Elektriker til vores EL-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Har du et kvalitets mindset og et ønske om at være med til at skabe produkter i den absolutte verdensklasse og samtidig bidrage til den grønne omstilling, så er dette en unik mulighed, og måske er det lige dig vi søger.

Vi tilbyder en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Hvem er vi

Hans Jensen Lubricators A/S er verdens førende leverandør af cylindersmøresystemer til skibsmotorer, som anvendes på de største tank-, bulk- og containerskibe. Vi er knap 100 medarbejdere og har hovedkontor i Hadsund samt egne kontorer i Singapore og Kina. Vi er en teknologi- og produktionsvirksomhed der udvikler, sælger, producerer, installerer og servicerer egne produkter.

Jobbet

Som elektriker i vores El-afdeling indgår du i et team, som har ansvaret for at montere og kvalitetssikre den el-tekniske styring af vores cylindersmøresystemer. Du vil komme til at arbejde sammen med vores udviklingsafdeling omkring test af nye produkter, samt lave kontrol og test af vores nuværende produkter i samarbejde vores elektronik-fagteknikker og montage.

Din profil

Vi forestiller os at du er uddannet elektriker, industrielektriker, automatikmekaniker, elektronik-fagteknikker eller tilsvarende, og evner at få el og mekanik til at spille sammen. Vi ser gerne at du har erfaring med el-montage fra tavleanlæg og styreskabe.

Du er en teamplayer, og det er en selvfølge for dig, at du er en imødekommende kollega. Samtidig kan du selvstændigt tage ansvar og levere på dine opgaver.

Vi forventer herudover, at:

  • Du kan dit håndværk.
  • Erfaring med software og PLC
  • Du er kvalitetsbevidst – og brænder for det du laver.
  • Du er fleksibel og vedholdende i din opgaveløsning.
  • Du kan læse og forstå el-diagrammer.
  • Du har et godt humør, er positiv og formår at skabe gode relationer på tværs funktioner og niveauer.

Vi arbejder efter certificeringssystemerne ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001 – kendskab hertil vil være en fordel, men ikke et krav.

IT fylder meget i vores opgaveløsning, og det er derfor forventet, at du kan arbejde med MS Office-pakken på brugerniveau.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i et professionelt, dynamisk og uhøjtideligt miljø. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor kvalitet i arbejdet er i højsæde. Vi tror på den enkelte og vægter selvstændig opgavevaretagelse uden, at du bliver overladt til dig selv. Vores omgangstone er uformel og vi sætter pris på det gode humør og et smil i hverdagen.

Vi sørger for en grundig oplæring der sikrer et godt produktkendskab, så du bliver klædt på til dine opgaver.

Vi har egen kantine med frokostordning og en aktiv personaleforening.

Arbejdstiden er mandag til fredag – der må forventes perioder med overarbejde.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Production Manager Peder Jul Jensen på mobil. 5383 7987 eller mail: [email protected]

Du kan læse mere om os på www.hjlubri.dk

Kan du se dig selv hos os?

Så send en ansøgning til: [email protected] med titlen ”Elektriker”. Vi gør opmærksom på at ansøgninger behandles løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Hadsund
  • Torsdag den 20. oktober 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i Aalborg

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE” Er du en person der væ..
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektriker i Hirtshals

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til H. Jespersen/PL Services mange kunder inden for de..
    • Elektriker
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Elektriker i Aars

    Vi har altid opgaver at tage fat i og du vil med garanti lære nyt. Lyder det som noget for dig, så skal der muligvis stå jernstøberi på dit fremtidige cv. Vi søger en kollega til daghold, som m..
    • Elektriker
    • Aars
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Technical Lead for Power Systems Engineering – Green Fuels and EnergyLyngby, Aarhus, Odense, VejlePermanentHybridDo you want to entirely dedicate your work to power system analysis,.
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1