Bliv elektrikerlærling hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg Øst

Er du interesseret i at starte din karriere i en spændende højteknologisk procesvirksomhed med varierende arbejdsopgaver? Vi søger tre initiativrige og ansvarsbevidste elektrikerlærlinge med ambitioner.

At være lærling i Aalborg Portland giver udviklingsmuligheder
Vi tilbyder et spændende job i en international koncern med det højst procentuelle antal lærlinge blandt procesindustrivirksomheder i Danmark. Vi giver plads til forskellighed og initiativ, og du får mulighed for at forme fremtiden sammen med os. Du vil komme til at arbejde i et travlt miljø med en uformel og humoristisk omgangstone med gode kollegaer. Dine daglige opgaver vil blandt andet være:

  • Fejlfinding på svagstrøms- og stærkstrømsstyringer

  • Udskiftning af komponenter

  • Procesregulering

  • PC-styring

  • PLC-programmering


Du er solid og ansvarsbevidst
Som person er du stabil, initiativrig og fleksibel. Du er ansvarsbevidst og god til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med mere erfarne kollegaer. Derudover er det vigtigt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer.

Hos Aalborg Portland får du en uddannelse i særklasse og vi har i alt seks elektrikerlærlinge tilknyttet ad gangen. Vi har derfor stor erfaring med elektrikerlærlinge, og vi har tilrettelagt et spændende forløb, hvor der bliver skabt sammenhæng mellem din praktikperiode og dine skoleophold. Du vil blive tilknyttet en erfaren elevvejleder, som tilrettelægger dit praktikforløb og løbende tilpasser dette efter behov. Udover den praktiske uddannelse vil der være skoleophold på Tech College Aalborg.

Gode kollegaer og plads til forskellighed
Som elektrikerlærling i Aalborg Portland går du på arbejde i en international koncern kendetegnet ved ansvarlighed, samarbejde og dygtighed.
Du bliver en del af en afdeling på i alt 24 personer, som du får mulighed for at forme fremtiden sammen med. Vi har fokus på at give plads til forskellighed og initiativ i vores team.

Som elektrikerelev har du samme gode arbejdsforhold, som dine kolleger og adgang til de samme medarbejdergoder. Dette omfatter følgende:

  • Pension og fritvalgsordning

  • Frokostordning i vores kantine, der altid har et udbud af varierede retter

  • Sundhedsforsikring gennem PFA

  • Medlemskab i diverse personaleklubber (motionsklub, fodboldklub, fiskeklub m.m.)

  • Sociale arrangementer i afdelingen

  • Personalerabatter og sponsorbilletter


For relevante spørgsmål om jobbet, kan du kontakte Electrical Supervisor Poul Martin Møller på tlf.: 2429 1418.

Solid Rocks!I Aalborg Portland er du en del af en markedsleder inden for cement og beton - verdens mest anvendte byggemateriale. Aalborg Portland har regionalt hovedkvarter i Danmark og aktiviteter over hele Norden, Europa og USA. Vi har udnyttet vores styrker til at skabe os en plads i toppen af dansk sværindustri, og vores navn er synonymt med soliditet. Som elev i Aalborg Portland får du muligheden for at udvikle dig, mens du er med til at udvikle og påvirke os på vores fortsatte


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Aalborg Øst

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 2
8. august 2024 3