Har du en indre elektriker eller forsyningsoperatør i maven?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Bliv en del af Fyns største energiselskab og vær med til at sikre elforsyningen til 215.000 fynboer. Er du uddannet elektriker, forsyningsoperatør eller har en anden teknisk håndværksmæssig baggrund og kunne du tænke dig at arbejde med høj eller lavspænding? Vil du gerne være med at sikre en stabil elforsyning og udbygge elnettet på Fyn? -og har du fokus på kvalitet, sikkerhed og samarbejde? Energi Fyn er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn ved blandt andet at vedligeholde og udbygge elnettet på Fyn.

Elektricitet og klimavenlige løsninger Energisektoren er under stor forandring. Hastig teknologiudvikling, digitalisering og et stort politisk fokus på klimavenlige løsninger, har sat skub i en massiv omstilling. Denne omstilling kræver, at vi kontinuerligt udvikler og fremtidssikrer udbygningen af forsyningsnettet. Som elektriker i Energi Fyn bliver du en del af denne omstilling.

Du bliver ansat i Anlæg og Service. Afdelingen består af 4 teams indenfor Drift, Installation, Udelys og Anlæg. Vi søger nye kollegaer til team Anlæg, hvor vi servicerer, vedligeholder og nyetablerer anlæg og stationer i vores netbevillingsområde.

Vi arbejder indenfor 10 kV og 60 kV, vi har fokus på kvalitet og samarbejde, og i fællesskab bidrager vi med omkostningsbevidsthed og effektivitet i forhold til virksomhedens konkurrencedygtighed. Vi er kendt for altid at lave vores opgaver færdige, og være til stede, når det er nødvendigt. På sigt kommer du til at indgå i vores vagtordning ca. hver 8. uge.

Du får dagligt et overblik over dine arbejdsopgaver via vores planlægningssystem og kører til arbejdsstedet fra din private bopæl. En del af dine daglige opgaver løser du alene, men der er ligeledes opgaver, som du løser sammen med dine kollegaer. Du får egen servicebil, indrettet i forhold til dine opgaver og arbejdsdag.

Med reference til enterpriselederen for team Anlæg bliver dine opgaver bl.a.:

I 10 kV teamet:

  • Udskiftning samt nyetablering af 10/0,4 kV-stationer og kabelskabe
  • 0,4 kV-kabelanlæg, herunder kabelskabe, muffer på kabler og montering i kabelskabe og i stationer
  • 10 kV-kabelanlæg, herunder muffer på kabler, montering af endeafslutninger i 10 kV-koblingsanlæg og renoveringer af 10/0,4 kV-stationer
  • 60 kV muffer

I 60kV teamet:

  • Renovering, opførelse af nye anlæg samt eftersyn på 60 kV anlæg
  • 10 kV afbryder eftersyn på 60/10 kV transformerstationer
  • Revision og tilstandseftersyn på 60 kV felter
  • Etablering af fjernkontrol, vedligehold, montering og test

Sikkerhed og kvalitet

Vi ser gerne du er uddannet elektriker eller forsyningsoperatør og har erfaring fra energisektoren med 10 kV og/eller 60 kV anlæg. Men har du relevant erfaring men en anden håndværksmæssig baggrund hører vi også gerne fra dig. Du er vant til at arbejde selvstændigt i samarbejde med andre. Du er faglig stolt og det afspejles i din ansvarsbevidsthed og kvalitet. Du deler ud af din viden og vil gerne spille dine kolleger gode, samtidig med at du tør udfordrer måden, vi løser opgaverne på. Du er pligtopfyldende, struktureret og har fokus på vores fælles sikkerhed.

Som menneske er du positiv og imødekommende. Du har mulighed for at arbejde på skæve tidspunkter og så er det en forudsætning for ansættelse, at du har gyldigt kørekort.

Indflydelse, sammenhold og gode vilkår

Som medarbejder i Team Anlæg får du et spændende og udviklende job en veletableret forsyningsvirksomhed hvor der er styr på tingene. Du får høj grad af indflydelse og dygtige kolleger, som har et stærkt sammenhold. Vi tilbyder løbende kompetenceløft og gode ansættelsesvilkår. Uanset din baggrund og erfaring, sørger vi naturligvis for din oplæring, således at du både kan løse dine opgaver på sikker vis samt opnår den tekniske forståelse og indsigt der er vigtigt for at arbejdet udføres med høj kvalitet. Ligeledes sendes alle nye medarbejdere på kurser i elforsyningsarbejde, så du opnår god indsigt og kompetence i de basale opgaver.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi medarbejdere, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Odense SV
  • Onsdag den 21. december 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i Odense

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info
  • Elektriker i Odense C

    Synes du, det er spændende at arbejde med vedligehold, renovering og nye løsninger inden for industrien? CBRE Teknisk Servicepartner søger en reparatør der kan varetage vedligehold hos en af vores .
    • Elektriker
    • Odense C
    Få mere info
  • Elektriker i Odense S

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som elektriker?Jobbet Du lander i et selvstændigt job fyldt med spændende og varierende opgaver. Virksomheden er præget af ordentlighed,.
    • Elektriker
    • Odense S
    Få mere info
  • Elektriker i Odense

    Vil du være [xxxxx]s nye industrielektriker og daglig bringe al din viden og ekspertise i spil? Og vil du arbejde i en virksomhed, hvor stærke færdigheder og samarbejde er en naturlig del af hver..
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3