Elektrikerlærling Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Frederikshavn

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

KOM OG VÆR MED PÅ HOLDET! - Kunne du tænke dig en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du have viden og nye perspektiver på Forsvaret. Og vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling? Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, skal du søge en stilling som elektrikerlærling hos os.

Om os

Vedligeholdelsesområde Frederikshavn er en del af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, og er placeret på Flådestation Frederikshavn. Vedligeholdelsesområde Frederikshavn har 4 underlagte værksteder samt et Drifts- og Støtteelement. Vi er ISO certificeret på både kvalitets- og arbejdsmiljøområdet. Hos får du en hverdag, hvor du vil opleve, at vi har en uformel tone, men sætter vores faglighed, og det at kunne yde en rigtig god og stabil service for vores kunder, højt.

Om stillingen

Som lærling vil du få en travl hverdag. Din primære opgave vil være elektrisk arbejde på værkstedet, ombord på søværnets skibe samt på landmilitært materiel under overholdelse af de kvalitets- og lovkrav, der stilles. Endvidere vil rejsearbejde kunne forventes i forbindelse med opgaveløsningen.

Du veksler mellem erhvervsskole og praktik på dit tjenestested, hvor du tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence. Uddannelsen tager ca. 3 år og 6 måneder.

Om dig

Du har afsluttet, eller forventer at afslutte, EUC Grundforløb.
Ansvarlighed og kvalitet er en vigtig værdi i forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og at du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Dette skal vedlægges din ansøgning.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.170,21 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Uden grundforløb 11.431,01 kr. pr. måned. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.814,31 kr. pr kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Peter Ulrick på 41 30 99 22.

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent, Mathias Fønskov, på mail [email protected]

Ansøgningsfristen er d. 15. august 2021. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 34. Ansættelse kan ske efter aftale eller hurtigst muligt efter samtalerne.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund, til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består en Vedligeholdelsesdivision med af seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Frederikshavn
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Elektriker i Aalborg

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE” Er du en person der væ..
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektriker i Hirtshals

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til H. Jespersen/PL Services mange kunder inden for de..
    • Elektriker
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Elektriker i Aars

    Vi har altid opgaver at tage fat i og du vil med garanti lære nyt. Lyder det som noget for dig, så skal der muligvis stå jernstøberi på dit fremtidige cv. Vi søger en kollega til daghold, som m..
    • Elektriker
    • Aars
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Technical Lead for Power Systems Engineering – Green Fuels and EnergyLyngby, Aarhus, Odense, VejlePermanentHybridDo you want to entirely dedicate your work to power system analysis,.
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 8
23. juni 2024 11
22. juni 2024 12
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 11
18. juni 2024 11
17. juni 2024 11
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 11
5. juni 2024 9
4. juni 2024 11
3. juni 2024 11
2. juni 2024 11
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9