Koblingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du en el-teknisk uddannelse og vil du være med til at udvikle og elektrificere det danske jernbanenet?

Vi søger en koblingsleder, der har lyst til at blive en del af el-driftsledelsen i Banedanmark i vores division Infrastruktur. Det er vores opgave at overvåge strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din dagligdag vil derfor foregå i vores overvågningscenter, som er placeret i København. Vi arbejder døgnet rundt, 365 dage om året, og du skal derfor være indstillet på at indgå i et treholdsskift med både dag-, aften- og nattevagter samt tilkaldevagtordning.

Et vigtigt job, som spænder vidt

Overvågning og styring vil være det der fylder mest i din arbejdshverdag. Vi overvåger højspændingen på S- og Fjernbanen, og det bliver din opgave at overvåge kørestrømsanlæggets driftstilstand. Overvågningen er delt i to forskellige centre, der fysisk støder op til hinanden. Det ene center overvåger fjernbanen og det andet center overvåger S-banen. Fælles for begge steder er, at overvågningen foregår via et computersystem, hvorfra alt kørestrøm kan kobles ind og ud, enten i forbindelse med fejlretning eller vedligeholdelse.

Når der opstår fejl på forsyningerne, skal du afdække, hvilke muligheder du har for at løse fejlen, så togdriften kommer i gang hurtigst muligt. Samtidig er du ansvarlig for sikkerheden for både personer og anlæg. Du har derudover det overordnede ansvar for, at spændingen bliver udkoblet, når der skal ske fejlretning eller vedligeholdelse på anlæggene.

Lidt om dig

Det er et krav, at du har en el-teknisk uddannelse – gerne som el-installatør eller elektriker med erfaring inden for højspændingsanlæg. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring i arbejdsledelse inden for højspændingsanlæg.

Du er nysgerrig og har en åben tilgang, men er samtidig god til at arbejde systematisk under faste rammer. I arbejdet formår du at samarbejde bredt, både tværfagligt og tværorganisatorisk og stræber efter at være serviceminded. Det er vigtigt. At du trives med, at der til tider er et højt arbejdstempo, samtidig med perioder, hvor alt kører per automatik. Den første periode af din ansættelse kommer til at bestå af en intern uddannelse til koblingsleder. Uddannelsen består af teori vekslende med sidemandsoplæring og tager ca. 6 måneder.

Da stillingen kræver, at du skal udføre sikkerhedsklassificeret arbejde, skal du derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil bl.a. blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafikstyrelsens hjemmeside. Da koblingslederen indgår i turskifte, er det en fordel, at du er fleksibel, så I, kolleger imellem, kan dække hinanden ind ved f.eks. ferie og sygdom.

Stillingen kræver, at du har et gyldigt kørekort til bil - kategori B.

Løn

Mens du er under sidemandsoplæring, er din ansættelse omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Hvis du er maskinmester vil din ansættelse, mens du er under sidemandsoplæring, være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område og Organisationsaftalen for Maskinmestre i Land.

Efter endt sidemandsoplæring, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Lars Nørtranders Hansen, dog ikke i uge 28 og 29, da Lars holder ferie i de uger. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • København V
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

  • Senior Electrical Engineer

    Creating new and better solutions to technical challenges As a part of our Power, Electrical and Automation Solutions (PEAS) department, you will be involved in various projects, both in size a..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Senior / Lead Electrical Engineer

    <p><strong>Projektleder/elingeniør/elinstallatør med +10 års erfaring</strong></p><p>Elfaget inden for byggeri er i rivende udvikling hos [xxxxx], så vi har brug for..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Electrical Engineer

    Creating new and better solutions to technical challenges As a part of our Power, Electrical and Automation Solutions (PEAS) department, you will be involved in various projects, both in size a..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Lead Electrical Engineer

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i København V over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1