Ejendomsservicetekniker til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Ørestad

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at arbejde på en topmoderne uddannelsesinstitution fyldt med unge engagerede studerende, der skal ud og arbejde i reklame-, kommunikations- og mediebrancherne? Trives du med både at bevare overblikket og gå ind i de konkrete arbejdsopgaver i bygningsservice. Har du gå-på-mod og godt humør? Så er stillingen som ejendomsservicetekniker med en tilknyttet funktion som teamkoordinator på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) med base i Ørestad nær DR-Byen og Metroen måske noget for dig.

Om opgaven:

Som ejendomsservicetekniker på DMJX er din fornemmeste opgave at bidrage til, at højskolen i det daglige fungerer godt for både medarbejdere og studerende, så du vil i det daglige skulle løse mange forskellige små og store opgaver.

Desuden er der i en ikke nærmere defineret periode tilknyttet en funktion som teamkoordinator:

Som teamkoordinator har du det daglige ansvar for at koordinere arbejdet med driften af DMJX’s nybyggede domicil i Ørestad og vores blot fire år gamle campus i Aarhus. Du er en praktisk orienteret koordinator, der kan bevare overblikket over afdelingen, også når det går stærkt, og der er mange bolde i luften.

Du forstår at administrere din tid og er ikke bange for at tage fat i de praktiske opgaver, der dagligt dukker op med opsætninger og små reparationer.

Du har ikke personale- og budget-ansvar, men du sørger for en god økonomi i afdelingen, administrerer indkøb på drifts-siden samt sikrer, at skolens teknik og sikkerhed bliver serviceret og kontrolleret. Du har også kontakten og opfølgningen i forhold til vores eksterne leverandører og håndværkere, herunder rengøring og kantine.

Som teamkoordinator i Bygning og Facility har du en tæt kontakt til både medarbejdere og studerende, og du skal bygge videre på den gode tone og tillid der er blandt både kolleger og studerende.

Om afdelingen:

Bygning og Facility på DMJX har en afdeling på vores campus i Aarhus med to fuldtidsansatte og en deltidsansat. Afdelingen i Ørestad består udover dig af en fuldtidsansat og tre deltidsansatte. Selve koordineringen på tværs af Storebælt sker via telefon og Teams-møder, men du skal også - især i begyndelsen - regne med en del tilstedeværelse i Aarhus for at lære bygningen, opgaverne og kollegerne at kende.

Om dig:

  • Du er morgenfrisk, udadvendt, uhøjtidelig og har et godt humør, som smitter dine kolleger og de studerende, der ofte vil se dig som et fast anker på højskolen.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Symmetri (vores adgangskontrol) og S2500 (vores alarm-sikring) på brugerniveau eller en solid baggrund på drifts-siden. Både i Aarhus og i København arbejder vi med Symmetri og S2500 og kan fjernstyre systemerne på tværs af de to landsdele.
  • Hvis du ikke allerede har et ABA-kursus (Automatisk Brand Alarmering), sørger vi for, at du får det.
  • Det er en fordel, hvis du er uddannet servicetekniker eller har en relevant teknisk eller håndværksmæssig baggrund.
  • Der følger ikke personaleansvar med funktionen som teamkoordinator, men du med til at sikre, at der er et godt arbejdsmiljø og en god stemning i afdelingen.
  • Du har ikke formelt budgetansvar som teamkoordinator, men har et økonomisk overblik og forstår at vende større beslutninger med ledelsen før indkøb.

Ansøgningsfrist: 9. juni

Ansøgning, cv og anden relevant dokumentation uploades via linket ”Søg stillingen”.

Undlad venligst at sende personfølsomme oplysninger med din ansøgning.

Samtaler forventes afholdt mandag den 17. juni 2024

Vil du vide mere?

Vil du videre mere om stillingen, så kontakt teamkoordinator Mich Verner Ørsted på tlf. 5127 9955.

Forventet tiltrædelse 1. august 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 08.05.2024
  • Ejendomsfunktionær
  • København S
  • Søndag den 09. juni 2024

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Frederiksberg

    Så er du måske vores nye kollega til Foreninger!Er du klar til at blive vores nye stjerne i Foreningsafdelingen? [xxxxx] søger en erfaren administrator, der vil være en del af den førende spille..
    • Ejendomsfunktionær
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i København S

    Er du serviceminded og god til at lede medarbejdere? Sætter du en ære i at være tilgængelig for medarbejderne? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende for vores kunder? Og ønsker du et alsidigt..
    • Ejendomsfunktionær
    • København S
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores dygtige property management team Som Property Manager vil du få ansvaret for din egen portefølje af boligejendomme – enten nyopførte eller inden for den gamle boligmasse. D..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Valby

    Bliv en del af vores succes Til vores afdeling for foreninger, søger vi en Property Manager/ejendomsadministrator til administration af andelsboligforeninger og ejerlejlighedsforeninger. "I..
    • Ejendomsfunktionær
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 7
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2