Rekrutteringsfirma

Industrielektriker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Industrielektriker



Dan-Web Machinery



Perfektionistisk holdspiller * Produktion og installation af store maskinanlæg * Solid østjysk virksomhed tæt på Aarhus

Igennem de seneste år har virksomheden Dan-Web Machinery positioneret sig som førende inden for Airlaid non-woven procesanlæg. Ordretilgangen er stor, senest med store projekter verden over. Anlæggene erstatter blandt andet plastprodukter med miljørigtige produkter lavet af biologisk nedbrydelige naturfibre.

Blandt kunderne findes de største producenter på verdensplan af bl.a. hygiejneprodukter, toiletpapir, køkkenruller, servietter og vådservietter. Disse har Dan-Web Machinery som primær leverandør af Airlaid non-woven procesanlæg. I 2021 kigger man ind i en tredobling af omsætningen i forhold til forrige år.

Den store omsætningsvækst, som kommer til at fortsætte de næste mange år, bevirker at der skal flere dygtige folk til Dan-Web Machinery.

Perfektionistisk industrielektriker – der trives med både at være hjemme på værkstedet og ude hos kunderne


Med reference til chefen for El og Automation bliver du en vigtig del af et hold, både på værkstedet i Galten og i installationsfasen. På værkstedet vil dine primære opgaver være at installere el komponenter samt at deltage i IO check-out inden afsendelse af udstyret. Dette foregår i samarbejde med programmører.

On-site hos kunderne vil du være en del af et team som installerer det elektriske på anlæggene. Heriblandt kabelbakker, trækning af kabler og montering af disse. Herefter testes anlægget med programmørerne. Projekterne kan være både små og store. Du vil blive sat på de opgaver, som passer til dit niveau. Det er altafgørende, at du nærmest er perfektionistisk med dit arbejde.

Erfaring med installation ude hos kunder, rundt om i verdenen, er bestemt et plus, men ikke et krav. Det kan være svært at estimere, hvor meget rejseaktivitet, der er i jobbet. Installationerne on-site vil typisk ligge imellem 4 dage og op til 2 måneder.

Dan-Web Machinery er en vækstvirksomhed med forholdsvist få ansatte, og du skal derfor være klar til at løse opgaver, som ligger ud over dine primære ansvarsområder. Du taler og skriver engelsk på et højt niveau. Du arbejder struktureret og med en positiv indstilling – også i stressede situationer.

Solid og økonomisk stærk virksomhed bygget på sunde værdier


I dette job vil det ikke forventes, at du er selvkørende fra første dag. Alt efter dit niveau vil du, sammen med dine kolleger og din chef, blive koblet på opgaver. Du får en god introduktion, til anlæggene og opgaverne, og herigennem lærer du virksomheden og arbejdsgangene at kende. Jobbet er for den person, som kunne tænke sig at udvikle sig sammen med virksomheden i de næste mange år, da afdelingen forventes at vokse mandskabsmæssigt.

Medarbejderne i virksomheden har lange ancienniteter, hvilket blandt andet er et udtryk for deres store velvilje til at hjælpe hinanden og opretholde en behagelig tone. Kontorfaciliteterne er nyrenoverede og i upåklagelig stand med masser af plads til flere eventuelle ansættelser.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mikael Hage på tlf. +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Dan-Web Machinery:


Dan-Web Machinery A/S er globalt førende inden for Airlaid teknologi og markedsfører, udvikler, installerer og idriftsætter komplekse procesanlæg til fremstilling af Airlaid non-woven produkter. Dan-Web Machinery råder over et stort teknologicenter, hvor store maskinanlæg præmonteres, testes og videreudvikles. Virksomheden er beliggende i Galten vest for Aarhus.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted: Galten
Reference: 2114.038
Virksomhed: Dan-Web Machinery


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Galten

Lignende jobs

  • Elektriker i Århus

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Århus

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker i Århus C

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker i Juelsminde

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Elektriker
    • Juelsminde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Galten over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1