Axel Pedersen El ApS søger motiverende pladsformand & elektriker, der brænder for positiv ledelse og arbejdet med dok...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Er du den type elektriker, der prioriterer at sætte dig i kundens og i dine medarbejderes sted – og som taler lige godt med direktøren og lærlingen? Og trives du både på de bonede gulve og i skurvognen med dit team?

- Så håber vi, at du har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt team hos Axel Pedersen El ApS, hvor vi er klar med miljørigtige el- og varmeløsninger til erhverv og private – og hvor du får en afgørende rolle i forhold til at udføre el-arbejde, sikre dokumentation og høj kvalitet hos vores samarbejdspartner i Odense SØ centralt placeret ved motorvej E20.

Her hos Axel Pedersen El ApS er vi i gang med at udvikle og optimere vores virksomhed! Vi søger derfor en motiverende pladsformand & elektriker med et positivt og udviklingsorienteret drive. Vi leder efter DIG, der brænder for positiv ledelse, og som altid går forrest og trækker dit team i samme retning.

Og vi leder efter DIG, der med en god portion erfaring ved, hvordan alle komponenter spiller sammen, når du udfører opgaver indenfor installation af netværk.

Lidt om dig og din faglighed

Som uddannet elektriker har du let ved at se løsninger og muligheder. Du er en ”problemknuser” og god til at hjælpe vores kunde med at forstå, hvordan en given el-teknisk løsning fungerer og gavner dem nu og i fremtiden.

Du kender de gense regler og krav til el-installationer, og fejlfinding er ikke fremmed for dig.

Som person er du typen, der sikrer et godt overblik gennem en struktureret tilgang til arbejdet, så alle i dit team kender til dagens opgaver og eventuelle udfordringer. Og så kundens opgaver bliver løst planmæssigt.

Du er god til at kommunikere. Og fordi du er en inspirerende holdleder, taler du både med kunden på pladsen og kolleger, imens du lytter til deres behov og eventuelle ideer.

Gennem dialog inddrager du dine medarbejdere i dagligdagen og i større beslutninger.

Som person har du let ved at vurdere, hvad der er relevant information at videregive i konkrete situationer.

❗ Det er et krav, at du taler flydende engelsk, og at du læser sproget.

Lidt om jobbet

Hos vores samarbejdspartner i Odense SØ bliver du mødt af en fleksibel hverdag med alsidige opgaver. Og som vores nye pladsformand vil dit primære fokus være at sikre, at de daglige opgaver bliver fulgt til dørs – samt at sikre en høj arbejdsglæde og trivsel i dit team.

Dit ansvarsområde inkluderer også:

  • At du selv ”skruer i almindelig el”
  • At du står for udviklingen af dit team
  • At du har den løbende dialog med vores samarbejdspartner
  • At du bidrager til at skabe engagement og motivation i teamet
  • At du sørger for, at dit team har de rette materialer og værktøjer til tiden
  • At du kan udføre dokumentation, der lever op til vores samarbejdspartners standarder.

Ønsker du at dygtiggøre dig indenfor dit felt, tilbyder vi dig kurser og efteruddannelse i den optik, at det giver mening for både dig og for os. Og vil du gerne lære nyt og arbejde på tværs af vores virksomhed, er der rig mulighed for at dygtiggøre dig inden for klima og energi, industri, ventilation eller sikring.

Lidt om os!

Hos Axel Pedersen El ApS er der ikke langt fra den øverste ledelse til lærlingen! Vi ser os nemlig som ét hold. Ét fællesskab.

Vi er et skarpt team af unge teknikere, som hver især er specialiserede indenfor en bred vifte af industrier. Fælles for os alle er dog vores mission: Vi skaber værdi for vores kunder ved ALTID at sikre det gode håndværk. Leveret til tiden!

Ligesom vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, går vi heller ikke på kompromis med vores værdier. Vi vil tiltrække de dygtigste i branchen! Og det kan vi kun fordi, vi har skabt en arbejdsplads, der tager højde for den enkelte og gør dét at gå på arbejde til en fornøjelse.

Det betyder, at vi gør alt, hvad vi kan for, at dit privatliv og arbejdsliv hænger bedst muligt sammen.

Vi tager hånd om dig både fysisk og mentalt – og har både en massør, terapeut og virksomhedskonsulent tilknyttet virksomheden.

Alt det gode, vi også tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Firmabil, mobil og tablet
  • Bundsolid sundhedsforsikring
  • Fokus på faglig og personlig udvikling
  • At blive en del af et fællesskab, der skaber energi og glæde – hver dag!

Har du mod på at blive en del af Axel Pedersen?

Hos Axel Pedersen El ApS bliver du en del af et team, hvor vi prioriterer at have det sjovt sammen i en uformel omgangstone, hvor vi er ærlige (og kærlige) overfor hinanden.

I forhold til dig er vi nysgerrige på dine fremtidige mål og på hvordan, vi kan hjælpe med at indfri dem. Så fortæl os gerne lidt om din erhvervserfaring og dine ambitioner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Marck Tornvig, overmontør ☎ +45 20 11 67 40

EFTER DEN 29. juli kontakter du:

Thomas Nielsen, installatør & indehaver ☎ +45 30 50 75 76

Og er du allerede klar til at trække i arbejdstøjet, sender du din ansøgning og dit CV til Axel Pedersen El ApS på 📧 [email protected]

Ansøgningsfrist: Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtale.

Vi er parate med en hurtig ansættelse og glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Nyborg
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

  • Engageret industrielektriker (aftenhold) til vedli...

    Til vedligeholdsafdelingen hos Meneta Fineblanked Components ApS søger vi en industrielektriker til vores aftenhold, som brænder for vedligehold, reparation og optimering af produktionsudstyr. .
    • Elektriker
    • Odense N
    Få mere info
  • Serviceelektriker

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker?Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed,.
    • Elektriker
    • Odense S
    Få mere info
  • Er du vores nye elektriker?

    Vil du være vores kommende kollega, som får en afvekslende hverdag og spændende arbejdsopgaver? Og vil du have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen? Så hører vi gerne fra dig. D..
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info
  • Elektriker søges til Odense / Fyn. Er det dig ? IN...

    Elektriker søges til arbejde i Odense området - Er det dig? Du vil blive ansat direkte hos mesteren selv, da vi IKKE er et vikarbureau. Dette er en fast stilling. Om virksomheden: Vir..
    • Elektriker
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1