Dedikeret og serviceminded kunde- og mæglerrådgiver til et team i udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Dedikeret og serviceminded kunde- og mæglerrådgiver til et team i udvikling


Har du et udpræget servicegen, og drives du af at yde kompetent rådgivning over for kunder og samarbejdspartnere? Er du mester i at følge dine opgaver til dørs, og sætter du en ære i at få løst dem med høj kvalitet? Trives du i et team, hvor tempoet er højt, og hvor udvikling og udvidelse til nye forretningsområder er en stor del af hverdagen? Så er det måske dig, som vi søger til vores dedikerede kunde- og mæglerteam.

OM JOBBET
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst og som følge af vores nylige ekspansion til Sverige, leder vi nu efter vores nye rådgiver. Som kunde- og mæglerrådgiver vil du håndtere nytegning og fornyelse af forsikringer, besvare daglige henvendelser fra kunder og samarbejdspartnere samt løse diverse administrative opgaver. Din primære opgave vil være at yde en imødekommende og kompetent rådgivning til vores kunder og samarbejdspartnere over telefon og mail.

Dine servicemindede og administrative arbejdsopgaver vil primært omfatte:
  • Besvarelse af kundehenvendelser via telefon og mail
  • Sagsbehandling og sikre opfølgning
  • Vejledning om fakturaer og produkter
  • Fornyelse af policer, tilmeldinger og opsigelser i kundesystemet
  • Reguleringer af og udstedelse af regninger og kreditnotater
  • Ajourføring og indlæsning af Excel lister med kunders til- og afmeldinger
  • Diverse ad-hoc opgaver

Du vil blive en del af et team i udvikling – og som pt. består af 15 kompetente kollegaer. Du vil få mulighed for at udvikle dig sammen med teamet, og du vil, sammen med dygtige kollegaer i organisationen bidrage til den fortsatte vækst i Dansk Sundhedssikring. Det er derfor et plus, hvis du har øje for optimeringer og er fleksibel i forhold til varetagelse af forskellige typer af arbejdsopgaver.

DIN PROFIL
Du har erfaring fra en lignende stilling fra en servicefunktion. Det kan være fra forsikringsbranchen, men vi er også åbne for andre profiler. Det vigtigste er din erfaring fra en stilling, hvor der er en bred dialog med både eksterne og interne interessenter, og hvor kompleksiteten i opgaverne spænder bredt. Du brænder for at yde en kompetent og imødekommende service hvor du sætter en ære i at give kunder og samarbejdspartnere den bedste oplevelse i mødet med os. Du går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde og har sans for detaljerne, selv når det går stærkt. Du har en solid IT-forståelse og lyst til at lære og tilegne dig nye viden. Du er fortrolig med hele Microsoft-pakken ogskarp i dens mange funktioner.
Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i CRM-KAS.

Som person er du positiv, udadvendt og god til at skabe relationer. Du har et stort servicegen og er kendt for dine gode samarbejdsevner. Du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst og grundig i din opgaveløsning. Du er struktureret og følger dine opgaver til dørs og sætter en ære i at få løst dem med høj kvalitet. Du trives i en hverdag med højt arbejdstempo og forandringer. Med dine gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på både dansk og engelsk har du let ved at tale med mange forskellige personligheder.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Vi er en virksomhed i udvikling, og det går stærkt! Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere tager et selvstændigt ansvar – og der er stor frihed og fleksibilitet i jobbet. Selv om vi kan have travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor.
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling på 37 timer ugentligt. Der er gode arbejds- og personaleforhold, hvor vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv. Din løn forhandles individuelt efter dine kvalifikationer. Derudover får du en sundhedsforsikring, pensionsordning og vi tilbyder en lækker frokostordning.
I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartnere. Dansk Sundhedssikring ser mangfoldighed som en ressource og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Spørgsmål og ansøgning
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundechef, Kamille Thomsen på tlf. 2840 0039. Vi indkalder løbende til samtale.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er Dansk Sundhedssikring A/S?
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 180 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 80 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 7.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsmægler", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsmægler
  • Herlev

Lignende jobs

  • Salg og vurderingstrainee til Taastrup-Hedehusene

    Vi er to sammentømrede teams bestående af pt. 2 forretninger – den ene i Taastrup og den anden i Hedehusene – med et super tæt samarbejde i dagligdagen. Uanset lokation vil du få et 2-årig tra..
    • Ejendomsmægler
    • Taastrup
    Få mere info
  • Ejendomsmægler søges til danbolig, Greve

    Ønsker du at arbejde i en af områdets mest sælgende forretninger og ønsker du en af branchen bedste taburetter?Ønsker du at arbejde i en af områdets mest sælgende forretninger og ønsker du en af br..
    • Ejendomsmægler
    • Greve
    Få mere info
  • Mægler/sælger – en hverdag dedikeret til rådgivnin...

    Kunne du tænke dig at udfolde dine salgsevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder? Så slut dig til en mæglerkæde .
    • Ejendomsmægler
    • Kastrup
    Få mere info
  • Salgstrainée

    Hos home Lone Bøegh Henriksen A/S vil vi gerne styrke vores team, og vi søger derfor en dygtig salgstrainee, der kan være medspiller på et meget ambitiøs og målrettet vinderteam. Vi kan tilbyde..
    • Ejendomsmægler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsmæglere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsmægler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsmæglere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsmæglere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som ejendomsmæglere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0