Formand til Vandledningsarbejder, Storkøbenhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Formand til Vandledningsarbejder, Storkøbenhavn

Er du formanden der brænder for at dine projekter kommer i mål til tiden og med et godt resultat – og har du god erfaring med ledelse? Så har vi jobbet

Munck Forsyningsledninger a/s har indgået en rammeaftale med HOFOR Vand om vedligehold og reparation af vandledningsnettet i HOFORs forsyningsområde, arbejdet omfatter akutte og almindelige driftsopgaver.

Vi søger endnu en erfaren formand til vores dygtige mandskab til udførelse af akutte- og driftsopgaver for HOFOR Vand. Du bliver en del af et team på tre og refererer ind til projektlederen.

Som formand er det din opgave at planlægge og koordinere projektudførelsen i tæt samarbejde med nuværende formand og med dine øvrige kollegaer i projektet, samt med bygherre. Det kræver god kommunikation internt såvel som eksternt med kunder og samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for kvalitetssikring, styring af økonomi, og ikke mindst tilsyn med egne projekter. Du styrer mandskabet, maskiner, materiale samtidigt med, at du sikrer dig at dine medarbejdere er motiverede og sikkerheden er i top.

Vi tilbyder frihed under ansvar og en aktiv hverdag med gode kollegaer, og hvor der er en god samarbejdsånd i sjakket. Vi sætter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt – og har et mål om 0-ulykker.

Om dig

Vi forestiller os, at du har nogen års erfaring som formand gerne indenfor vand- og forsyningsbranchen. Det er en fordel hvis du har erfaring og kendskab til drikkevandsprojekter, men ikke et krav.

Vigtigst er det, at du har økonomisk forståelse, besidder gode lederkompetencer og et godt købmandskab. Vi vægter du evner at skabe arbejdsglæde, motivation og trivsel – og så kender du til vigtigheden i at opretholde produktionen.

Som person har du gode samarbejdsevner, en positiv indstilling, fleksibel og kan bevare overblikket når der er travlt.

Dine IT-kompetencer er på brugerniveau og at du har almindeligt kørekort.

Vi tilbyder

  • Et spændende job hvor alle fagets facetter kommer i spil
  • Spændende job med gode fremtidsmuligheder og rig mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Et velfungerende internt uddannelsesprogram skræddersyet til formænd
  • Firmabil på gule plader
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Et fællesskab i en kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Projektleder Tommy Aunvig tlf. 40 96 02 90 mail [email protected] Ansøgningsfrist er snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Du ansøger ved at trykke på linket "Send ansøgning".

Munck Gruppen er en landsdækkende og internationalt funderet entreprenørkoncern med omkring 1.500 medarbejdere og en årsomsætning på 2.400 mia. kr.

Koncernen består af en række nærtbeslægtede datterselskaber, herunder Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.

Munck Gruppen har gennem mange år udført solide og sikre veje, miljøvenlig fjernvarme, fremtidssikrede kloaknet, lynhurtige fibernet, unikke anlægsarbejder, effektive havneanlæg og lufthavnsbyggerier i Danmark og udlandet. Vi mener selv, at god infrastruktur er vejen til større sikkerhed, bedre ressourceudnyttelse samt udvikling og vækst.

Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup · Produktionsvej 24, st. · 2600 Glostrup ·


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til PL Services mange kunder inden for detail på Sjæll..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Elektrotekniker søgesEr du en erfaren elektrotekniker på udkig efter nye udfordringer? Vi søger nu flere kvalificerede elektroteknikere til at indgå i vores team i Sorø med opstart snarest muligt. .
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Elektriker søges på VestsjællandLUBIjob søger en dygtig og serviceminded elektriker til Vestsjælland. Så kan du lide at arbejde i en virksomhed hvor niveauet ligger højt, og hvor der er mange gla..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker i Roskilde

    Om afdelingen Teknisk afsnit servicerer sygehusets kliniske afdelinger og vedligeholder sygehusets bygninger, installationer og tekniske anlæg. Sundhedsvæsenet er en omskiftelig verden, hvorfor..
    • Elektriker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4