El-tekniker til nutidens og fremtidens energilagring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stenlille

El-tekniker til nutidens og fremtidens energilagring


Vil du være med til at sikre den tekniske drift, vedligeholdelse og udvikling af Stenlille gaslager – og samtidig bidrage til at accelerere den grønne omstilling? Så er stillingen som el-tekniker hos Gas Storage Denmark (GSD) måske noget for dig.

Som el-tekniker hos GSD bidrager du hver dag sammen med et hold af kollegaer til forsyningssikkerheden i Danmark. Din nye arbejdsplads vil blive på vores anlæg i Stenlille, hvor du kan se frem til et teknisk spændende og afvekslende job. Vi har stor fokus på sikkerhed og kvalitet, og du får gode muligheder for indflydelse og udvikling.

El-tekniker med drive og engagement
Kan du se dig selv som elektriker, tovholder og driftsoperatør? Så kan vi i GSD tilbyde en fantastisk stilling. Det er en alsidig stilling, hvor du som person vil blive klædt på både fagligt og personligt over tid.
Du skal have kørekort B og gerne trailerkort også, hvis ikke, tages trailerkort i forbindelse med oplæringen. Vi arbejder i en række administrative IT-systemer, så det er vigtigt at du har flair for IT, herunder et godt kendskab til Office-pakken. Da Stenlille gaslager er et højrisikoanlæg, skal du kunne sikkerhedsgodkendes – læs mere om sikkerhedsgodkendelse her.

Vi lægger vægt på, at du er hurtig til at tilegne dig viden og gerne går til hånde, hvor der måtte være behov for det. Som person er du selvkørende og formår at bevare roen og overblikket. Med din positive indstilling bidrager du til den gode stemning og holdånd i afdelingen.

Et ansvarsfuldt, alsidigt og selvstændigt arbejde
I tæt samarbejde med de 9 øvrige teknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores installationer på gaslageret. Gaslageret er et risikoanlæg med skærpede sikkerhedsregler. Derfor er omhyggelighed og fokus på detaljerne altid vigtigt i opgaveudførslen. Der er i stillingen rig mulighed for både individuelt arbejde og samarbejde med kollegaer. Du vil få dit eget ansvarsområde, hvor også den daglige kontakt og tilsyn med underleverandører indgår.

Efter oplæring indgår du i vores beredskabs- og driftsoperatørvagt sammen med kolleger. Derfor er det væsentligt at du bor i nærområdet og kan være fremme på højst 30 minutter.

Glæd dig til et spændende og afvekslende job, hvor du arbejder selvstændigt med dine opgaver og træffer beslutninger på egen hånd. Du planlægger i høj grad selv din arbejdsdag inden for de givne rammer, men trives også med at følge de fastlagte rutiner og procedurer. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og har et godt sammenhold i afdelingen. Vi kan tilbyde gode medarbejderfordele som fx IT-pakke, kantineordning og sundhedsordning.

Hvem er vi?
Gas Storage Denmark (GSD), en del af Energinet-koncernen, er en statsejet virksomhed, som drives på markedsvilkår. Som resten af Energinet arbejder vi overordnet for at fremme den grønne omstilling i Danmark, og for at det sker på en både sikker og effektiv måde.

GSD ejer og driver Danmarks to underjordiske gaslagre i hhv. Lille Torup ved Viborg og i Stenlille på Midtsjælland. I Stenlille lagres gassen i en akviferformation ca. 1500 meter under jordens overfalde i et areal på ca. 14km2.
Lagring af energi i stor skala i undergrunden er en fascinerende teknologi, og har en helt central rolle i at sikre forsyningssikkerhed og effektivitet i det eksisterende energisystem og derudover har teknologien et enormt potentiale for fremtidens energisystem og den grønne omstilling. I GSD arbejdes der med visioner og projekter inden for lagring af såvel brint som CO2. I Stenlille arbejdes der konkret på de forberedende aktiviteter for et pilotprojekt inden for lagring af CO2.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte driftschef Lars Bendix Nielsen på telefon 23 46 27 43.
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 12. juni 2022. Vi forventer at holde samtaler løbende og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.gasstorage.dk.

Gas Storage Denmark A/S ejer og driver de to underjordiske gaslagre i Danmark. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Stenlille.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Stenlille
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Elektriker i Ringsted

    El-området er en af [xxxxx]s absolutte kernekompetencer. Vi installerer og servicerer alle typer af elinstallationer – store som små - uanset om det er i kontorer, boliger og industrianlæg. Vi sø..
    • Elektriker
    • Ringsted
    Få mere info
  • Elektriker i Korsør

    Vil du være vores kommende kollega, som får en afvekslende hverdag og spændende arbejdsopgaver? Og vil du have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen? Så hører vi gerne fra dig. D..
    • Elektriker
    • Korsør
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Elektrotekniker søgesEr du en erfaren elektrotekniker på udkig efter nye udfordringer? Vi søger nu flere kvalificerede elektroteknikere til at indgå i vores team i Sorø med opstart snarest muligt. .
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Elektriker på Midt-og Vestsjælland

    Elektriker søges på VestsjællandLUBIjob søger en dygtig og serviceminded elektriker til Vestsjælland. Så kan du lide at arbejde i en virksomhed hvor niveauet ligger højt, og hvor der er mange gla..
    • Elektriker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Stenlille

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Stenlille over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Stenlille over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0