Teknisk servicemedarbejder til Ældre- og Sundhedsforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Læsø

I Ældre- og Sundhedsforvaltningen tager vi os af ældreboliger, plejecenter, inventar og hjælpemidler. Der ud over leverer vi hjælpemidler og varetager kommunens hjælpemiddeldepot lige som vi naturligvis servicerer vores egen afdeling.

Vi har en meget afvekslende hverdag og er i kontakt med mange mennesker. Derfor er vi ”vaccineret” med et stort servicegen.

Har du en håndværksmæssig uddannelse og er du vores nye kollega? Vil du være med til at sikre en høj kvalitet?

I de daglige opgaver er du god til at strukturere og planlægge dit arbejde. Du får opgaver, som du selv bliver ansvarlig for. Samtidig er du en del af et team – det er en forudsætning, at I hjælper hinanden.

Som teknisk servicemedarbejder passer du bygningerne indvendigt og udvendigt samtidigt med du løser de mange og alsidige små serviceopgaver, der opstår i vores travle hverdag.

Det vil være rigtigt godt hvis du har håndværksmæssig erfaring og er absolut selvkørende. Du er god til at omgås andre og tackler udfordringer med løsninger frem for at se problemer.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt. Du indgår i en dispositionsordning. Aflønning efter overenskomst med evt. forhandling af kvalifikationstillæg.

Tiltrædelse pr. 1. september eller snarest derefter.

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt.
Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af din baggrund samt hvad du forventer at kunne tilbyde Ældre og Sundhed.
Vi holder samtaler den 30. august.

Om os
Vi er en lille ø-kommune med et højt serviceniveau. Vi har stor indflydelse på eget arbejdsområde og vi sætter en ære i at alle faggrupper gør sit bedste til glæde og gavn for øens borgere.
Ved at være en lille kommune, er vi tættere på kollegaer og borgere, hvilket giver mulighed for faglig sparring og dialog.

Læsø er kendt for sin rige natur, som ikke mindst indbefatter øens mange strande og indbegrebet af stilhed, tid, nærvær, respekt, hav og skov.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Læsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Læsø
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Aalborg Øst

    Kan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team?Bliver du samtidigt motiveret af en arbejdskultur med dediker..
    • Ejendomsfunktionær
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Aalborg

    Har du lyst til at arbejde hos The Burger Concept i Aalborg, så er det måske dig, vi har brug for. Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet, at man er tilkendt førtids..
    • Ejendomsfunktionær
    • Aalborg
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Nordjylland

    Fælles Ejendomsservice (FE) søger hurtigst muligt en person, som har erfaring med drift og vedligeholdelse af bygninger samt udearealer, og som har lyst til at blive en del af et teknisk servicetea..
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Hurup Thy

    Fælles Ejendomsservice (FE) søger hurtigst muligt en person, som har erfaring med drift og vedligeholdelse af bygninger samt udearealer, og som har lyst til at blive en del af et teknisk servicetea..
    • Ejendomsfunktionær
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Læsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Læsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Læsø over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1