El-konstruktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Vil du være med til at levere verdens bedste maskiner og procesudstyr til fødevareindustrien inden for æg og æggeprodukter? Motiveres du af at skabe de helt rigtige kundetilpassede løsninger til kunder med høje forventninger? Så er du måske vores kommende kollega.

Hvad kommer du til at lave?

Du vil indgå i vores samlede projektteam i Danmark, som pt. består af 12 kollegaer, hvoraf I er to, der deler ansvaret for det el-tekniske. Sammen med kolleger fra Holland, Italien og USA har I tilsammen ansvaret for den el-tekniske del af alle kundeprojekterne – lige fra overlevering fra salgsafdelingen til installation og idriftsætning hos kunden. Projektet som helhed håndteres af en projektleder, der har ansvar for den samlede koordinering og kundekontakten. Installationen og idriftsætningen foretages af vores egne montører, og din opgave består i at supportere vores montører på distancen, hvorfor jobbet ikke indeholder rejsearbejde. Dine primære opgaver vil være:

  • Design, projektering og dimensionering af el-tavler til kundespecifikke projekter
  • Konfiguration og kundetilpasning af eksisterende el-tavler
  • Udarbejdelse af el-dokumentation
  • Deltagelse i udviklingen af fremtidens el-tavler i samarbejde med udviklingsafdelingen – herunder bidrage til øget standardisering og procesoptimering

Alle maskiner færdigmonteres og testes i produktionen inden afskibning til kunden, og du vil derfor få en daglig og vigtig opgave i at rådgive og sparre med elektrikere/automatikteknikere i vores montageafdeling.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og evt. nogle års praktisk erfaring med lignende opgaver – gerne fra en international virksomhed. Om du er maskinmester, el-installatør eller elektriker med stærke tegnekompetencer er knap så afgørende. Det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med design og projektering af el-tavler samt tegning af el-diagrammer.

Du skal være en god teamplayer og bevidst om din del af ansvaret for hele projektet. Du formår at gøre ting færdige på et detaljeret og grundigt niveau, og er samtidig i stand til se, hvilken konsekvens mulige ændringer har på det store billede. Det er derfor også vigtigt, at du har gode kommunikative evner, der gør dig i stand til at kommunikere med alle øvrige interessenter på såvel dansk og engelsk, som er vores koncernsprog.

Derudover ses det som en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med EPlan, Caddy ++ (See Electrical) eller PC Schematic
  • Erfaring fra automationsbranchen
  • Kendskab til maskinleverancer i USA (UL)
  • Praktisk erfaring som elektriker/montør

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed, hvor du vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og en organisationsstruktur der giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger.

Lønpakken indeholder bl.a. en god firmapensionsordning med 10% arbejdsgiverbidrag og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring. Derudover adgang til en god kantineordning og en lang række andre personalegoder.

Vores hverdag kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi har sociale arrangementer flere gange årligt.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 600 medarbejdere, heraf ca. 150 i Danmark, og servicerer kunder over hele verden. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien. SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af Thornico A/S, der er ejet af Christian Stadil.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Global Project, Carsten Uhre på telefon 2818 5050 eller din evt. kommende kollega Andreas Grønvold Hansen på telefon 20169170.

Fremsend din ansøgning, CV og andre relevante bilag via ”apply” knappen herunder senest den 6. juni 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Odense SØ
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i Odense

    Har du lyst til at arbejde i en virksomhed med frihed under ansvar, hvor du bliver en del af et dedikeret team, hvor sammenhold, en flad struktur og godt humør vægtes højt? Og er du uddannet elektr..
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info
  • Elektriker i Odense S

    Har du en høj faglighed og går du op i kvalitet og tilfredse kunder? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger lige nu dygtige elektrikere, evt. et el-sjak, til opførelse af typehuse på Fyn..
    • Elektriker
    • Odense S
    Få mere info
  • Elektriker i Odense SØ

    Brænder du for ventilation? Så er det dig, vi går og leder efter. Vi søger nye medarbejdere, der kan noget med ventilation – eller er klar på at lære det. Hvis du er en person, som har en ydmyg..
    • Elektriker
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Elektriker i Odense S

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker?Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed,.
    • Elektriker
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 2