Industri-elektriker med en Teamlederrolle i maven til Brade Technic & Solutions

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karlslunde

Har du stor EL-forståelse fra industrien og vil du være en del af en arbejdsplads, som investerer i dig, så håber vi du vil investere i os! Her får du mulighed for at komme videre på din udviklingsrejse, og slå dine egne folder som Teamleder! Vi vægter at skabe en arbejdsplads som vi selv vil være en del af, og hvis du vil være med i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, minimalt hierarki og hvor alle har en stor medindflydelse, så hører vi gerne fra dig!

Hvad tilbydes du?

Du kommer til at få en alsidig rolle, hvor du også påtager dig en formand-rolle i dagligdagen for 4 teknikere. Vores kunder er typiske inden for industrien med fuldautomatiske produktionsanlæg og distributionslagre, og vi har opgaver og projekter inden for drift & vedligeholdelse (MRO). Brades fokus er at udvikle partnerskaber med vores kunder fremfor blot at sælge ydelser og produkter. Det betyder, at du kan forvente et tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi på den ene side er rådgiver og sparringspartner, og på den anden side påtager os ansvaret for at få ting løst til rette tid og inden for budgettet. Vi har stort fokus på udvikling, og du får et job, hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer indenfor projektledelse, ledelse og tilbudsgivning – vi imødekommer ambitioner og giver plads til personligog faglig udvikling.

Derudover indebærer jobbet:

  • Medansvar i projektledelse med udførsel af tekniske opgaver
  • Sparring med ledelsen omkring projekter og udvikling
  • Arbejde på mange niveauer og ansvar for komplekse tekniske opgaver
  • En del kundekontakt samt fysisk tilstedeværelse for vores kunder
  • Løbende kontakt til kunder ift. mersalg af de rette løsninger
  • Fejlfinding på industrielle maskinanlæg og med kobling til projektarbejde indenfor fx opbygning af mindre styretavler og PLC-opgaver
  • Udførelse af reparationer, service og vedligeholdelsesopgaver

Hvad forventer vi af dig?

Du har erfaring som industri-elektriker og måske også med El-autorisation og med projektering. Du er drevet af teknik lige så vel, som du motiveres af kundekontakten og har fokus på at skabe de rette løsninger for kunderne. Du vil rigtig gerne arbejde mere med ledelse, samtidig med at du er ude hos vores kunder, når der skal sparres omkring opgaver og du er ikke bleg for at give en hånd med i udførelse af en opgave, når du kan se det kræves.

Du er selvstændig, og samtidig en holdspiller. Vi har brug for fleksibilitet, nysgerrighed og en massegåpåmod i en hverdag der ofte er travl, derfor er det også vigtigt at du er idérig og løsningsorienteret påbåde mekanisk og EL. Du er udviklingsorienteret og åben for nye tiltag, og som teamleder vil du gerne vil være med til sætte retningen. Du er fleksibel og igangsættende og du tager ansvar i en meget omskiftelig hverdag.

  • IT-flair – Office pakken. Kan du Excel er det en fordel og ellers oplæres du i dette
  • Har du kendskab til ERP-systemet E-conomics og sagsstyrings systemer er det en fordel dog ikke et krav. De anvender sagsstyringssystemet Minuba

Brade Technic & Solutions tilbyder:

Vi er en virksomhed, der er i rivende udvikling. Vores primære arbejdsområder er service og vedligeholdelse on-site, projektering, montage, indkøring af produktionsudstyr, facility service, rådgivning samt implementering.

Du vil få egen servicebil stillet til rådighed, da arbejdet kræver en del mobilitet, og der kan forekomme enkelte rejsedage i jobbet.

Arbejdstid vil primært være fra kl. 07.00 – 15.00 med ønske om fleksibilitet ift. kunder og projekter.

Lønnen vil blive forhandlet individuelt på et attraktivt niveau, der modsvarer dine kvalifikationer. Vi tilbyder sundhedsforsikring, mulighed for frokostordning, samt pensionsordning. Ansættelse i henhold til overenskomsten med DI. Ansættelsesstedet vil være Drejergangen 9C i Karlslunde. Du får base fra voreskontor og værksted i Karlslunde, med reference til servicechefen, Kenny Nielsen.

Læs gerne mere på: https://brade-group.dk/om-brade-group/

Interesseret?

Tag det første skridt! Ansøg nu!

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ” Søg dette job” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent Carina Due Overbye på tlf. +50 60 16 72 eller [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karlslunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Karlslunde
  • Mandag den 09. januar 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til PL Services mange kunder inden for detail på Sjæll..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker (elev) i Søborg

    Hver dag får vi muligheder for at påvirke vores kollegaer, samarbejdspartnere, kunder og samfundet positivt. Sammen er vi banebrydende for fremtidens løsninger og frigør det fulde potentiale af vær..
    • Elektriker
    • Søborg
    Få mere info
  • Elektriker i Storkøbenhavn

    Hver dag er der over 400 millioner mennesker, som spiser et produkt med Oterra’s A/S naturlige farver tilsat. Vil du være med på holdet, der gør dette muligt? Ja? Så er er denne stilli..
    • Elektriker
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Elektriker i Glostrup

    Er du en haj til ventilation? Motiveres du af en varieret hverdag, hvor ingen dage er ens? Ønsker du at komme ind i et spændende hus, hvor faglig udvikling og et stærkt socialt fællesskab danner ra..
    • Elektriker
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Karlslunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Karlslunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Karlslunde over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0