Fingernem Elektronikfagteknikerlærling til flyvestation Karup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Karup J

Er du fix på fingrene og kan du få tingene til at fungere?

Kunne du tænke dig en alsidig og spændende elektronikfagteknikeruddannelse, så er det nu, du skal til tasterne. Vi har brug for 2 elektronikfagteknikerlærlinge med start den 1. februar 2022.

Om os

Vores navigations-, kommunikations- og dataudstyr har en særlig kaliber i Forsvaret, og dette meget avancerede elektroniske udstyr skal vedligeholdes.

Faktisk er det Forsvaret rundt om i verden, der har opfundet specialiseret elektronisk udstyr. Som elektronikteknikerlærling arbejder du med at betjene, reparere, justere og modificere højteknologisk, elektronisk udstyr.

Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du både arbejder selvstændigt og sammen med dine kolleger. Du vil i praktikperioderne veksle mellem 4 værksteder på flyvestation Karup, for at få den bredest mulige uddannelse.

Om stillingen

Du skal både på skolebænken og i praktik. Du veksler mellem erhvervsskole, hvor det passer i forhold til din bopæl og dit praktiksted, og praktik på dit tjenestested, hvor du er i lære som elektronikfagtekniker og tilegner dig de praktiske færdigheder og den faglige kompetence.

Uddannelsen tager 3½ år efter endt grundforløb. Efter endt læretid er der gode muligheder for en fastansættelse.

Om dig

Vi forventer at du har, enten allerede eller ved ansættelse, gennemført grundforløbet Strøm, styring og it med retningen Elektronik- og svagstrømsuddannelsen.

Ansvarlighed og kvalitet er vigtige værdier i Forsvaret, og vi forventer, at du vil tage ansvar for og være med at præge de opgaver, du bliver stillet overfor. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Det er essentielt, at du også har evnen og viljen til at arbejde selvstændigt, samt at du har lyst til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der vil være vekselvirkning mellem arbejde på værksted og skoleforløb.

Desuden skal du være mødestabil, have flair for teknik, mekanik og værktøjsforståelse.
Du skal kunne læse og skrive dansk samt have forståelse for teknisk engelsk og evt. tysk.

Hvis du er fyldt 25 år eller bliver det inden start på uddannelse, gælder de samme krav, men du skal have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) på en erhvervsskole, hvis du er på ny ordning. Dette skal vedlægges din ansøgning.

Har du gennemført Flyvevåbnets- eller Hærens Basisuddannelse kan der være mulighed for, at ansætte dig som militær lærling. Dette kræver at du består en afprøvning, hvor du vil blive testet fysisk, helbredsmæssigt og i boglige færdigheder (9. klasses niveau).

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværker i Staten. Lønnen udgør efter endt grundforløb det første år 13.209,41kr. pr. måned for dig, som er over 18 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 19.873,25 kr. pr kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorsergent Morten Børre på mail [email protected] eller Kim Lund på Telefon 72 84 28 03

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 32 62 54 70.

Ansøgningsfristen er den 8. november 2021 og vi forventer at afholde samtaler i uge 47-
Ansættelse 1.Februar 2022.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Karup J
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Elektriker (elev) i Ringkøbing

    Er du klar til at starte din karriere med en lærlingeplads og vil du gerne arbejde i et globalt miljø I vindindustrien - Nu har du en unik mulighed for at arbejde i flere virksomheder under dit udd..
    • Elektriker
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Er du passioneret indenfor elektrikerfaget? Og har du lyst til en udfordrende hverdag, med stor frihed og selvstændighed? Så søger vi lige nu en engageret elektriker til service og vedligehold af i..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1