Rekrutteringsfirma

Elektriker/Alarmtekniker søges til NUUK, Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Kunne du tænke dig at bosætte dig i smukke og naturskønne Nuuk? Grønlands hovedstad, som rummer 17.000 indbyggere, og hvor en bolig vil blive stillet til rådighed for dig og din familie.
Har du derudover lyst til et udfordrende job i Grønlands største sikkerhedsvirksomhed Matu Security, som har mange års erfaring i branchen?

OM LIVET PÅ GRØNLAND
Naturen i Grønland fylder meget hos indbyggerne. Her er der mulighed for at gå på jagt, tage på vandreture i de grønlandske fjelde, tage på smukke sejlture ude blandt de flotte isbjerge og se hvaler, stå på ski, køre med hundeslæde, snescooter, tage på fisketure og meget mere. Derudover finder du også alle de goder som du kender fra Danmark, som sportsklubber, biografer, indkøb m.v.

Du vil uden problemer kunne klare sig på dansk i Grønland og Matu Security vil stille en bolig til rådighed til dig og din familie, hvis I ønsker dette.
Ved din ankomst vil du blive taget godt imod af de nye kollegaer, som også vil hjælpe dig/jer med at føle jer hjemme i Grønland. Der kan være rigtig mange spørgsmål i forbindelse med en flytning til Grønland og Aktiv HR samt Matu Security står klar til at afklare alle dine spørgsmål, som du nu skulle have.
Der er godt gang i økonomien i Grønland, og lønniveauet generelt ligger på samme niveau som i Danmark. Arbejdskulturen bygger på frihed under ansvar, hvor der også er mulighed for stor fleksibilitet i forhold til fridage, fritid og planlægning af egen hverdag.

VIRKSOMHEDEN
Matu security blev dannet 2011 og blev d.1. januar 2017 opkøbt af selskabet AJLA nordic ApS, som blev dannet februar 2016 af Lars Andersen (MBA/Maskinmester) som med 20 års erfaring indenfor securityløsninger samt brand- og sø sikkerhed på skibe i Grønland.

Pr. 1/1-2019 fusionerede Ajla Nordic (Matu Security) med konkurrenten GFS security, og det samlede selskab føres nu videre under navnet Matu Security. Ved roret er adm. Direktør Lars Andersen. Matu Security opererer i hele Grønland og har ligeledes egen Kontrolcentral i Nuuk. Vagtafdelingen med 30 medarbejdere består af kontrolcentralvagter, samt sikkerhedsvagter og ledes af en vagtchef, som har over 10 års erfaring indenfor sikkerhedsbranchen. Matu Security har ligeledes egen teknisk afdeling bestående af 6 teknikere med mange års erfaring indenfor security-branchen i Grønland. Ligeledes har Matu Security deres egen låseserviceafdeling med uddannet låsesmed.

STILLINGEN
I stillingen vil du skulle servicere Matu Securitys kunder, som er både private samt små og store virksomheder, der efterspørger sikkerhedsløsninger. Størstedelen af tiden vil du udføre opgaver indenfor sikringsområdet (tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol).

Dine arbejdsopgaver vil derfor være:

  • Montering og servicering af AIA-anlæg, ADK-anlæg samt videoovervågning
  • Arbejde med servicering af ABA-anlæg og stationære brandslukningsanlæg på både skibe og land.
  • I mindre grad reparation af stærkstrømsinstallationer.

Da virksomheden servicerer kunder i hele Grønland, kan der forekomme indenrigs rejseaktivitet ud til kunderne, hvor du selvstændigt skal løse opgaver.

PERSONEN
Det vigtigste er, at du har lyst til at bo i Grønland og opleve landet, kulturen og naturen.
Du kan komme med flere forskellige baggrunde og erfaringsniveau. Men det er vigtigt, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, alarmmontør, sikringstekniker, maskinmester, ingeniør el. lign.

Derudover er du:

  • Problemløser, og tør tage beslutninger
  • Effektiv og i besiddelse af faglig stolthed
  • Selvstændig og kan tage initiativ
  • Derudover skal du have B kørekort til bil


VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Matu Security tilbyder en stilling, hvor du vil få stor indflydelse og hvor du vil arbejde tæt sammen med kollegaerne og ejerlederen. Du vil få faglige og personlige udfordringer i en by, hvor der også er rig mulighed for at møde naturen på tæt hold og hvor der er tid til at have fritidsinteresser.

Derudover er der:

  • Betalt til og fratrædelses rejse
  • Ferie frirejse efter aftale
  • Bolig til dig og evt. din familie
  • Gode lønforhold
  • Løbende oplæring / kurser
  • Et godt og uformelt kollegialt samarbejde

Tiltrædelse hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Grønland

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor (Aspirant)

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Genopslag - Elektriker til Uummannaq

    Genopslag - Elektriker til Uummannaq Så har du mulighed for at være med til at præge drift og optimering, samt udvikling af distributionen af el og elektriske systemer på værkerne i Uummannaq og .
    • Elektriker
    • Grønland
    Få mere info
  • Formand til El-distribution i Qaqortoq

    Formand til El-distribution i QaqortoqVi søger en erfaren elektriker, som kan tage medansvar for driften af [xxxxx]s el-distribution i Qaqortoq og transmissionslinjen fra vandkraftværket..
    • Elektriker
    • Grønland
    Få mere info
  • Distriktskoordinator El-distribution

    Distriktskoordinator El-distributionFormål med funktionenAt bidrage til distriktets strategiske forsyningssikkerhed og udvikling gennem koordineret håndtering af de projekter, tværfaglige opg..
    • Elektriker
    • Grønland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Grønland over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
20. september 2024 20
19. september 2024 21
18. september 2024 20
17. september 2024 19
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 18
12. september 2024 18
11. september 2024 18
10. september 2024 18
9. september 2024 18
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 17
5. september 2024 18
4. september 2024 18
3. september 2024 18
2. september 2024 19
1. september 2024 18
31. august 2024 18
30. august 2024 18
29. august 2024 19
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 19
25. august 2024 19
24. august 2024 19
23. august 2024 19
22. august 2024 19
21. august 2024 19