ISS Teknik søger en ejendomsfunktionær/handy M/K til kunder i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Job description:

Ansøgningsfrist: 30. august 2022

ISS søger en ejendomsfunktionær til vores kunder i Jylland. Som ejendomsfunktionær vil du deltage i udførslen af de daglige ad hoc-opgaver samt faste vedligeholdsopgaver, leverandørhåndtering, udskiftning af lyskilder mindre tømre-, VVS- og mureopgaver. Det forventes ydermere, at du kan arbejde selvstændigt, skabe en tæt relation til kundens medarbejdere, samt yde en proaktiv serviceindsats. Derudover er du god til at tilegne dig viden om dine opgaver, udvise initiativ og ansvarlighed.

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Grundig og kvalitetsbevidst

Vi ser gerne, at du:

  • Har bred håndværksmæssig erfaring
  • Har god erfaring med service
  • Har IT-kunnen til hverdagsbrug
  • Kan tale og forstå både dansk og engelsk

Du sætter en ære i at yde en god service overfor såvel kunder som kolleger, udviser selvstændighed, ansvarsfølelse og fleksibilitet og sikre at opgaverne bliver fulgt til dørs. Du er imødekommende og kontaktsøgende, kan navigere på alle organisatoriske niveauer, samt kommunikerer på tværs af faglighed. Som forudsætning for ansættelse, skal du kunne fremvise straffeattest.


ISS tilbyder dig


  • Firmabil til og fra arbejde
  • Løn efter gældende overenskomst
  • Sundhedsforsikring
  • Derudover får du en række personalegoder

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig og beder dig sende din ansøgning vedlagt CV via link inden den 30. august 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Technical Service Manager Nichlas Erfurt på mail [email protected] eller på telefonnummer 61967674 (hverdage mellem kl.13-14).

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Erhvervsuddannelse
Work experience: 1-2 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Risskov
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Risskov over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2