El-sjak søges til typehusarbejde i Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Hos Uggerly Installation søger vi lige nu et par dygtige elektrikere til flere typehuse projekter i Nordjylland til vellønnet arbejde jf. aftalt prisaftale. Så hvis du trives med at skabe din egen løn, samtidigt med at du kan arbejde solidt og effektivt, så er stillingen perfekt til dig.

Dig som person:

  • Gerne har erfaring indenfor typehuse/rækkehuse byggeri
  • Går ind for sit arbejde og altid yder sit bedste
  • Er selvstændig og udadvendt
  • Sætter en stolthed i at levere arbejde af højeste kvalitet
  • Har en teknisk baggrund inden for el
  • Er altid mødestabil
  • Er glad og klar til at servicere kunderne

Vi tilbyder

Et fantastisk arbejdsmiljø, hvor vi trives godt sammen. Hvor arbejdsdagen er fyldt med udfordringer og personlig udvikling. Vi lægger stor vægt i at levere det bedste stykke arbejde for vores kunder, og ingen opgaver er for store eller for små. Vi er en imødekommende og frisk arbejdsplads, hvor der er smil på læben. Vi er samtidig i stor udvikling, så der er massere af plads til at sætte sit præg på virksomheden, hvor man bliver belønnet for sin hårde indsats. Vi udvikler os sammen i fællesskab, og du vil kunne mærke stoltheden af at være en del af holdet.

Om os

Uggerly Installation er mere end blot en installationsvirksomhed. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer udgør grundstenene i virksomheden. Vi arbejder målrettet med at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem vores mange års erfaring i branchen og faglige ekspertise sikrer vi effektive løsninger og tryghed for vores kunder.

Kom med på holdet
Føler du, at du kan se dig selv i jobannoncenog ønsker du at være en del af en spændende arbejdsplads? Send dit CV til Simon Christiansen på mail: [email protected]. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 98138888

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt.

Uggerly Installation A/S blev stiftet i 1993 af Jens og Henrik Uggerly, men vores rødder i installationsbranchen kan spores mere end 100 år tilbage. Med udspring i el har vi udvidet vores kompetenceområde til også at inkludere VVS og Svagstrøm, og i dag beskæftiger vi ca. 300 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Aalborg, Aars, Aarhus, Svenstrup, Glostrup og Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 22. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1