Salgstekniker hos Scantron A/S - Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du lyst til at arbejde med fejlfinding, idriftsættelser og teknisk rådgivning indenfor ADK, dørtelefoni og driftssystemer? Har du lyst til at være en del af et dynamisk team i en innovativ B2B virksomhed, hvor tempoet er højt og kontaktfladen er stor?

Stillingen
Vores vækst og forestående forretningsmuligheder øger behovet for en stærk teknisk profil, der har lyst til at hjælpe vores kunder med teknisk indsigt og viden omkring vores produkter, software og driftssystemer.
Du vil være tilknyttet kontoret i Odense, men jobbet består primært af udekørende serviceopgaver på Sjælland samt teknisk support på telefonen fra dit hjemmekontor. Du skal derfor kunne trives i begge dele. Dit job vil næsten altid ligge inden for normal arbejdstid, og behovet for overnatninger ude er stort set ikke eksisterende.

Scantron
Scantron forhandler, udvikler og producerer produkter og totalløsninger inden for adgangskontrol, dørtelefoni, driftssystemer, IP baserede systemer mm., der primært henvender sig til boligforeninger, etageejendomme og erhvervsorganisationer generelt. Vort salg er løsningsorienteret med fokus på projekter, hvor vi vinder ordrer på en kombination af viden, udvikling, attraktive produkter og kvalitet. Løsningerne er baseret på egen udvikling og produktion samt på højkvalitetsprodukter fra andre producenter.

Din baggrund
Vi leder efter en dygtig salgstekniker/servicetekniker med baggrund i ADK verdenen og med viden om IP og netværk. Din basisviden har du via en uddannelsesmæssig baggrund som elektriker, tekniker eller lignende, mens din erfaring kommer fra ADK verdenen eller tilsvarende. Har du arbejdet med fejlfinding, IP og netværk, og er du i besiddelse af en basal viden om programmering, vil det være en fordel.

Vores forventninger til dig
Det er vigtigt, at du har en imødekommende attitude i forhold til kunderne og deres problemstillinger. Du behersker Word og Excel på brugerniveau og kan begå dig på engelsk (og gerne tysk). Du formår, at tilpasse din tekniske kommunikation til niveauet hos modtageren, og du formår at lære fra dig og ikke kun løse opgaven. Derudover arbejder du systematisk og struktureret og er god til at håndtere flere opgaver sideløbende. En stor kontaktflade motiverer dig, og du ser dig selv som udadvendt og åben. Vi foretrækker, at din bopæl ligger på Sjælland.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et selvstændigt og spændende job i en innovativ og hurtig reagerende virksomhed. For den rette ansøger vil der være store muligheder for at gennemføre egne ideer og have stor indflydelse på vor vækst og udvikling. Vi løfter i flok, og du vil indgå i et team af dygtige kollegaer, der støtter op om din indsats, men som også forventer, at du er professionel og engageret.

I organisationen værdsætter vi et godt sammenhold og har derfor et åbent kontor. Der afholdes interne kurser og firmaarrangementer et par gange årligt for at styrke fællesskabet – især også for at styrke relationen til dem, der arbejder fra hjemmekontoret.

Ønsker du at ansøge stillingen, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og opslaget vil fortsætte indtil den rigtige kandidat er fundet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknikleder, Stefan Poulsen på tlf. 29 40 20 75 eller e-mail: [email protected], hvor også ansøgning og CV sendes til.

I Scantron lægger vi vægt på at skabe tilfredse kunder ved at tilbyde gode og brugervenlige løsninger baseret på kvalitetsprodukter og viden. Vores serviceniveau er højt – både i forbindelse med salg, levering og efterservice. Du kan læse mere om virksomheden på www.scantron.dk.

Sådan ansøger du

Ansøgning og CV sendes til Teknikleder, Stefan Poulsen på tlf. 29 40 20 75 eller e-mail: [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Odense C
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Engageret industrielektriker (aftenhold) til vedli...

    Til vedligeholdsafdelingen hos Meneta Fineblanked Components ApS søger vi en industrielektriker til vores aftenhold, som brænder for vedligehold, reparation og optimering af produktionsudstyr. .
    • Elektriker
    • Odense N
    Få mere info
  • Serviceelektriker

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker?Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed,.
    • Elektriker
    • Odense S
    Få mere info
  • Er du vores nye elektriker?

    Vil du være vores kommende kollega, som får en afvekslende hverdag og spændende arbejdsopgaver? Og vil du have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen? Så hører vi gerne fra dig. D..
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info
  • Elektriker søges til Odense / Fyn. Er det dig ? IN...

    Elektriker søges til arbejde i Odense området - Er det dig? Du vil blive ansat direkte hos mesteren selv, da vi IKKE er et vikarbureau. Dette er en fast stilling. Om virksomheden: Vir..
    • Elektriker
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
1. oktober 2024 8
30. september 2024 9
29. september 2024 9
28. september 2024 9
27. september 2024 6
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5