Produktionstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Faglært medarbejder til produktionsoptimering Har du forståelse for produktionsoptimering og -flow, og har du lyst til en varieret palette af praktiske og analytisk relaterede opgaver i vores produktion, så er jobbet som produktionstekniker hos Vikan måske noget for dig. Din hverdag vil være i produktionen med fokus på optimering af oppetider og produktionsoutput, samtidig med at du vil have praktiske opgaver i produktionen/ved maskinerne. Din dagligdag vil i hovedtræk omfatte følgende opgaver:

  • Analysere og forbedre oppetider samt effektivitet og deltage i implementering af forbedringer
  • Implementering af OEE målinger
  • Reduktion af omstillingstider (SMED)
  • Praktisk support til Lean forbedringer i produktionen og på lageret
  • Opgaver du også vil møde:
    • Praktisk support til APV og sikkerhedsforbedrende forslag
    • Kontakt til eksterne håndværkere, som supporterer os med forskellige opgaver i produktionen
    • Koordinere service af vores udstyr såsom pallereoler, trucks m.v.
    • Ad hoc opgaver relateret til projekter, som fremmer produktionens effektivitet og kapacitet


Praktisk håndelag og god forståelse for produktionsoptimering Vi søger en ny kollega, som er fagligt dygtig og har et godt øje for produktionsoptimering og effektivisering. Du har den nødvendige forståelse for produktionsflowet til, at du gør de rigtige observationer i produktionen og efterfølgende baseret på analyse af indsamlede data kan medvirke til at realisere forbedringer. Du er en selvstarter, som har et godt praktisk håndelag, er omstillingsparat og trives i en travl og dynamisk hverdag, hvor ændringer sommetider sker med kort varsel. Du vil få mange samarbejdssnitflader, så det er vigtigt, at du kommunikerer godt med både kolleger og eksterne samarbejdspartnere/leverandører og trives i et teamorienteret miljø.

Vi ser gerne, at du har en relevant faglært baggrund, f.eks. som automatikmekaniker, industritekniker eller lignende samt en fordel, hvis du har kendskab til robotteknologi. Vi forventer, at du taler og skriver dansk, og det vil være en fordel, hvis du også kan engelsk.

Du får en plads på holdet i en succesfuld, international virksomhed Dine kommende kollegaer er stolte og engagerede, og som medarbejder hos Vikan, vil du arbejde i en succesfuld virksomhed med en åben og uformel kommunikationsstruktur, en stærk virksomhedskultur og en klar vækststrategi. Vi tilbyder en team-orienteret arbejdsplads med et imødekommende miljø i en meget flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling.

Har du lyst til at være vores nye medarbejder, så tilbyder vi dig attraktive ansættelsesforhold med stor fokus på trivsel i dagligdagen, gode muligheder for efteruddannelse, kantineordning og personlig sundhedssikring.

Ansøgning Klik på knappen 'Søg stillingen' herunder og send din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende og besætter jobbet, så snart de rigtige kandidater er fundet.

Om Vikan

Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger, som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere. Som førende inden for forskning og produktudvikling har Vikan gennem årtier sat standarden for effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser. Et indgående kendskab til rengøringsstandarder, -metoder og -teknologier kombineret med en unik model for innovation sammen med kunderne betyder, at Vikan er den klart førende inden for hygiejniske rengøringsløsninger verden over.

Virksomheden er primært ejet af Vissing Fonden. Denne ejerstruktur har indflydelse på virksomhedens værdier og måde at drive forretning. Vissing Fonden støtter tre formål: Lægevidenskabelig og patientnær forskning på kræft- og diabetesområdet, forskning i bæredygtig energi og støtte af børn og unge med vanskelige livsvilkår gennem projekter og aktiviteter.

Vikan har eksisteret i 125 år med hovedsæde i Skive og er en global markedsleder i branchen, som servicerer over 90 lande med ca. 310 ansatte fordelt på 10 lande. Vikan er en finansiel solid virksomhed i en positiv udvikling. I 2023 realiserede Vikan en omsætning på 593 millioner kr. og et resultat før afskrivninger (EBITDA) på 107 millioner kr.

Integritet, Omhu, Nytænkning og Drive er virksomhedens kerneværdier. Læs mere om Vikan her www.vikan.com

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 17.05.2024
  • Elektriker
  • Skive
  • Fredag den 12. juli 2024

Lignende jobs

  • Elektriker i Viborg

    Har du styr på dit håndværk, og trænger du til ’ny spænding’? Så har vi..
    • Elektriker
    • Viborg
    Få mere info
  • Elektriker i Ikast

    Job Description Elektriker søges til montage af solcelleanlæg i Ikast området På vegne af kunde, søger vi en dygtig uddannet elektriker til montage af solceller på tage sammen med en makker, .
    • Elektriker
    • Ikast
    Få mere info
  • Elektriker i Midtjylland

    Jobbet JobbetPå vegne af en samarbejdspartner søger vi elektriker til vikariat men henblik på fastansættelse. Du vil blive en del af en virksomhed som yder en lang række services. De har særligt .
    • Elektriker
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Elektriker i Silkeborg

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Elektriker
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 3
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 1
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6