Ejendomsmægler og daglig leder til Blokhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Blokhus

Ejendomsmægler og daglig leder til Blokhus


Hos RealMæglerne Blokhus søger vi lige nu en dedikeret kollega, der med sin gennemslagskraft og sine store ambitioner kan bidrage til, at vi fortsat kan konkurrere med de bankejede og bankstyrede ejendomsmæglerkæder på markedet.

Udover at du bliver daglig leder af Blokhus/Hune bedst beliggende ejendomsmæglerbutik, bliver du ligeledes en del af et større team med en masse positive synergier, da partnerkredsen også har butikker i både Løkken og Hjørring.

Vi er en ejendomsmæglerkæde med åbne rammer under stærke koncepter

Som ejendomsmægler kan du se frem til en udfordrende hverdag, hvor du formidler køb og salg af huse, grunde, ejerlejligheder og andelsboliger. For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du er tillidsvækkende, ærlig og god til at skabe og vedligeholde relationer. Du kommer til at have meget kontakt med kunderne, og det er derfor afgørende, at du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse – hver gang. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere sørger du for en tryg og gennemskuelig proces for kunderne, så du får det mest værdifulde resultat i hus.

Dit arbejde består primært i at vurdere forskellige ejendommes værdi, vise dem frem for potentielle købere samt stå for alt papirarbejdet i forbindelse med salget. Du har altid et stabilt netværk af +100 kompetente ejendomsmæglerforretninger i ryggen, og du får desuden adgang til tre unikke koncepter, der giver dig de bedste forudsætninger for effektivt at lukke et godt salg. Læs mere om vores koncepter Guldkøber, RealMatch og Realsyn.

Vi vækster med flere nye butikker og flere salg – vil du være med?

Når du arbejder hos RealMæglerne, bliver du en del af en kæde i rivende udvikling, der er ledet af ejendomsmæglere. Det giver en større frihedsfornemmelse, og der er virkelig mulighed for at præge virksomhedens udvikling. Grundighed, faglighed og stor lokalindsigt præger vores arbejde, og siden RealMæglerne blev grundlagt i 1988, er vi kun blevet stærkere. Det skyldes blandt andet, at vi er en uafhængig ejendomsmæglerkæde, som ikke har en tredjepart med i handlen. Vi har desuden fokus på et større klimaperspektiv, der startede med lanceringen af det digitale hjælpeværktøj ’Min Klimaberegner.’

Vi har brug for dig, hvis du:

  • er uddannet ejendomsmægler (MDE) og har erfaring fra ejendomsmæglerbranchen og/eller det finansielle marked

  • mestrer kundekontakt og er relationsskabende over for nye og tidligere kunder

  • kan arbejde selvstændigt og trives i arbejdet mellem administrative opgaver og fremvisning af boliger

  • er proaktiv, opsøgende og motiveres af at give kunderne den bedste købs- eller salgsoplevelse.


Vil du arbejde sammen med os?

Hvis du drømmer om at være daglig leder i Danmarks bedste og billigste ejendomsmæglerkæde, skal du sende dit CV og din ansøgning til os snarest – og senest den 31. august på mailadressen [email protected]. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Poulsen på tlf. 2877 4243

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om RealMæglerne

RealMæglerne er en landsdækkende kæde af selvstændige ejendomsmæglere. Mere end noget andet er vi lokale. Vi er tæt på det lokale boligmarked – og dét, der har betydning for dig, når du skal sælge eller købe. Vi tager ikke let på nogen opgaver – uanset størrelse. Vi følger aftaler til dørs, og du vil nok også opleve, at vi hellere ringer eller kommer forbi, når der er noget. Vi har det mål at være dér, hvor du er. Fra starten. Undervejs. Og til du står med nøglen i døren til dit nye hjem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsmægler", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Blokhus.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsmægler
  • Blokhus

Lignende jobs

  • Ejendomsmægler i Frederikshavn

    RealMæglerne fortsætter deres udvidelse af forretningsområder! Skal du med på rejsen? RealMæglerne fortsætter deres udvidelse af forretningsområder! Skal du med på rejsen? RealMæglerne fortsætter d..
    • Ejendomsmægler
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Ejendomsmægler (elev) i Løgstør

    Er du en dynamisk og motiveret person med en passion for ejendomsbranchen? Bliver du motiveret af at skabe resultater og gøre boligdrømme til virkelighed? Så er det dig, vi søger!Grundet travlh..
    • Ejendomsmægler
    • Løgstør
    Få mere info
  • Ejendomsmægler i Aalborg

    FirmabeskrivelseHos Colliers er vi eksperter i erhvervsejendomme. Vores kernekompetence er at formidle dem mellem investorer og virksomheder i hele Danmark. Det er vi stolte af, for ejendomme udgør..
    • Ejendomsmægler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Ejendomsmægler i Aalborg

    home Hasseris søger dygtig og serviceminded trainee/salgskoordinator Brænder du for at arbejde med ejendomshandel, arbejder du struktureret og er du samtidig et udadvendt og positivt menneske,.
    • Ejendomsmægler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsmæglere i Blokhus

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsmægler i Blokhus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsmæglere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsmæglere i Blokhus over tid

Dato Alle jobs som ejendomsmæglere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0