Rekrutteringsfirma

El-mester til procesanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Foodjob Nordic søger en stærk el-teknisk leder til Palsgaard A/S i Juelsminde. Palsgaard er fondsejet og har mere end 100 års erfaring med at producere emulgatorer til fødevareindustrien.

Palsgaard har en strategisk ambition om at skabe ’World Class Production’ og sikre øget kapacitet på minimum 10% årligt frem mod 2021. Du kan læse mere om Palsgaard her: www.palsgaard.com

Stillingen

Som El-mester refererer du til lederen af Technical Service. Technical Service er ansvarlig for vedligehold af procesudstyr og indkøb af reservedele m.m. til understøttelse af den daglige drift. Technical Service består af 28 medarbejdere fordelt på et el-team, et mekanisk team og et team med fokus på bygningsvedligehold.

Du får ansvar for el-teamet bestående af 6 elektrikere med forskellige specialer, bl.a. automatik. Hertil kommer ansvar for et varierende antal af eksterne el-faglige håndværkere. Afdelingen arbejder tæt sammen med bl.a. automationsafdelingen i forbindelse med såvel drifts- som projektopgaver. Du får således en rolle med fokus på den langsigtede drift, og hvor du er involveret i store og små projekter fra projektfasen til driftsfasen.

Ansvaret og arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • Ansvar for vedligehold, drift og installation af el-installationer samt diverse elektrotekniske anlæg.
  • Personaleledelse af elektrikerteamet - herunder uddannelse og coaching af medarbejdere og løbende optimere udnyttelsen af teamets ressourcer
  • At sikre, at arbejdet udføres teknisk, sikkerhedsmæssigt og miljømæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning.
  • El-teknisk dokumentation (PC Schematic)
  • Medvirken ved beskrivelse af udbudsmateriale til den el-tekniske del af projekter
  • Standardisering af installationer og tavler, herunder opbygningen af en standard for komponentvalg og dokumentation.

Arbejdet foregår både på kontoret og i arbejdstøjet ude i anlæggene, hvor ledelsesopgaven primært består i at yde faglig sparring og coaching af teamet. Teamet udgøres overvejende af erfarne specialister, som arbejder i dagstid.

Profil

Du er uddannet maskinmester, el-installatør eller lignende og har erfaring med el-teknisk vedligehold i industrien eller offshore. Dine stærke faglige kvalifikationer gør dig i stand til at agere ledende i vedligeholdelsesarbejdet, og du trives godt som faglig leder.

Du kan oppebære virksomhedens el-autorisation (eller i stand til at opnå denne kompetence).

Palsgaard er i udvikling, og der er hele tiden mange ting at forholde sig til. Derfor er det vigtigt, at du formår at bevare overblikket og løbende kan prioritere. Det gælder dels, hvilke tiltag der har den største positive effekt og dermed den højeste prioritet, og dels hvilke opgaver du selv skal involvere dig i, og hvilke opgaver du skal uddelegere.

På det personlige plan er det vigtigt, at du er teamplayer og formår at kommunikere med kolleger og samarbejdspartnere på alle niveauer på positiv og rolig vis.

Stillingen forudsætter gode dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale.

Mere information og ansøgning

Kontakt Martin Alsted fra Foodjob Nordic, tlf. 2917 1009, e-mail: [email protected] for yderligere information.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning - Foodjob Nordic sikrer diskretion for alle ansøgere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor Level 1

    Skilled Worker / Semi-Skilled Worker | Full-TimeWould you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind indust..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Commissioning Supervisor (Aspirant)

    Would you like to play an important part in the fight against climate change as part of market leader in sustainable energy solutions? Do you find Wind Turbine Generators fascinating? Are you looki..
    • Elektriker
    • Århus
    Få mere info
  • Evergreen Commissioning Supervisor Level

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Elektriker
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektriker søges til JORTONs Materielafdeling i Aa...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en virksomhed, hvor din faglige kunnen bliver værdsat, og hvor hver dag byder på nye og spændende opgaver? Hos JORTON A/S◀ har vi brug for en dygtig elektriker, der trives med alsidighed og ansvar – og som samtidig vil være med til at holde vores arbejdsplads fyldt med god energi og godt humør!
    • Elektriker
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Juelsminde over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2