen er på 37 timer og er i henhold til gældende overenskomst. Du får tilbudt sundhedsforsikring.

Der vil være opstart efter aftale. Vi kommer løbende til at afholde samtaler, og stillingsopslaget vil blive taget ned så snart, vi har fundet det rette match.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte botilbudsleder Marlene Hansen på tlf. 2584 4283.

Ansøgningen sendes via linket. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ønsker du at vide mere om Habitus og vores pædagogiske tilgange, kan du læse mere på vores hjemmeside: Habitus botilbud og dagtilbud

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horbelev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Horbelev
  • Mandag den 02. september 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Horbelev

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Horbelev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Horbelev over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0