Elektriker til Klima & energi, som har lysten til at lære nyt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hedensted

Har du en naturlig interesse for klima og energi? Er du den type elektriker, der godt kan lide at lære nyt? Og brænder du for både at fordybe dig og tage hånd om opgaverne alene, imens du har ansvaret for, at de bliver løst?

– Så håber vi, at du har lyst til at blive en del af vores fagligt stærke team hos IC Electric, hvor vi rådgiver, projekterer, installerer, forbedrer og servicerer energikilder, så kunden får billigere og mere miljørigtigt ventilation, varme og et bedre indeklima.

Her i Hedensted er vores Klima- og energiafdeling i en forrygende udvikling! Kunderne er der, og opgaverne står i kø for at lande i dine kyndige hænder.

Er du på nuværende tidspunkt ikke super-stærk i ventilation, varmepumper og solceller, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel! Vi leder nemlig efter DIG, der gerne vil lære nyt.

Det betyder, at vi sørger for, at du får al den viden, du har behov for til dit arbejde med klima og energi. For os er det nemlig først og fremmest vigtigt, er du er typen, der – som en selvfølge – yder vores kunder den bedste service, når du kommer i deres private hjem eller virksomhed.

Lidt om dig og din faglighed:

Som uddannet elektriker har du let ved at se løsninger og muligheder. Du er derfor god til at hjælpe vores kunder med at forstå, hvordan en given el-teknisk løsning fungerer og gavner dem nu og i fremtiden.

Du kender alt til de gængse regler og krav til elinstallationer, og fejlfinding er ikke fremmed for dig.

Som person er du typen, der sikrer et godt overblik gennem en struktureret tilgang til dit arbejde. Og når det kommer til kommunikation, taler du lige godt med den private kunde, med entreprenøren og erhvervskunden.

Du trives rigtig godt med ”frihed under ansvar”, hvor du har rig mulighed for medbestemmelse og rådgivning af kunden. I den forbindelse administrerer og styrer du selv din kalender og prioriterer derfor selv din tid i forhold til den enkelte kunde.

Og selvom du har ansvaret for selv at følge dine opgaver til dørs og trives godt med at udføre størsteparten af dine opgaver alene, skal du vide, at hjælpen fra din leder og dine kollegaer aldrig er længere end et opkald væk.



Fagligt ser vi gerne, at du har kendskab til:

  • IHC
  • KNX
  • ABDL-anlæg, når branddøre og -porte skal holdes åbne

Lidt om jobbet

Hos IC Electric bliver du mødt af en fleksibel hverdag med alsidige opgaver.

På en typisk arbejdsdag møder du oftest ind hos kunden, på projektet eller byggepladsen.

Forinden har du selv bestilt dine materialer, ligesom du også selv holder styr på dit tidsforbrug og er ansvarlig for din egen kvalitetssikring (KLS).

Uanset om du har en bred viden indenfor Klima & energi med dig eller ej, tilbyder vi altid kurser og efteruddannelse i den optik, at det giver mening for både dig og for os. Og vil du gerne lære nyt og arbejde på tværs af vores virksomhed, er der rig mulighed for at dygtiggøre dig inden for industri, installation eller sikring.

Er du den rigtige til jobbet, kan du godt regne med, at dine arbejdsforhold er højeste prioritet, da vores medarbejderes trivsel har stor værdi for os.

Lidt om os!

I IC Electric er vi et stort team med en simpel mission: Vi skaber værdi for vores kunder ved altid at sikre, at drift og udvikling er pakket ind i en helt unik service. Og med dét, mener vi, at vi går den ekstra mil for kunden 24/7.

Med mere end 50 medarbejdere har vi et skarpt team af teknikere, som hver især er specialister indenfor en bred vifte af industrier. Fælles for os alle ér, at vi altid er parate til at hjælpe vores kunder hurtigst muligt. På den måde skaber vi tryghed og sikrer et minimalt driftstab for vores kunder.

Har du mod på at blive en del af IC Electric?

Hos IC Electric bliver du en del af en professionel virksomhed, hvor vi alle arbejder effektivt for at servicere vores kunder non stop.

Vi føler os som et ungt tema, og vi prioriterer at have det sjovt sammen i en uformel omgangstone, hvor vi kalder tingene for dét, de er.

I forhold til dig er vi nysgerrige på dine fremtidige mål for dig selv og på hvordan, vi kan hjælpe med at indfri dem. Så fortæl os gerne lidt om din erhvervserfaring og dine ambitioner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Due på ☎ +45 3012 1224.

Og er du allerede klar til at trække i arbejdstøjet, sender du din ansøgning og dit CV til Carsten på 📧 [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Hedensted
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Elektriker i Århus

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker (praktik) i Århus

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Elektriker i Århus C

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker i Juelsminde

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Elektriker
    • Juelsminde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Hedensted over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5