Vi søger en ABA-tekniker til Aarhus og trekantområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Job description:

Ansøgningsfrist: den 10. august 2022

Vil du være en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling?

ISS Technical Services søger en selvkørende ABA-tekniker. Vi tilbyder dig en stilling med stor selvstændighed, faglige udfordringer og gode kollegaer.

ISS Technical Services er en del af ISS-koncernen, og har siden opstarten i 2007 været et forretningsområde i udvikling. Du bliver en del af et team på cirka 200 kompetente medarbejdere, som står for at understøtte drift og vedligeholdelse af bygninger og teknisk udstyr hos vores kunder, som er nogle af de største virksomheder i Danmark. Du bliver en del af ISS landsdækkende Technical Services afdeling med tilhørsforhold på vores kontor i Aarhus, og skal supportere vores kunder som hovedsageligt er beliggende i Aarhus- og trekantområdet. Det vil derfor være en fordel at du har bopæl ift. disse områder.


Dine arbejdsopgaver


Dit primære ansvarsområde er at udføre forebyggende og vedligeholdende serviceeftersyn af vores kunders anlæg, samt udvidelser på ABA-installationer hos vores kunder. Hvis du ønsker at udvikle dig inden for sikringsområdet, vil vi kunne tilbyde udvikling og muligheden for at arbejde med andre former for anlæg, som fx AIA og ADK. Du skal som udgangspunkt være ansvarlig for at sikre dine kunders bygninger og lokaliteter, og dermed kunne varetage alle sikringsopgaver fra installation til fejlfinding og årlige eftersyn.

Dine kompetencer og kvalifikationer

Vi forventer at du har følgende profil og kompetencer:

  • Praktisk erfaring med at arbejde med ABA-anlæg

  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har bestået kurserne Brand 1 og 2, og gerne projektering. Ellers vil det være muligt at få kurserne hos ISS.

  • Har flair for IT, samt erfaring i programmering og udtrækning af data på ABA-anlæg.

  • Kan kommunikere på dansk, i både skrift og tale

  • Mødestabil, ansvarsbevidst og struktureret

  • Du er kvalitetsbevidst, har et stort ”Service-gen”, og en positiv indstilling til at yde ”Top service” til vores kunder

  • Selvstændig, tager initiativ og kan arbejde alene, men har samtidig gode samarbejdsevner.


Det er en forudsætning for ansættelse at du har kørekort til personbil og kan fremvise straffeattest, ligesom du skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Vi tilbyder dig
Du får en spændende og varieret hverdag på en dynamisk arbejdsplads, med gode kolleger og gode muligheder for faglig udvikling. Lønpakken inkluderer pensionsordning og sundhedsordning med forskellige behandlingsmuligheder, samt kørsel i specialindrettet gulpladebil. Derudover får du en række personalegoder i form af ISS Fritid med attraktive rabatordninger, forskellige firma arrangementer, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m.

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig og beder dig sende din ansøgning og vedlagt CV via linket inden den 10. august 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Har du spørgsmål til rollen, er du meget velkommen til at kontakte Jeppe Ulff-Møller Nielsen, Technical Service Manager på tlf. 2161 0202.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Bachelor's Degree
Work experience: 1-2 years

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Århus C
  • Torsdag den 11. august 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i Århus

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Århus

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker i Århus C

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker i Århus

    Serviceelektriker til Aarhus Vores serviceteam i Aarhus vokser, og vi søger nu flere serviceelektrikere i [xxxxx] Vi har travlt inden for blandt andet detail, industri og specialsegmenter..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5