Driftstekniker til Facility Management med flair for tekniske installationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst, både for dig selv, dine kollegaer og i sidste ende endda for alle danskere? Har du styr på CTS-styring og vedligeholdelse af tekniske installationer i større beboelses- eller kontorbygninger? Så har vi en nyoprettet stilling til dig som Driftstekniker i Intern Service & Ejendomme.

”Vores afdeling har det formål at drifte og vedligeholde de fysiske rammer, som Danske Spil har hjemme i. Opgaverne er mange, de er alsidige og spænder bredt. Derfor har hver medarbejder i afdelingen også sine spidskompetencer. Vi søger en kollega, som kan gøre os endnu skarpere indenfor CTS-verdenen og supplere med viden og erfaring inden for de mange tekniske installationer, der findes i en større ejendom. Derudover selvfølgelig en kollega, der, ligesom os, elsker at løse problemer og hjælpe andre. Glæd dig. Der er fart på – og vi har det sjovt.” siger Mads Rohde, Teamleder

Velkommen til Intern Service & Ejendomme i Danske Spil

Her får du fem kollegaer, der alle arbejder sammen om at vedligeholde og skabe de bedst mulige fysiske rammer for alle medarbejdere i Danske Spil. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at bygningen er sikker og behagelig at opholde sig i, samt at alt inventar i og omkring huset er funktionel, så vores kollegaer har de bedste forudsætninger for at præstere i deres job.

De fleste tænker måske bare: ”Men fikser I ikke bare stoppede afløb og fylder toiletpapir op?” Slet ikke. Tværtimod. I en afdeling som vores spænder opgaverne ganske vist bredt, men tiden går primært med større opgaver og vigtige ansvarsområder.

Der er projektering, styring samt opfølgning på små og store bygge- og optimeringsprojekter. Der nørdes i drift og vedligehold af vores store tekniske installationer, hvor fokus konstant er på optimering af indeklimaet, men samtidig en søgen efter energioptimeringer på vores køl-, varme-, ventilation- og brugsvandsforbrug. Den fysiske sikkerhed for bygningen håndterer vi gennem systemer som bl.a. adgangskontrol, overvågning, tyveri- og brandalarmer. Og meget, meget mere… Vi laver tusindvis af forskellige ting. Og jo, så er der selvfølgelig mindre service- og driftsopgaver undervejs, som vi løser i fællesskab, så vi hver især kan vende tilbage til vores respektive ansvarsområder.

Vi sætter en ære i at være proaktive og står altid klar med en hjælpende hånd. Det er vigtigt for os at sprede smil og glæde i huset, når vi forsøger at løse vores kollegaers udfordringer - selv i en travl hverdag.

Lidt om dig, dit ansvar og dine opgaver.

Som menneske er du nysgerrig af natur, og du brænder for din høje faglighed, som du kontinuerligt opdaterer med ny viden på området. Du trives med at være en del af fællesskabet, men kan samtidig arbejde selvstændigt på at sikre fremdrift og skabe resultater på dine ansvarsområder. Det falder dig let at tale med alle typer af mennesker uanset baggrund, og du motiveres af at gå den ekstra mil for at levere den ekstraordinære serviceoplevelse. Derudover vil det være et plus, hvis du kan sætte flueben ved en eller flere af nedenstående:

  • Relevant håndværksmæssig baggrund - elektriker, VVS, ejendomsservicetekniker el.lign.
  • Erfaring med drift og optimering af CTS-systemer.
  • Erfaring med tilsyn og vedligehold af større tekniske installationer – køl, varme, ventilation, brugsvand mv.
  • Erfaring med energioptimering.

Din hverdag vil først og fremmest være at hjælpe dine kollegaer med at løse de udfordringer, som vi må blive bekendt med i løbet af dagen. Dernæst vil dine primære ansvarsområder være inden for vores systemer og tekniske installationer. Du vil, i samarbejde med vores leverandører, sikre driftsstabilitet på de tekniske installationer og konstant have for øje, hvordan vi kan optimere på udstyr og forbrug. Du vil være i tæt dialog med medarbejderne i huset, så du via CTS-anlægget kan sikre, at vi leverer det bedst mulige indeklima i alle hjørner af huset. Derudover vil du have fokus på:

  • Udarbejdelse og opdatering af vedligeholdelsesplaner på tekniske installationer.
  • Styring og løbende optimering af vores CTS.
  • Håndtering og udbedring af alarmer fra diverse systemer.
  • Identificering af nye investeringer/forbedringer, som enten kan reducere omkostninger eller skabe bedre arbejdsmiljø.
  • At deltage som teknisk og håndværksmæssig sparringspartner i relevante projekter.
  • At tage del i en vagtordning, hvor vi kontaktes i tilfælde af akutte situationer udenfor normal arbejdstid.


Vil du med på holdet?
Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg stillingen”. Send din ansøgning, så vi har den senest d. 30. december 2022. Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Rohde på [email protected]. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Overgaard Holm på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Ejendomsfunktionær
  • Storkøbenhavn
  • Fredag den 30. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
1. oktober 2024 47
30. september 2024 50
29. september 2024 51
28. september 2024 51
27. september 2024 53
26. september 2024 53
25. september 2024 54
24. september 2024 51
23. september 2024 53
22. september 2024 60
21. september 2024 61
20. september 2024 61
19. september 2024 65
18. september 2024 56
17. september 2024 54
16. september 2024 51
15. september 2024 59
14. september 2024 66
13. september 2024 65
12. september 2024 43
11. september 2024 43
10. september 2024 45
9. september 2024 41
8. september 2024 43
7. september 2024 43
6. september 2024 43
5. september 2024 41
4. september 2024 42
3. september 2024 38
2. september 2024 33
1. september 2024 32