ERHVERV JOHN FRANDSEN søger kompetent sagsbehandler/kontorassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SØ

ERHVERV JOHN FRANDSEN er en del af vækstvirksomheden JOHN FRANDSEN A/S, der har været i konstant vækst siden etableringen i 1995. Vi er en af Danmarks største ejendomsmæglere, og har særligt fokus på erhvervsmægler delen.

For at sikre virksomhedens fortsatte vækst, udvider vi nu vores stærke og kompetente hold, med en ny sagsbehandler, der forstår at yde den bedste service til kunderne.

Har du det vi søger?
Du er hårdtarbejdende og vedholdende som person, og kommer i mål med alle dine opgaver indenfor deadlinen. Du er resultatorienteret, og arbejder struktureret med dine opgaver. Du har færdiggjort min. en gymnasial uddannelse med gode resultater. Derudover har du opnået erfaring og modenhed gennem andre jobs (sekretærstilling med skødeskrivning/berigtigelse hos f.eks. ejendomsmægler eller advokat).

Jobbet
Vi foretrækker medarbejdere vi selv har uddannet, og du vil derfor gennemgå en spændende og omfattende uddannelse – hvor du både får lov til selvstændigt at prøve noget af, og bliver en del af vores talenthold. Du kommer til at kende John Frandsens virksomhedskultur og erhvervsmæglerbranchen ud og ind. Dine primære arbejdsopgaver bliver erhvervsorienteret sagsbehandling og markedsføring, ligesom du evner at have mange bolde i luften. Erfaring med erhvervssagsbehandling og ejendomsmægler sagsbehandling er et plus.

Vi tilbyder
En spændende hverdag, hvor du bliver del af et ungt dynamisk erhvervsteam i vækst. Vi tilbyder dig en stilling i et af Danmarks førende ejendomsmæglerfirmaer, som har stor succes indenfor erhverv, landbrug og bolig.

Søg nu!
Vil du være en del af vores succes?
Upload dit CV til vores database allerede idag. Hvis du har spørgsmål kan du stille dem til Frederik Lacour på telefon 86419500.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsmægler", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsmægler
  • Randers SØ
  • Tirsdag den 26. oktober 2021

Lignende jobs

  • Ejendomsmægler i Risskov

    Drømmer du om at være selvstændig og samtidig have en stærk kæde i ryggen? Drømmer du om at være selvstændig og samtidig have en stærk kæde i ryggen? Drømmer du om at være selvstændig og samtidig h..
    • Ejendomsmægler
    • Risskov
    Få mere info
  • Ejendomsmægler i Hinnerup

    Kunne du tænke dig at udfolde dine mæglerevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder? Så slut dig til en mæglerkæde..
    • Ejendomsmægler
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Ejendomsmægler i Juelsminde

    Jobopslag Vi er ikke bare et mæglervirksomhed, vi er en livsstil. Vores vision er at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores kunder, og vi leder efter en dynamisk ejendomsmægler, der dele..
    • Ejendomsmægler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Ejendomsmægler i Juelsminde

    [xxxxx] Juelsminde Jobopslag Vi er ikke bare et mæglervirksomhed, vi er en livsstil. Vores vision er at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores kunder, og vi leder efter en dynamisk ej..
    • Ejendomsmægler
    • Juelsminde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsmæglere i Randers SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsmægler i Randers SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsmæglere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsmæglere i Randers SØ over tid

Dato Alle jobs som ejendomsmæglere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1