Gruppeleder til eksekvering af vedligehold i elnettet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Gruppeleder til eksekvering af vedligehold i elnettet


Energinet Eltransmission arbejder med at udvikle Danmarks fremtidige eltransmissionsnet. Vi har stort fokus på at opretholde vores høje forsyningssikkerhed, samtidig med at vi sikrer indpasningen af vedvarende energi i vores energisystem som led i den grønne omstilling. Som en vigtig del af afdelingen Asset Vedligehold kan du være med i den udvikling og samtidig sikre overgangen til et mere datadrevet vedligehold af det danske elnet. Som gruppeleder får du en central rolle i at koordinere gruppens ressourcer og sikre en hensigtsmæssig opgavefordeling, samtidig med at du skaber løbende fremdrift for delmålene for gruppen. Din nye arbejdsplads bliver på vores lokation i Vester Hassing nær Aalborg.

Effektiv og forretningsorienteret kontraktstyring af vores vedligeholdelsesaktiviteter

Du bliver del af afdelingen Asset Vedligehold, som tæller 24 engagerede kolleger med forskellige faglige baggrunde. Asset Vedligehold er ansvarlig for det kontinuerlige vedligehold af elnettet med fokus på at sikre højpersonsikkerhed, anlægssikkerhed og forsyningssikkerhed. Vi planlægger og udfører det forebyggende vedligehold og tager os af det afhjælpende vedligehold, når det ikke er akut. Vi dækker vedligeholdelse i hele Danmark på 400/150/132 kV-elnettet, offshore og DC. Desuden gennemfører vi større og mindre komponentudskiftninger, når de skal reinvesteres. Vi gør i høj grad brug af eksterne entreprenører til det praktiske arbejde. Som gruppeleder er du garant for, at der altid leveres en høj kvalitet i arbejdet og har et særligt fokus på omkostningseffektivitet.

Du indgår i afdelingens ledergruppe og har det faglige ansvar for gruppen ”Entreprenørstyring”, som tæller 10 medarbejdere placeret på lokationer i Vester Hassing, Tjele, Ballerup og Fredericia. Den koordinerende del af jobbet består primært i at styre og støtte medarbejderne i gruppen gennem sparring og koordinering af opgaver. Du er af natur teknisk nysgerrig og interesserer dig for gruppens fagkompetencer og for vores anlæg ude i marken.

Du varetager sammen med din gruppe leverandør- og kontraktstyringen fra start til slut vedrørende planlagte vedligeholdelsesaktiviteter i elnettet. Det betyder, at I bl.a. leverer input til udbudsmateriale, deltager i forhandlinger med leverandører og distributionsselskaber, registrerer og følger op på aftaler og fører tilsyn med kvaliteten af de leverede ydelser - med fokus på såvel dokumentation, kvalitet, tid og økonomi. Som gruppeleder er du garanten for, at opgaverne i gruppen løses i overensstemmelse med de processer, som er defineret i vores ISO055000-certificerede Asset Management-system. Du skal være indstillet på at tilbringe minimum en arbejdsdag om ugen på andre lokationer.

Glæd dig til et udadvendt job, hvor du får en bred kontaktflade og bidrager til at implementere strategiske tiltag i de nuværende arbejdsprocesser. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stor fokus på faglig og personlig udvikling.

Elteknisk baggrund med et struktureret mindset

Du har en elteknisk baggrund med flere års relevant erfaring med bl.a. entreprenørstyring. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP, har praktisk erfaring indenfor højspændingsbranchen eller erfaring fra energisektoren. Det vigtigste er dog, at du fra lignende teknisk job har erfaring med teamledelse, samtidig med at du har evne og interesse for at arbejde med tal og processer. Derudover er det et krav, at du kan kommunikere præcist på både dansk og engelsk. Da der er behov for at kunne køre til vores forskellige lokationer i hele landet, er det et krav, at du har kørekort til personbil – og meget gerne kan bruge egen bil i jobbet. Kørsel i egen bil afregnes efter statens takster.

Som person er du positiv, samarbejdsorienteret, åben for udfordringer og brænder for at bruge din faglige viden og erfaring til at bidrage til at skabe forbedringer. I kraft af dit overblik og strukturerede tilgang til opgaverne har du en konstruktiv tilgang til udfordringerne og forstår at prioritere mellem de mange opgaver. Du er nysgerrig og lyttende, mens du også evner at stå fast og skære igennem, når det kræves. Derudover er det vigtigt, at du er proaktiv og evner at følge op på aftaler for at sikre en løbende forventningsafstemning med din afdelingsleder i forhold til gruppens leverancer, prioriteringer og ressourcebehov.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 12. maj 2020. Vi forventer at holde samtaler 20. maj 2020 (1. samtale) og 26. maj 2020 (2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jes Søndergaard på telefon 23 33 85 93. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne tillid og mod lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Aalborg
  • Tirsdag den 12. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
16. september 2024 28
15. september 2024 29
14. september 2024 29
13. september 2024 29
12. september 2024 28
11. september 2024 28
10. september 2024 27
9. september 2024 29
8. september 2024 28
7. september 2024 28
6. september 2024 28
5. september 2024 28
4. september 2024 29
3. september 2024 28
2. september 2024 29
1. september 2024 28
31. august 2024 29
30. august 2024 30
29. august 2024 28
28. august 2024 29
27. august 2024 29
26. august 2024 29
25. august 2024 28
24. august 2024 28
23. august 2024 28
22. august 2024 27
21. august 2024 27
20. august 2024 25
19. august 2024 25
18. august 2024 28
17. august 2024 28

Værd at vide når du søger job som elektriker i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!