Elektriker ved Radarhoved Bornholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Har du lyst til et spændende job i dynamiske omgivelser? Så tilbyder vi en stilling som elektriker ved Radarhoved Bornholm – en del af Flyvevåbnets Air Control Wing.

Om os

Air Control Wing er en geografisk spredt enhed i Danmark, som døgnet rundt – året rundt, overvåger, kontrollerer og indsætter fly til afvisning af krænkelser i dansk luftrum – samt bidrager til gennemførelse af luftoperationer i både nationalt og internationalt regi. Air Control Wing stræber efter at leve op til Flyvevåbnets motto ”Altid indsat, altid klar” og fokuserer på at skabe det bedste arbejdsklima i Forsvaret gennem trivsel og anerkendelse af medarbejderne, der er Air Control Wing vigtigste ressource.

Radarhoved Bornholm er en lille, men spændende, arbejdsplads, som stadig er i forandring og udvikling. Vi er en del af et netværk af radarhoveder, der leverer luftbillede information og kommunikation til operationscenteret i Karup, for derigennem at sikre en konstant overvågning af det danske luftrum.

Radarhoved Bornholm er en arbejdsplads, hvor vi sætter individet og udvikling i højsædet. Der er rigtig gode muligheder for at efteruddanne sig og derigennem at opnå den rette viden, der skal til for at arbejde i det danske Forsvar.

Om stillingen

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du som elektriker/elkraftsmekaniker indgår i den daglige drift af enheden.
Din primære opgave vil være at gennemføre eftersyn og vedligeholdelse, reparationer samt modifikationer af enhedens udstyr indenfor el-mekaniske områder, herunder el-tavler, UPS (Unbreakable Power Supply), generator- og airconditionanlæg, ventilationssystemer mm.

Du skal assisterer eksterne myndigheder og civile firmaer, når disse udfører arbejde ved enheden.

Et spændende og alsidigt job med faglige og personlige udfordringer, hvor du får mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Om dig

Du er uddannet indenfor det el-mekaniske område (elektriker, automatikmekaniker, automekaniker) eller har anden relevant fagbaggrund.
Det vil være ønskeligt, at du har relevant efteruddannelse indenfor generatorteknik, køle- og airconditionanlæg.

Du har IT brugerkundskaber svarende til PC-kørekort. Endvidere skal du kunne sikkerheds- og helbredsgodkendes.

Vi forventer, at du ud over dine faglige kvalifikationer og kompetencer også besidder gode samarbejdsevner, samt at du er god til at arbejde selvstændigt med de stillede opgaver. Du er ligeledes punktlig, kan arbejde med deadlines og optræder ansvarsfuld og serviceminded i arbejdet, da resten af enheden er afhængig af dette.
Personlige kvalifikationer vil blive vægtet højt i forbindelse med stillingsbesættelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker og Tekniker i Staten. Basislønnen er 26.361,59 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Max Ellegaard Hansen, Chef for Radarhoved Bornholm, på mail: [email protected] eller telefon 7284 5651 på hverdage mellem kl. 08.00 og 15.00.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer, på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfrist er den 27. november 2022. Samtaler forventes gennemført ultimo november 2022.
Stillingen ønskes besat 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM AIR CONTROL WING
Air Control Wing værner om Danmarks sikkerhed ved at være Forsvarets øjne og ører om dagen og om natten.
Året rundt overvåger og kontrollerer vi dansk luftrum samt indsætter fly til beskyttelse af Danmark. Air Control Wing deltager også i internationale missioner og er for tiden indsat i Mellemøsten.
Air Control Wing skaber resultater med opgaveløsningen i centrum.
Air Control Wing er en god og fleksibel arbejdsplads – med plads til både arbejds- og familieliv. Medarbejderne er vores styrke og vigtigste ressource.
Air Control Wing er en operativ wing i Flyvevåbnet. Wingen har hovedsæde i Karup med enheder placeret rundt om i Danmark (Skagen, Skrydstrup, Roskilde, Kastrup og Bornholm).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Rønne
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i Rønne

    15/05/2024DNK-RønneElektriker/automationstekniker Brænder du for at bruge din ekspertise til at fejlfinde, vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har..
    • Elektriker
    • Rønne
    Få mere info
  • Elektriker (elev) i Rønne

    Militær Elektronikfagteknikerlærling til luftrumsovervågning ved Air Contraol Wing i Rønne, Bornholm (genopslag) .
    • Elektriker
    • Rønne
    Få mere info
  • Elektriker i Allinge

    [xxxxx] er en åben og inspirerende arbejdsplads, hvor mulighederne for faglig og personlig udvikling er af internationalt format. Har du viljen og det kreative instinkt, kan du få direkte indfl..
    • Elektriker
    • Allinge
    Få mere info
  • Elektriker i Rønne

    På grund af stor ordre- og kundetilgang søger vi 3 dygtige el-montører til vedvarende arbejde hos Axel Sørensen A/S og Knud Jensen og Søn. Er du en engageret elektriker med lyst til spændende og va..
    • Elektriker
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3